Rakovina z mobilů POTVRZENA!

Pokud nenaleznete vhodnější přihrádku

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Vector 5. 4. 2006 17:07

Ale vezmite si napriklad starych ludi. Je ich vela takych, co mobil v zivote nepouzivali a aj tak poumierali na rakovinu cohokolvek.
Ja radsej dostanem nieco podobne z mobilu, ako keby som sa mal vzdat vsetkych veci co mi akoze skodia a potom by mi mali zistit nejaku chorobu co najcastejsie sposobuje ziarenie hlavne z mobilu. A co technici co sa staraju o BTS? Ved tam musi byt ovela vacsie ziarenie ako z mobilu a asi nedostavaju "priplatok za absorbaciu skodliveho ziarenia".
To je ako ked clovek, co v zivote nefajcil dostane rakovinu pluc a za 2 tyzdne je po nom aj po pohrebe. A niekto denne vyfajci 100 cigariet a niekde v 80 zacne akurat tak pokasliavat.
Takze co ma prist pride.Ak mame ochoriet ochorieme a ak mame umriet tak umrieme. A umrieme urcite.
Vector
Junior

Odeslat příspěvekod pokus 5. 4. 2006 17:28

...a :twisted: satan povedal Eve: Jezde z tohto stromu a určite sa vam otvoria oči a budete ako Boh. Taktiež im povedal - nikdy nezomriete. A oni jedli z toho stromu......a kde skončili?! Taktiež ak vám niekto niečo povie máte tendenciu ničomu neveriť a všetko si obhájiť tak, aby ste si posilnili svoju vieru vo vaše postoje a názory. ...blahoslavený tý, ktorý nevideli a uverili, lebo oni zdedia královstvo nebeské! Hawk!
pokus
Junior

Odeslat příspěvekod vizitix 5. 4. 2006 18:33

ježišii,okamžitě jdu všechno elektrického tady v baráku vyhodit :D ..hrozně se totiž bojim toho,že jednou zemřu na používání mobilu....
Unknown Pleasures
vizitix
Pokročilý

Odeslat příspěvekod jezevec 5. 4. 2006 19:21

Vidim, ze nekomu uz to mozek poskodilo, kdyz cte takovy skvar jako je AHA.
jezevec
Junior

Odeslat příspěvekod Gromm 5. 4. 2006 19:50

Všechno jsou to blbosti...nevěřim tomu...:)
Mám rád Hip Hop, mobily, zbraně...
Ale stejně je nejlepší Sony Ericsson

5110 :arrow: 3510i :arrow: 8310 :arrow: K500i :arrow: K750i :arrow: E50 :arrow: W800i
Gromm
Pokročilý

Odeslat příspěvekod michalreznar 5. 4. 2006 22:28

Ti z vás, kteří nevěří deníku Aha, je tu pár dalších starších odkazů:
http://www.mici.cz/mobil/potvrze.htm
http://www.perun.cz/veda_a_technika/pouzivani_mobilu_na_venkove_vetsi_riziko_vzniku.html
http://www.cdr.cz/a/diskuze/1929/1
http://www.osel.cz/tisk.php?clanek=1064
takže pokud si přečtete starší odkazy a pak ten nový v prvním příspěvku tématu, tak zjistíte že to bude pravděpodobně pravdivá informace.
A pokud často telefonujete, tak hlavně mějte rádi zeleninu a ovoce a pijte čaj:
http://www.pramenyzdravi.cz/rakovina/muze-caj-snizit-rizika-rakovin/175
Naposledy upravil michalreznar dne 5. 4. 2006 22:50, celkově upraveno 1
michalreznar
Pokročilý

Odeslat příspěvekod honzatrx 5. 4. 2006 22:42

Lidi neblbněte !!! 1. to je blábol. Aby dostal někdo z mobilu raka, musel by volat nonstop několik let, aby z max. vysílacího výkonu 2 W došla ionizací tkáň takového poškození. 2. pokud by to čistě teoreticky byla pravda, na něco umřít musíme. Lépe v 65 zaklepat bačkorama v plném duševním zdraví, než se dožít 90 po 20-ti leté demenci nebo pobytu v léčebně po mrtvici atd.
honzatrx
Junior

Odeslat příspěvekod Tibik 5. 4. 2006 23:18

No rozcitkal som tuto diskusku a vidim ze neverite moc. Pravdou je, ze haba kuk ziarenia produkuje kol nas vsetko na elektrinu. Nastup mobilov 98 nacal aj tuto otazku. Montovalo sa v tom uz vela vedcow ale ako sa hovori bez vetra ani listocok nepohne xi. Tie 3 min denne mam potwrdene aj od patologa a to bolo par rockow s5. Mam swoj nazor,takze hodnoty SAR sledujem pri fone (samsungy su jedny z najlepsix) a k tomu unosne fonovanie,HF, atd a hadam budem zdravsi xi Ale ako tu pisu,ved aj tak raz musime na vecnost,hold cesty pane su nevyspitatelne... :o)
Tibik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pokus 5. 4. 2006 23:51

Som zvedavý, ako keď dostane tú rakovinu oka alebo mozgu budete stale hovoriť "Na niečo musím zomrieť" To len dement niečo také môže zahlásiť a nie normálny človek. To ako v šesdesiatke prídete k svojím deťom alebo vnúčatám a zahlásite: Tak mám rakovinu mozgu alebo sklenenú protézu oka, zvíjam sa po večeroch od bolesti, ale však čo veď na niečo musím zomrieť a nie tu s vami byť v zdravý ešte nejakých pár rokov a tešiť sa zo života. Sa preberte a prečítajte si po sebe príspevky a zamyslite sa nad ich obsahom. Veď to je des, človek z toho naberá dojem, že čo používateľ mobilu to totálny nezáujem o život a zdravie. Tak poďme všetci slopať, húliť, fetovať veď na niečo musíma zomrieť?!ˇ :oboze
pokus
Junior

Odeslat příspěvekod Tazzmania 6. 4. 2006 05:52

No a tys spadl odkud. Můj děda umřel v 70. Od 60 si mě nepamatoval, nepoznal ani svoje děti, babičce říkal, že by už měla jít domů, že už se vrátí ta jeho, na otázku kolik je mu roků říkal, kdo si to má pamatovat, každý rook je to jinak...!!! Neznal mobil nikdy neměl ani telefon, taky bych se nechtěl dožít toho, že mě potom bude muset furt někdo hlídat, přebalovat a já nevím co všechno, i když v téhle fázi je to už asi jedno, protože o tom ten postižený už neví, ale spíš by mi vadilo, že ti, co by se o mne staraly, měli kuli mě a se mnou takové problémy, ty blbče
...doteky které přináší oběti...
Tazzmania
Junior

Odeslat příspěvekod ARS 6. 4. 2006 07:23

Aj tak mi ten clanok pripomina, co som tu uz niekde cital....chlapi neholte sa, statistika dokazala, ze 100% muzov co sa holili, zomreli...

Na poruchy spanku ma vplyv asi taq 2 miliony veci...
Kvalita spermii to iste, od genetickych danosti, cez stravu az po tesne rifle...

Nevravim, ze co tam pisu je uplna volovina, ale k pravde to ma tiez dost daleko.
Opravár mobilných telefónov už od roku 2000.
ARS
Servisák

Odeslat příspěvekod St@B 6. 4. 2006 07:50

Kdybych měl věřit každé kravině co napíšou v bulváru... :roll:
Uvědomte si, prosím, že bulvární plátky dělají většinou naprostí zkrachovalci, kteří neumějí vůbec psát, hrají si na novináře a do seriózních novin by je v životě nepřijali. Proto píšou bláboly do novin, které jsou dobré akorát na utření zadku nebo pro důchodce, aby se měly staroušci čím děsit :mrgreen:

AHA nebrat :pozor2
Sony Ericsson K750i + Vodafone (tarif Odepiš)
St@B
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod yonderboy 6. 4. 2006 08:39

tak jestli věříš informacím v aha, tak mi ti je upřímně líto :oboze
yonderboy
Junior

Odeslat příspěvekod mobilman 6. 4. 2006 08:44

clovek by mel skoro pocit ze za vsechny choroby lidstva muzou moblni telefony :)
mobilman
Junior

Odeslat příspěvekod Michal P 6. 4. 2006 08:57

Upozornění ministra zdravotnictví: Život v civilizaci způsobuje rakovinu.
Tak by to mělo být všude možně napsáno.
...
Michal P
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka