Jak se chováte ke svému mobilu?

Pokud nenaleznete vhodnější přihrádku

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod logyc 21. 5. 2005 15:08

Já třeba dávam svůj mobil na noc do sametový brabičky ...Ve škole mam harřík na brýle a otíram displej a všechno kolem...Říkají mi,že nejsem normální...Jak se ke svému mobilu chováte vy?
Dancall ?->Bosh 808->Alcatel OT Max->Alcatel OT DB -> Sagem ?->Ercisson ?->Alcatel 301->Alcatel 511 ->Siemens C60->Siemens MC45->Siemens S55->Sam X100->Sam X450->Samg E530->Siemens SX1->Sam D410->6600->MPx200->Sam D500->Razr V3->6630->MDA II->SE P910i
logyc
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod M@ngo 21. 5. 2005 15:28

Já ho teda opotřebovávám,jen co to jde.Na noc ho vždycky píchnu do nabíječky a ráno vyndám atd.Sem tam si s ním zadribluju o zem,ale nic extra se mu umě teda neděje.Mobil je na používání!!!
MM...3310 5210 7210 N80 P900 P910i (5000) BB9780&apod. ... nová éra ...MM
M@ngo
Junior

Odeslat příspěvekod Petroubek (novy) 21. 5. 2005 15:41

Chovám se k němu úplně běžně. Nosím ho na šňůrce na krku, úmyslně s ním nehážu... Prostě ho používám. Občas mi spadne na zem nebo píšu SMS za deště, ale to mu nemůže moc uškodit, když je odolnej.
Petroubek (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod Sislik 21. 5. 2005 15:46

pouzivam ho normalne, nosim v jedny kapse dva telefony
nijak extremne s nim nezachazim, ale ze bych ho zase porad opecovaval, to taky ne, sem tam upadnou, ale zatim to prezili :)
Nokii 3310 mam 4,25 roku a moje zachazeni celkem v pohode prezila ...
Sislik
Junior

Odeslat příspěvekod Gloe 21. 5. 2005 17:51

2 logyc: Tak proc si ho teda rovnou nevystavis do vystavni skrinky? :lol:
K tematu: K mobilum se snazim chovat hezky, zrovna dneska mi 3200 spadla dvakrat z cca 1,25 m na zem displayem a v poho (jednou na dlazebni kostky, podruhe na vetsi kaminky). Jsem zastance toho nazoru, ze kdyz vam spadne mobil na zem, tak se nic nedeje a funguje dal, a take cim driv ho rozbiju, tim driv budu mit novej! :twisted:
Gloe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod adamek.jan 21. 5. 2005 18:08

Chovam se k nemu jako k veci ze ktere mam mit uztek ja - ne jako k veci, ktera ma mit uzitek ze me (viz Logyc). Hodne volam, odesilam SMS a vyuzivam datovych prenosu. Za timto ucelem si mobilni telefon kupuji; nedovedu si predstavit ze bych ho mel po kazdem hovoru nalestit :-)
adamek.jan
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 21. 5. 2005 18:46

Ja se k nemu chovam? Normlane proste ho nosim v kapse nebo polozim na stul nebo pichnu do nabijecky...Nejsem magor abych ho davam do vaty je to preci jen jen Vec :)
tOplOaDer
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Banny 21. 5. 2005 18:56

Normálně, né že bych s ním flákal o zem, nebo něco takovýho, ale že bych ho dával na noc do voňavé hedvábné peřinky, to taky ne... si cením těch peněz, klterý sem za něho dal, tak aby to nebyly jen tak vyhozený chechtáky, ne?
Banny
Junior

Odeslat příspěvekod dollinek 21. 5. 2005 19:16

Logyc je asi TROSICKU divnej, nemyslite??? Prece nebudu s telefonem zachazet jak s nejakou drahocenou veci!!! Ten se pouziva, dokud slouzi a paxe koupi novej, ne?! S timto pristupem moje telefony bezproblemu splnuji mnou stanovenou zivotnostni lhutu - zhruba 2 roky! A pak uz je na rade vymena za nejakej novej, nabusenej funkcema o kterych se mi u meho "dedecka" ani nezdalo... :idea:
Nokia 3210, Ericsson T10, Nokia 6510, Siemens S65 fw12 :-(
dollinek
Junior

Odeslat příspěvekod Daft 21. 5. 2005 19:25

Dollinek: Nikdo není divný a nikdo není – každý jsme nějaký.

Já se k telefonu chovám mile a s největší péčí asi tak dva první dva týdny, pak nastupuje období Nechci si tě rozbít a poškrábat, to trvá do prvního škrábance, tzn. tak do 3 měsíců od koupě a po něm se dostávám do období typu Jestli budeš fungovat tak, jak máš, nebudu s tebou driblovat o zem :)
Daft
Junior

Odeslat příspěvekod Ronaldinha 21. 5. 2005 19:27

Já mám teď Siemens M65 a konečně jsem našla něco co mi v tomhle ohledu,což je výdrž.Měla jsem V 300 Motorolu ta nebyla špatná na to že je to vyklápěcí telefon,ale rychle se mi poškrábala.T610 No comment
Ronaldinha
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod radekm (novy) 22. 5. 2005 06:50

na mobil kašlu, ať se stará o sebe sám. :wink:
mám ho ve sportovním pozdře Aligator, přes noc leží na polštářku.
(toto je můj osobní názor, nemusí se vám líbit, ale nemusíte mě za něj kamenovat)
radekm (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod dolnajs 22. 5. 2005 07:55

Se mnou chodi telefon stabilne i do sprchy a na zachod... :D Nicmene chovam se k nemu vcelku slusne. Zadne hrube zachazeni, snazim se, aby vydrzel. I kdyz takovou extremni peci jak pise logyc opravdu svemu telefonu nedopravam. On by pak byl urcite moc rozmazleny. :D
dolnajs
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Tomolovic 22. 5. 2005 08:50

Ale když si vezmete že je Logic třeba student a nevidělává si. Koupí si mobila např. za 8000KČ tak by mě taky mrzelo když si ho rozbiju. :D
Tomolovic
Junior

Odeslat příspěvekod BEZY 22. 5. 2005 11:56

hrozně. Hážu s nim o zeď, nechávám ho přejet autem, někdy na něj šlápnu, beru ho s sebou do sprchy. stačí? ;)
BEZY
Junior

Další stránka