Rakovina z mobilů POTVRZENA!

Pokud nenaleznete vhodnější přihrádku

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod michalreznar 5. 4. 2006 12:06

Mobilní telefony jsou nebezpečné! Poškozují nejenom mozek, ale i další orgány. Dokonce mohou způsobit i poškození ještě nenarozeného dítěte! Tak zní výsledek světové studie, která probíhala v sedmi zemích na dvanácti výzkumných pracovištích.
Výzkumu vlivu mobilních telefonů na zdraví se nejvíce věnují Britové. Vypracovali projekt o škodlivosti mobilů v přepočtu za 400 milionů korun. A závěry jsou šokující! Testy potvrdily, že mobily mají přímou souvislost s tvorbou zhoubných buněk!
Vše najdete tady:

Klikni zde!
Naposledy upravil michalreznar dne 5. 4. 2006 12:13, celkově upraveno 5
michalreznar
Pokročilý

Odeslat příspěvekod JiRiK_21 5. 4. 2006 12:11

super, stejně je venku furt hnusně
JiRiK
JiRiK_21
Junior

Odeslat příspěvekod globalplayer 5. 4. 2006 12:23

fasa,stahujem sa do himalaji,do jaskyne,kde bude cisty vzduch a budem izolovany od elektriciek,mikrovlnky,pc,televizora,radiaaelektriky a pdoobne,,,lebo totizto vsetky tieto zariadenia profdukuju ziarenie,ktore je skodlive pre ludsky organizmus
pisem svoje nazory,to znamena ze su ine ako vase
globalplayer
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Jílke 5. 4. 2006 12:29

No a kde mám nosit mobil než v kalhotách ? teď bude teplo tak nebuda bunda a nosím jen trička atd .. :lol: 8) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :hm :pozor2
Naposledy upravil Jílke dne 5. 4. 2006 16:48, celkově upraveno 1
phone N70 + 2GB karta :D
Dává pozor, jestli dávám pozor, a když si myslí, že nedávám
pozor, tak > nedává pozor.
Jílke
Junior

Odeslat příspěvekod Honzicek_cz 5. 4. 2006 12:34

Treba aspon ty operatori zlevnej :o))) 3 minuty dene hihi kdo to dneska dodruzje :o) spis by mne zajimalo jak kterej tefon zari znacka > typ.... urcite se to ruzne lysi. Tj proc nekupovat levny founy kdyz treba zarej vic... ale nevim nikde o tom nepisou :-(
Všechno špatně zpátky na stromy.
Honzicek_cz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod meffisto6 5. 4. 2006 12:37

Nooo, tak teda asi uz zahodim fon. Naco mi je ked aj tak ho nemozem nosit pri sebe. Nechcem zomriet mlady. A chuderky moje spermie kedze stale nosim telefon vo vrecku nohavic.
MOTO V3 BLACK
meffisto6
Junior

Odeslat příspěvekod frito22 5. 4. 2006 12:46

[quote="Jílke";No a kde mám nosit mobil než v kalhotách ? teď bude teplo tak nebuda bunda a nosím jen trička atd ..a/quote] JJ ani ja neviem ale skus na nohavisiach vo vrecku ktore je cca pri kolene
frito22
Junior

Odeslat příspěvekod Honzicek_cz 5. 4. 2006 12:50

By stacilo kdyby davali jen tu antenu nekam externe :o) ale BT je asi taky skodlivy ze jo :o) a naka snurka smerem k botam kde by treba byla antenka je dost nemyslitelna .o)
Honzicek_cz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Am!go 5. 4. 2006 12:50

nevim, jestli je ten článek důvěryhodnej, přeci jenom Aha! je podle mne bulvár
Am!go
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Stripped 5. 4. 2006 12:57

Moc bych tomu nevěřil.
Stripped
Junior

Odeslat příspěvekod Makaveli2Pac 5. 4. 2006 13:06

No neviem, neviem, ja by som tomu tiez moc neveril... Nikde inde som ziadne podobne clanky necital a zrazu toto...
"I believe that everything you do bad comes back to you. So everything that I do that's bad, I'm going suffer for it. But in my heart, I believe what I'm doing is right. So I feel like I'm going to heaven." - Tupac Shakur
Makaveli2Pac
Junior

Odeslat příspěvekod Coyotte 5. 4. 2006 13:19

Aha je bulvár ať jdou do pr.... :nenapadne
Samsung Galaxy S4, White + Kingston 8GB

Winner never quit, quitter never win.
Coyotte
Junior

Odeslat příspěvekod nirman 5. 4. 2006 13:25

[quote="Jílke";No a kde mám nosit mobil než v kalhotách ? teď bude teplo tak nebuda bunda a nosím jen trička atd ..a/quote]
Nos ho jak já-na krku.Možná bych měl mít bobky,protože ho nikdy nesundávám(na spaní ho mám u postele) ale nechápu,proč vyhazujou takové prachy za takové informace..Vždyť dneska je jedovaté každé ovoce protože to práškujou kdo ví jakýma jedama a pak to nežerou ani ti slimáci chudáci.Ale hlavně pozor protože mobily škodí zdraví!!!
nirman
Junior

Odeslat příspěvekod Honzicek_cz 5. 4. 2006 13:30

jediny co snad neskodi je s.x... vsechno ostatni asi skodi :o)
Honzicek_cz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod BadBoyJohnny 5. 4. 2006 13:32

Já nevím komu mám věřit, nejdřív to škodilo, pak to neškodilo a teď to škodí. Jen čekám, kdy kdy přijde studie o tom že to není pravda že mobily poškozují mozek. Stejně s tím nic neuďeláme tak co. :wink:
Nokia N73 MiniSD 1GB-operátor O2
Nokia 7250i (náhradní mobil)
BadBoyJohnny
Junior

Další stránka