tommy:-) píše:neříkám 30%, ale že ho má méně než 1% je naprostá blbost
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
fury_only píše:No, spíš jsem si v době mob. tel zvykli na to, že je číslo vidět, ale pokud doma nemáme digitální pevnou linku s patřičným tel, tak číslo také nevidíme a tel určitě zvedneme, jako tomu bylo v nedávné minulé době!Je to jen o přístupu....![]()
![]()
![]()
Q/quote]
Fajn, mám naklonované dvě čísla na jedné SIMce, přičemž jedno budu preferovat a to druhé (Odepiš) budu mít zapnuté jen když si budu chtít zavolat na Oskara a zase přepnu nazpět.... takže Tě mohu mást tím Oskarovským číslem a můžeš mi volat třeba týden bezvýsledně, než se na něj zase přepnu jo? Klidně, mě to vadit nebude, míň lidí mě uhání....*Victor* píše:fury_only píše:No, spíš jsem si v době mob. tel zvykli na to, že je číslo vidět, ale pokud doma nemáme digitální pevnou linku s patřičným tel, tak číslo také nevidíme a tel určitě zvedneme, jako tomu bylo v nedávné minulé době!Je to jen o přístupu....![]()
![]()
![]()
Q/quote]
No právě. Teď jsi vystihl jádro pudla. U pevné je to něco jiného. Jenže u mobilu tahle možnost mb]je[/b] a pokud někdo záměrně skrývá číslo, je to od něj známka nedůvěry. Proč ho skrývá? A já mám mít k takovému telefonátu důvěru? Je to jen o přístupu. /quote]
rado píše:Fajn, mám naklonované dvě čísla na jedné SIMce, přičemž jedno budu preferovat...e/quote]
V reálu je to ale jinak.... Pokud jsem v něčím seznamu přijatých hovorů, volají mi na toho Oskara.... ve finále není principielně žádný rozdíl v tom, když bych volal z firmy přes GSM bránu kde jsou čísla skrytý nebo z naklonovaného čísla - prostě defaultně mám jedno číslo a zbytek nemusí ostatní zajímatWorm píše:rado píše:Fajn, mám naklonované dvě čísla na jedné SIMce, přičemž jedno budu preferovat...e/quote]
Můžeš přece do telefonu říct, že ti mají volat na číslo x a ne na číslo y, ze kterého voláš. Jak jednoduché...k/quote]
rado píše:V reálu je to ale jinak.... Pokud jsem v něčím seznamu přijatých hovorů, volají mi na toho Oskara.... ve finále není principielně žádný rozdíl v tom, když bych volal z firmy přes GSM bránu kde jsou čísla skrytý nebo z naklonovaného čísla - prostě defaultně mám jedno číslo a zbytek nemusí ostatní zajímatz/quote]
rado píše:V reálu je to ale jinak.... Pokud jsem v něčím seznamu přijatých hovorů, volají mi na toho Oskara.... a/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků