Zijetky jsou fajn, ale uz jich zacina byt docela dost, a to ze vsichni kopiruji RAZR ubira na exkluzivite a zajimavosti teto konstrukce. Uz to je skoro jak v automobilovem prumyslu, kde si jsou vsechny auta hodne podobna! Uz by to pomalu chtelo vyvynout nejaky novy trend v designu.
Jak se jmenuje ten novej teňoučkej vysouvací samsung s 1,3 MPIX foťákem? -ten vypadá fakt good-sice jsem ho nezkoušel,takže co se týče fcí. vůbec nevím,ani cenu-samsungy mi moc neříkaj...Ale ten desing má můj respekt
Uprimne receno, nevim, co porad tim ztencovanim sleduji. Protoze kdyz to udelaji tensi, ochudi to o fce. Navic bych asi nekdy mel strach, ze se mi telefon zlomi, kdyz si sednu
Nebo inspektor Schirz. Ten zase zatčeným sliboval hory, doly. Mě například vzal k mapě a řekl: Když se přiznáte, Meyere, můžete si vybrat - Krkonoše, Beskydy, Příbram, Jáchymov.
Teda takhle to aspon vidim ja - pozoroval jsem to u V3, ktera byla designove skvela, ale schzely mi nektere fce. Snad V3i (V3x) napravi to, co u V3 bylo nedotazene ...
Nebo inspektor Schirz. Ten zase zatčeným sliboval hory, doly. Mě například vzal k mapě a řekl: Když se přiznáte, Meyere, můžete si vybrat - Krkonoše, Beskydy, Příbram, Jáchymov.