Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
M@tezz píše:No dobře, GSM brány a spol. jsou samostatná kapitola. Ale pokud se jedná o normální číslo, skrytí neuznávám. Moje osobní zkušenost s volajícími ze skrytých čísel není příliš pozitivní. Většinou se ani nejsou schopni (nebo ochotni) představit.
Radegast: Slušnost a schopnost respektovat názory druhých asi nejsou vaše silná stránka, že?e/quote]
tommy:-) píše:Fifu píše:No, nekdy to ani jinak nejde. Treba kdyz vam dluznik nezveda telefon, protoze zna vase cislo ... Tak bud zavolate od kolegy nebo musite pouzit ID.
Jednu dobu se mi ale zapinalo automaticky aniz bych chtel. Volal jsem treba rodine a nikdo nevedel, ze sem to ja, tak sem to pak radsi deaktivoval ...
u většiny telefonů se při přehození sim karty automaticky nastaví Výchozí nastavení sítě, které je nastaveno na AUTOMATICKÉ NEODESÍLÁNÍ ČÍSLA a v menu musíš pak nastavit odesílání ZAPNUTO..t/quote]
M@tezz píše:Vadí vám, když vám volá skryté číslo? Příjmete takový hovor?o/quote]
Podle Tebe by ale neměly smasl (do doby, než byly mobily) pevné linky, neboť ty číslo neukazovaly.... Tohle uvažování je hodně krátkozrakéWell-being píše:No, nevím jestli je skrývání čísla neslušnost, ale já zásadně volání ze skrytého čísla odmítám. Jestli se někdo nechce "představit" ať mě nevolá.a/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků