Jak "znicit mobil" aby mi to uznali na zaruku?

Pokud nenaleznete vhodnější přihrádku

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Howard 13. 4. 2006 20:26

Ja bych tohle tema zamknul, nebo rovnou smazal!
Have you tried to turn it off and on again?
Windows je ... nikoliv Windows jsou (Windows is ...)
Howard
Junior

Odeslat příspěvekod wossik 13. 4. 2006 21:48

Howard píše:Ja bych tohle tema zamknul, nebo rovnou smazal!

No, na smazání nevím, pravidla MM myslím neporušuje, kromě nabádání k "podvodu", ale aspoň je tu vidět, kdo je ochoten dělat takovéhle podrazy. :wink: A jak jsem řekl, bohužel kvůli těmto lidem pak mají problém poctiví zákazníci, kteří jdou telefon reklamovat se skutečným problémem, a oni ho podezdřívají z toho, že to není pravda a že to není možné, aby blbnul. Kdyby oni mohli důvěřovat, že tam nebudou vracet telefony jen kvůli rozmaru, nebyly by tyhle problémy při reklamacích. :pozor2
Neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí. :)

Alcatel OT Max -> Siemens M35i -> Siem. ME45 -> Siem CF62 -> Samsung E300 -> SE K750i -> Motorola V3 Razr ->N6234 -> Nokia N70 -> Nokia E65 -> HTC Touch 2
wossik
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod AgentSvr 13. 4. 2006 22:04

miko3891 píše:Co tak mikrovlnka?

To jsem zrovna náhodou zkoušel já. Telefon je proti mikrovlnám chráněn a tak dojde k pouze jeho vypnutí. Telefonu to nějak neuškodí...
Naposledy upravil AgentSvr dne 13. 4. 2006 22:10, celkově upraveno 1
AgentSvr
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Archer 13. 4. 2006 22:06

Snad ti to bouchne do xichtu a rozsviti se ti v makovici :!:
Archer
Junior

Odeslat příspěvekod král Jelimán 14. 4. 2006 15:04

Archer píše:Snad ti to bouchne do xichtu a rozsviti se ti v makovici :!:

JO!! Tak s tím teda sakra souhlasím-copak jste se tady všichni zbláznili? Pro vás škoda takových přístrojů-vždyť je to musí bolet,vy vrazi!!
SE W800i
král Jelimán
Junior

Odeslat příspěvekod š.ť.á.p.i 14. 4. 2006 20:39

TEm mobilum je to jedno.. Je to neboli..
nokia 5110,3310,3510i,philips530,alcatel756, nokia n-gage,6230i,6630,6233,N73ME,6500slide,N78, 5530xm, 5800xm, C7, lumia 820, LG G Flex2, honor 9, huawei nova 5T, Apple Iphone 15Pro, Google pixel 9Pro..
š.ť.á.p.i
Pokročilý

Odeslat příspěvekod fandas 14. 4. 2006 21:07

no, co mam delat? mam ted ten mobil doma, pry az to zacne znovu delat, mam prijit a ukazat to v obchode.... co delat? :?
fandas
Junior

Odeslat příspěvekod Pierun2 14. 4. 2006 21:32

Ja uz mel nekolik siemensu a vsechny se obcas sekly kdyz jsi si snim dele hral takze si hrej a skosej ruzne kombinace a on to jednou zabali
Pierun2
Junior

Odeslat příspěvekod král Jelimán 15. 4. 2006 00:14

...OK,tak ho hoď na koleje pod tramvaj-třeba to vzdá... :tleskani
SE W800i
král Jelimán
Junior

Odeslat příspěvekod Anubis cz 15. 6. 2006 16:54

Neudělá mobil v mikrovlnce to co CD zajiskří a kov se odpaří
Anubis cz
Junior

Odeslat příspěvekod gorge_No1 15. 6. 2006 19:27

fandas píše:no, co mam delat? mam ted ten mobil doma, pry az to zacne znovu delat, mam prijit a ukazat to v obchode.... co delat? :?

prostě tam přijdi, že to chceš reklamovat a oni jsou povinni s tebou sepsat reklamační protokol i když se jim to nebude 100x líbit. V případě, že odmítnou, je dobře mít tam u toho nějakého "náhdodného" svědka, který ti to později dosvědčí. Pak jen na rovnou na ČOI a oni se už s tebou rychle domluví, je to jednoznačně věc pro ně.
gorge_No1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod AgentSvr 15. 6. 2006 19:43

Anubis cz píše:Neudělá mobil v mikrovlnce to co CD zajiskří a kov se odpaříp/quote]

Cože? :eh
AgentSvr
Pokročilý

Odeslat příspěvekod NicolasB 15. 6. 2006 20:25

wossik píše:
Howard píše:Ja bych tohle tema zamknul, nebo rovnou smazal!

No, na smazání nevím, pravidla MM myslím neporušuje, kromě nabádání k "podvodu", ale aspoň je tu vidět, kdo je ochoten dělat takovéhle podrazy. :wink: A jak jsem řekl, bohužel kvůli těmto lidem pak mají problém poctiví zákazníci, kteří jdou telefon reklamovat se skutečným problémem, a oni ho podezdřívají z toho, že to není pravda a že to není možné, aby blbnul. Kdyby oni mohli důvěřovat, že tam nebudou vracet telefony jen kvůli rozmaru, nebyly by tyhle problémy při reklamacích. :pozor2=/quote]

Naprosto souhlasím. (i když jsem nemusel zatim zadnej reklamovat)
NicolasB
Junior

Odeslat příspěvekod Anubis cz 15. 6. 2006 20:45

si nikdy neviděl co udělá cd v mikrovlnce tak stejne dopadne podle mě mobil
Anubis cz
Junior

Odeslat příspěvekod AgentSvr 15. 6. 2006 21:20

Ne, mobil tak nedopadne. Vyzkoušel sem to s NOKIí 3510i a v pohodě. Nejspíš měla zabudovanou nějakou ochranu proti nadměrnýmu záření a tak se samovolně vypnula.
AgentSvr
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka