Rakovina z mobilů POTVRZENA!

Pokud nenaleznete vhodnější přihrádku

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Modulator 22. 8. 2006 12:37

Rakovina nevím, ale vliv to rozhodně má. V práci mobil používat musím. Zavolám si pár minut a bolí mě na té straně hlava, jakoby nad uchem, a dost. Je to taková vnitřní bolest. Pokud volám z místa se slabším signálem je to ještě horší. Je to logické-telefon vysílá vyšším výkonem. Při delším hovoru telefon přendavám z ruky do ruky. Když mě začne bolet hlava přendám na druhou stranu. Často to cítím ještě večer. Vůbec se tomu nedivím. Elektromagnetické pole antény indukuje v mozkové tkáni vířivé proudy, které ji zahřívají (princip mikrovlnky je stejný, jen její výkon je cca 400x vyšší-ale taky do ní nedáváme nic živého). Oteplení je při tak malém výkonu minimální-ale kdoví, zda vířivé proudy nemůžou způsobit chemické změny v tkáni, které opravdu podporují rakovinu?
Mobil držím v pravé ruce, jen při delším hovoru přendám do levé. Ještě večer mě na pravé straně bolí hlava. Teď mám dovolenou, mobil vypnutý v šuplíku-a nic! Je to ono, operátoři určitě lžou. Nedivím se tomu, výrobcům cigaret taky ta pravda trvala 40 let. Třeba bude jednou na každé krabici s mobilním telefonem podobné upozornění, jako na krabičce cigaret.
Modulator
Junior

Odeslat příspěvekod mobilemike 23. 8. 2006 09:34

me je fuk ze skodi hlavne kdyz se dovolam :lol: na neco pojde kazdej , hola realita tak aspon ze si v dobe kdy jeste dejcham zavolam ne ? :mrgreen:

Ja sem ozarenej uz min co mam Bluetooth do ouška ted zari jen nepatrne 2,4Ghz ktereho je v kazdem meste plno...

Ze kopce hyzdi vysilace gsm mi nevadi,aspon nejaka dominanta okoli :D , hyzdeni zajima mozna par lidi ale ve finale s tim nic nenadelaji a kdyz si chce nekdo zavolat tak on ten vysilac nekde bejt danej preci jen musi...

Nahodou nabyvam dojmu ze posledni mesice se uprednostnuje ze si davaj 2 Mob.OP sve technologie na 1 BTS a toto jen schvaluji.U nas je na 1 BTS TM + Wifi od Bluetone ,na dalsi TM + Wifi Bluetone + CDMA,dalsi komin nese ET + Vodafone co vim...atd atd atd...

MMike 8)
Nokia 6131 fw. 6.10 + microSD Transcend 1GB + Kredit 450 + Surf+ (rezervni VDF Odepiš)
mobilemike
Junior

Odeslat příspěvekod McZerro 23. 8. 2006 09:35

rakovina je dneska všude, tak co se budem srát s mobilama 8)
-Vykouřená cigareta zkracuje život o 2 minuty. Vypitá flaška rumu zkracuje život o 4 minuty. Pracovní den zkracuje život o 8 hodin.
-Chovej se k lidem tak jak bys chtěl, aby se ty ku*vy chovaly k tobě
-Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějaký blbec, který neví, že to nejde a udělá to.
McZerro
Junior

Odeslat příspěvekod mobilemike 23. 8. 2006 09:40

Kdyby jen rakovina...tamhle nekde umiraji lidi hladem a nekdo dela za xxxxxx milionu nejake studie co ve finale vedou k absolutnimu hounu... mobily frci a pojedou dale...at zari jak chcou...

MMike 8)

McZerro píše:rakovina je dneska všude, tak co se budem srát s mobilama 8)-/quote]
Nokia 6131 fw. 6.10 + microSD Transcend 1GB + Kredit 450 + Surf+ (rezervni VDF Odepiš)
mobilemike
Junior

Odeslat příspěvekod Cordel 23. 8. 2006 09:50

Rakovina, to jo! Věř bulváru... :pozor2
• Zbraně nezabíjejí, to Chuck Norris
• Nekteří lidé nosí pyjamo se Supermanem. Superman nosí pyjamo s Chuckem Norrisem
• Chuck Norris nečte knihy, jen je pořádně zmáčkne a dostane informace, co potřebuje
Cordel
Junior

Odeslat příspěvekod charwy 24. 8. 2006 15:16

Pokud je to pravda tak sem na tom zle! Nosím mobil v pravé kapse u kalhot.Když telefonuju mám ho u ucha(nečekaně :D) a když spím tak si ho dávám pod polštář :P
E:nikdy ho nevypínám
"Kouřím tedy jsem"*zahodil va?an a zmizel*

Odeslat příspěvekod vozym 24. 8. 2006 18:16

od teďka nosím mobil v ocelovém obalu o tloušťce 10cm :lol:
vozym
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Dandy2k 24. 8. 2006 23:03

Kazdej jednou nejak zemre.....a mobila urcite nezahodim. :!:
Dandy2k
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Petr.kkk 25. 8. 2006 17:29

Kouření škodí zdraví. :mrgreen:
Petr.kkk
Junior

Odeslat příspěvekod abuk 25. 8. 2006 17:50

Dnes jdu utopit mojí m65 :D jde z ní strach z rakoviny!!
abuk
Junior

Odeslat příspěvekod honzatrx 25. 8. 2006 17:55

Jen úplný trouba by tomu věřil,copak jste si nevšimli,kdo článek prezentuje.Portál deníku Aha !, což je to samé jako Blesk, Hrom a podobné plátky, které může brát vážně jen malé děcko.K původu informací v bulváru snad netřeba komentáře.Takže celé tohle diskuzní fórum je jen ztráta času a mletí prázdné slámy.Používejte hlavu a vlastní rozum.
honzatrx
Junior

Odeslat příspěvekod Petr.kkk 26. 8. 2006 09:06

V AHA asi moc volají mobilem. Už jim to vypálilo mozek. :hm
Petr.kkk
Junior

Odeslat příspěvekod crashpc 26. 8. 2006 18:47

jo taky si myslim že to něco dělá ale nevidim žádnou souvislost s nepoužíváním mobilů. to stejhně nepoznáte pokud ho nemáte u ucha 50h denně :lol: . mimochodem to je ještě dobrý ale ty starý telefony co praly do vysílače i několik wattů, to byl mazec :D . teď je to poměrně v cajku...
A proč to dělá? ; Přežírám se do bezvědomí ; To se budeš dvit i vočima!
crashpc
Junior

Předchozí stránka