Co řeknete při přijmutí hovoru?

Pokud nenaleznete vhodnější přihrádku

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod galee 21. 2. 2006 14:53

Dobry je, kdyz vola treba kamos, rict treba "Taxi, prosim?" :-)
Můj blog o bezpečnosti, hackingu, webdesignu, Windows Mobile aj.: viz ikona webu
galee
Junior

Odeslat příspěvekod esceaen 21. 2. 2006 15:01

adamek.jan píše:To Desperado: Studuju SSOS Kunovice, s.r.o. a sem tam nekde i na private, jinak sem z Breclavi. No a ted sedim ve Straznici..

ty si z bv? tak to je dobry, necekal sem, ze tu bude nekdo od nas. resp ja v bv makam, ale bydlim kousek vedle.
jinak k tematu: kdyz mi volaji kamosi, tak vpodle nalady, ale vetsinou nazdar, cau, prijem, atd. a kdyz mi vola nekdo koho nemam v seznamu nebo nejaky znamy, tak prosim. proc bych se predstavoval nekomu koho neznam, nejdriv by se mel prece predstavit on, aspon si myslim
oskar @ nokia - connecting people
esceaen
Junior

Odeslat příspěvekod pye-dog 21. 2. 2006 15:14

ja sa len cudujem ako sa vsetci ochotne predstavujete neznamim osobam hned menom a niekedy dokonca celym!?neviem,ci je to zrovna to najlepsie riesenie...
mobil + PC + maník
pye-dog
Junior

Odeslat příspěvekod š.ť.á.p.i 21. 2. 2006 15:16

kdyz vola znamy - No ..
neznamy - prijmeni prosim..
nokia 5110,3310,3510i,philips530,alcatel756, nokia n-gage,6230i,6630,6233,N73ME,6500slide,N78, 5530xm, 5800xm, C7, lumia 820, LG G Flex2, honor 9, huawei nova 5T, Apple Iphone 15Pro, Google pixel 9Pro..
š.ť.á.p.i
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Dan Black 21. 2. 2006 15:16

Na neznámé/skryté číslo říkám "Prosim..." nebo "Slyšim..." (mám pár špatných zkušeností :? )
A lidi ze seznamu rovnou zdravim-od "Čau woe..." až po "Ahoj teta..." :D
"Seznamte se... Mr. Black"
Dan Black
Junior

Odeslat příspěvekod Jerry 21. 2. 2006 15:17

Vetsinou jen "Ano".
Pokud z cloveka na druhe strane dostatecne rychle nevyleze co chce, tak se naopak zacnu doptavat koho vlastne vola a co by chtel, u drzejsich treba taky kde k mymu cislu prisel...

Je zajimave, ze obcas mi zavola omyl a kdyz chci vedet jake cislo vola, tak ma prohozene dve cislice a podobne. Vypada to, ze stale nekdo vytaci cisla rucne :)

Jo a skryta cisla vetsinou ani nezvedam, pokud nepredpokladam, ze by nekdo mel volat.
Jerry
Junior

Odeslat příspěvekod Dan Black 21. 2. 2006 15:25

Jerry píše:Je zajimave, ze obcas mi zavola omyl a kdyz chci vedet jake cislo vola, tak ma prohozene dve cislice a podobne. Vypada to, ze stale nekdo vytaci cisla rucne :)

Ja se takhle dovolal (omylem) jedné slečně z druhého konce republiky, číslo mi diktoval kámoš a já přehodil poslední dvě číslice... Po odpovědi "já nejsem Jana ale Petra" jsem si málem sednul na pr_el. :lol:
"Seznamte se... Mr. Black"
Dan Black
Junior

Odeslat příspěvekod trent 21. 2. 2006 15:48

Tak známím číslům:jo, ano, nazdar, čau, ahoj, no...
neznámá:prosím, ano?
pracovní:prosím.
Jmeéno zásadně neříkám.Tedy pokud nevolám třeba na úřad, nebo pracovně atp.
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
Junior

Odeslat příspěvekod pepcadvorak 21. 2. 2006 15:53

To já říkám kamarádům: Nečum, ahoj Jarmile. Prodejna vzdcholodí..dobrý den. Neznámé prosím, pracovní prosím.
pepík je King
pepcadvorak
Junior

Odeslat příspěvekod Rado323f 21. 2. 2006 15:54

Ja vadsinou prosim kovosrot kuty,alebo prosim u uparatu-pochopitelne ked to cislo poznam. Ked nie tak iba prosim.
Rado323f
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod andels 21. 2. 2006 16:11

u znamych - No nebo Hoj nebo jakykoliv pozdrav
u cizich - Prosim, kdo tam je? :)
andels
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Zekon 21. 2. 2006 16:19

Určitě neříkám příjmení. Když mi někdo volá, tak pravděpodobně ví, komu volá.
Kámošům a známým od čau až po různá zvířátka :-)
Zekon
Junior

Odeslat příspěvekod Termix 21. 2. 2006 16:19

Sranda je zacat namotavat ludi kt.nemaju tolke skusenosti s telefonovanim,nejake kamaratky ale tetu,ze sa dovolali tam kam nemali.Je to fcelku haluz,ze trebars kamenolom,alebo vodohospodarska spolocnost
Termix
Junior

Odeslat příspěvekod mc-icy 21. 2. 2006 17:23

většinou je to jen no prosim, no, prosim, zdar apod.
Panasonic EB-GD67 -> Siemens CX65 -> Motorola MPx220 -> MDA Compact + 1GB
Chelsea, Chelsea no one can stop us now
nemam rád Nokie a Symbian
Kdo pije umře, kdo nepije umře ještě dřív, protože ho přejede ten kdo pije :lol:
mc-icy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Lubo.s 21. 2. 2006 17:34

Kedysi som kadejako- od farskeho uradu az po obvodne oddelenie juh...
Raz som niekoho prehnal pre nedostatkovy ostnaty drat- chlapik volal na pevnu linku a rovno spustil: zeleziarstvo?
hej...povedal som a dalej to uz slo samo...
Kamarat takto nieco zabetonoval... tiez volali a rovno sa pytali, ze: majster, uz mame betonovat? Tak ich este zjazdil, ze ako to ze este nezacali!
Teraz ak volaju Vazenejsi ludia ktorych poznam:
Zdravim tu xyz, pocuvam vas...
Ostatnym znamym aj neznamym jednoducho:
Pocuvam...
no a blizkym priatelom, ci priatelkam obetujem maximalne kratke:
h... , alebo no?...
Lubo.s
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka