Rakovina nevím, ale vliv to rozhodně má. V práci mobil používat musím. Zavolám si pár minut a bolí mě na té straně hlava, jakoby nad uchem, a dost. Je to taková vnitřní bolest. Pokud volám z místa se slabším signálem je to ještě horší. Je to logické-telefon vysílá vyšším výkonem. Při delším hovoru telefon přendavám z ruky do ruky. Když mě začne bolet hlava přendám na druhou stranu. Často to cítím ještě večer. Vůbec se tomu nedivím. Elektromagnetické pole antény indukuje v mozkové tkáni vířivé proudy, které ji zahřívají (princip mikrovlnky je stejný, jen její výkon je cca 400x vyšší-ale taky do ní nedáváme nic živého). Oteplení je při tak malém výkonu minimální-ale kdoví, zda vířivé proudy nemůžou způsobit chemické změny v tkáni, které opravdu podporují rakovinu?
Mobil držím v pravé ruce, jen při delším hovoru přendám do levé. Ještě večer mě na pravé straně bolí hlava. Teď mám dovolenou, mobil vypnutý v šuplíku-a nic! Je to ono, operátoři určitě lžou. Nedivím se tomu, výrobcům cigaret taky ta pravda trvala 40 let. Třeba bude jednou na každé krabici s mobilním telefonem podobné upozornění, jako na krabičce cigaret.