Sklamaný z mobilu?

Pokud nenaleznete vhodnější přihrádku

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod th€root 9. 2. 2006 18:25

Kupil si si mobil po ktorom si tuzil a potom si zistil, ze je nanic?
:x

E.g. Chcem telefon Nokia pretoze je to Nokia a nemoze ma sklamat. A predsa sklamal.
tH€root™
th€root
Junior

Odeslat příspěvekod Makaveli2Pac 9. 2. 2006 18:40

Nie. Ja si vzdy dobre premyslim, poporovnavam ked idem nieco kupit, takze vzdy viem do coho idem a este sa mi nikdy nestalo ze by som bol sklamany, skor naopak. Urcite by som sa neriadil tak ze kupim Nokiu, lebo to je Nokia, alebo Sony, lebo to je Sony...
"I believe that everything you do bad comes back to you. So everything that I do that's bad, I'm going suffer for it. But in my heart, I believe what I'm doing is right. So I feel like I'm going to heaven." - Tupac Shakur
Makaveli2Pac
Junior

Odeslat příspěvekod Am!go 9. 2. 2006 18:50

Naprosto souhlasim s Makaveli2Pac, při koupi mobilu si důkladně vybírám, mnohdy i pár měsíců předem, a pak čekám na lepší cenu nebo lepší mobil. Ne nadarmo platí, není všechno zlato, co se třpytí 8)
Am!go
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod BadBoyJohnny 9. 2. 2006 18:55

Já jsem velmi dlouho vybíral mobil podle designu, ale přišel jsem na to že je to blbost. :nenapadne
Ale už asi 3. měsíce vybírám mobil a mím už jasno :D
Je to Nokia N71. :mrgreen:
Nokia N73 MiniSD 1GB-operátor O2
Nokia 7250i (náhradní mobil)
BadBoyJohnny
Junior

Odeslat příspěvekod simp 9. 2. 2006 18:59

Já jsem taky nikdy zklamaný nebyl. (kupoval jsem si dva).

Když jsem si kupoval první - Siemens M50, vybíral jsem jen tak podle parametrů. Žádný dlouho rozvažovaný výběr... A nezklamal!!! Naopak. Ještě za rok jsem si uvědomoval, jak dobře jsem si vybral (nebo spíš jaké jsem měl štěstí, protože výběru jsem moc nedal). Nebýt hloupých složitých okolností, měl bych ho dodnes.

Druhý telefon jsem si vybíral mnohem uváženěji. Byl to Siemens CX70. Ničím mě nezklamal, jednak jsem si o něm hodně zjistil na internetu, jednak na PC v emulátoru. (Když člověk nemá možnost si ho od někoho půjčit, emlulátor ukáže hodně (do obchodů nechodím)). Takže jestli mě překvapil, tak kladně. Jediné, co mi trochu začíná vadit, je nerozšiřitelná paměť (pokud neberu v úvahu patch) 10,3 MB. Ale tro není překvapení - to jsem věděl a počítal s tím.

Vybírám si pečlivě, takže zklamán potom nejsem.
To je tak, když si někdo řekne: To je Nokia, to musí být OK. Někomu stačí, někomu ne.
simp
Junior

Odeslat příspěvekod š.ť.á.p.i 9. 2. 2006 19:12

Ja byl jednou zklamany a to z philipsu 530..
nokia 5110,3310,3510i,philips530,alcatel756, nokia n-gage,6230i,6630,6233,N73ME,6500slide,N78, 5530xm, 5800xm, C7, lumia 820, LG G Flex2, honor 9, huawei nova 5T, Apple Iphone 15Pro, Google pixel 9Pro..
š.ť.á.p.i
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Gromm 9. 2. 2006 20:09

Ještě nikdy jsem nebyl zklamaný z nově koupeného telefonu... Vždy si ten mobil nejdřív vyzkouším, porovnám atd.
PS: Sony Ericsson mě zklamat nemůže...:D
Mám rád Hip Hop, mobily, zbraně...
Ale stejně je nejlepší Sony Ericsson

5110 :arrow: 3510i :arrow: 8310 :arrow: K500i :arrow: K750i :arrow: E50 :arrow: W800i
Gromm
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Ondřej Čada 9. 2. 2006 21:55

Ne žádný telefon mě ještě nezklamal.
2 BadBoyJohnny: Jak tě znám, tak až budeš mít Nokii N71 (jestli vůbec), tak se budeš pokukovat po dalším phounu :wink: .
"I carried a torch for you through the wind and rain,
I'll never forget you, but I won't see you again." - PHIL COLLINS
Ondřej Čada
Junior

Odeslat příspěvekod borsuk 9. 2. 2006 22:12

Nj,já mám kámoše který za měsíc vystřídal SE K750i,N6230i a N3230,prý to byly všechno podle jeho slov maras telefony a zklamaly ho,teď má dva dny N70,zatím si nestěžuje,zatím...
No tak tohle už je opravdu úchylka nebo těžší nemoc,zhodnoďte sami!! :o
Chceš-li poznat charakter člověka, dej mu moc. A.L.
borsuk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kodl 9. 2. 2006 22:14

Ja jsem si jednou koupil Nokii 3330. Nejhorsi telefon. Po tydnu sel. Ale byla to nouzovka. Jinak vybiram peclive. Ted mam vybrane Vario, ale cekam na priznivejsi stav na mem uctu...
Jsem z Plzně, tak hádejte co piju ...

"Může se vám to nelíbit, můžete s tím nesouhlasit… ale to je tak asi všechno, co s tím můžete dělat." Jára Cimrman
kodl
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod walda 9. 2. 2006 22:44

Ja si koupil Siemens ME45, mam ho pres 4 roky, nikdy zadny problem... Tehdy me opravdu uchvatil, at uz vzhledem, tak moznostmi. .. [/u]
Jsem závislej na internetu a nestydím se za to
walda
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod matho83 9. 2. 2006 22:45

Ja ciastocne s d600 ale su to malickosti, niektore detaily sa clovek len tak lahko nedocita z recenzii
Konecne klud
ale nie od s60
v.i.p. roku 2008
Kto sa smeje naposledy ten sa smeje najlepsie
matho83
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod hefaistosh 10. 2. 2006 00:32

NO abych řek tak zklamaný částečně sem.Přešel jsem ze Sie.C55 na SE W800i a některe drobnosti mně docela vadí.Teď to porovnávám i s CT65 dcery a nemít 800 bluetoth,paměťovku,rádio+mp3 a technologicky lepší displej tak je to docela chudobka.Vybíral jsem docela dlouho(dostal jsem ultimátum tak tři měsíce dopředu),ale neměl jsem founy v ruce tak to nakonec dopadlo tak jak dopadlo.No z toho vyplývá co si kdo neodskouší na vlastní oči to nemá.Takže teď musím držet hubu a krok. :wink:
hefaistosh
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Stripped 10. 2. 2006 07:07

Jak psal Makaveli2Pac, když se rozhoduji pro nový telefon, tak vždy spoustu času ležím v časopisech a hledám na webu a pak když už u kasy platím, tak vím, že si kupuji to, co mně nemůže hned jen tak zklamat.
Stripped
Junior

Odeslat příspěvekod playmaker 10. 2. 2006 08:17

Asi mě zklame 6280
playmaker
Junior

Další stránka