Váš názor na žiletky?

Pokud nenaleznete vhodnější přihrádku

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod š.ť.á.p.i 12. 4. 2006 20:58

Me se nelibi na Razru jak je sirokej to je hnus..
nokia 5110,3310,3510i,philips530,alcatel756, nokia n-gage,6230i,6630,6233,N73ME,6500slide,N78, 5530xm, 5800xm, C7, lumia 820, LG G Flex2, honor 9, huawei nova 5T, Apple Iphone 15Pro, Google pixel 9Pro..
š.ť.á.p.i
Pokročilý

Odeslat příspěvekod TomZ 12. 4. 2006 21:45

Dej si do kapsi mobil tlustej a uzkej a potom Razr tzn sirokej a hubenej. A zjistis ze v kapse mhohem lepe sedi Razru.
Nebo aspon ze vsech telefonu co sem kdy mel..se mi nejlepe nosi razru a z toho usuzuji ze na noseni v kapse je dulezita tloustka.

A vy nosite mobil v zadni kapse? ze se bojite ze si na nej sednete? Nevim odkad jste, ale ja sem z Prahy a do zadni kapsy bych si ho nedal protoze za 5 minut by tam uz nebyl..
TomZ
Junior

Odeslat příspěvekod ***Apollo*** 12. 4. 2006 23:04

ne ja ho nenosim v zadni kapse ale zapominam si ho na sedacce v aute stejne jako bryle klice atd. :-D
Nalejvaj se pupence, nalejvaj se mraky,
a ja nejsem pupenec ani mrak, a naleju se taky.
Acer Extensa 5620 ;SE K790i, BMW E 30
***Apollo***
Junior

Odeslat příspěvekod Mos 12. 4. 2006 23:26

Mne sa pacila Motorka v3x.Ako po stranke dizajnovej,tak aj funkcnej. Ale kedze nema edge a dlhe spravy by na nej pisal len masochista,tak stratila vela bodov. :(
Mos
Junior

Odeslat příspěvekod vizitix 13. 4. 2006 12:19

no,sem zjistil,že se mi na razru hodně blbě píše číslice 2....
Unknown Pleasures
vizitix
Pokročilý

Odeslat příspěvekod meffisto6 13. 4. 2006 12:53

sa ti zle pise na V3? hmm...mas asi kratke prsty. (robim si srandu) Mne sa na nej pise zatial najlepsie zo vsetkych fonov co som mal. A mozno to je aj tym ze pisem hodne malo 1-2sms/week. ale nemohol som si zvyknut na posunute stredne tlacidla na L6. To mi robilo trosku problem ale uz mam zase moju V3 a som spokojny.
MOTO V3 BLACK
meffisto6
Junior

Odeslat příspěvekod wossik 13. 4. 2006 17:18

To TomZ: To jo, v kapse možná fajn, ale jak se ti s ním telefonuje? tedy jak se ti drží v ruce při delším hovoru? Nebo při psaní SMS? Zkoušel jsem právě Razra jen na "držení" a přišlo mi příjemnější nějaké "klasické" véčko. Ale to bude asi spíš věc vkusu.
Neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí. :)

Alcatel OT Max -> Siemens M35i -> Siem. ME45 -> Siem CF62 -> Samsung E300 -> SE K750i -> Motorola V3 Razr ->N6234 -> Nokia N70 -> Nokia E65 -> HTC Touch 2
wossik
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Ally 13. 4. 2006 17:23

Kdysi jsem měla Samsung který měl asi 17 mm a pěkně blbě se držel v ruce. Já takový tenký mobil nemusím.
~ Proti blbosti i bohové bojují marně. Jan Werich
~ Once upon a time ...
~ Pauza: *11.2.2006 - †10.11.2009
Ally
Junior

Odeslat příspěvekod Mike-biker 13. 4. 2006 20:09

Mě vůbec véčko připadá pro chlapa takový divný.. :lol: . Alespoň já bych si ho nekoupil. Ale je fakt, že RAZR vypadá good.. :)
iPhone 15 Pro Max Natural Titan 256GB.
iPhone 13 Mini 128GB Red as reserved
MacBook Pro 16" 32GB RAM + 24GB GPU + 1TB SSD.
Mike-biker
Pokročilý

Odeslat příspěvekod wossik 13. 4. 2006 20:37

Mike-biker píše:Mě vůbec véčko připadá pro chlapa takový divný.. :lol: . Alespoň já bych si ho nekoupil. Ale je fakt, že RAZR vypadá good.. :)

To je věc názoru a vkusu. :wink: Já měl teď tři véčka po sobě a super. A třeba takovej model Samsung SGH-E700 nebo E720 jsou docela "chlapský" modely, když by se to řeklo takhle blbě. :wink: A kdyby Samsung udělal nějakej model, co by se funkčně vyrovnal nynějším top modelům a cenově nebyl tak vysoko, tak bych u nich zůstal. 8)
Neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí. :)

Alcatel OT Max -> Siemens M35i -> Siem. ME45 -> Siem CF62 -> Samsung E300 -> SE K750i -> Motorola V3 Razr ->N6234 -> Nokia N70 -> Nokia E65 -> HTC Touch 2
wossik
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Ze3gg 13. 4. 2006 20:56

V3 Razr je bomba mobil a tezko se mu nejaky stylem vyrovna. Uz pred lety me uchvatila Motorola StarTAC a Razr je jen dalsi vyvojovy stupen.
Z.
Ze3gg
Junior

Odeslat příspěvekod USER47 13. 4. 2006 22:19

Mike-biker píše:Mě vůbec véčko připadá pro chlapa takový divný...i/quote]

Já má véčka rád 8) . Člověku se neodku*ví displej a nemusí blokovat tlačítka. Navíc, když voláš, tak máš aspoň pocit, že držíš u ucha pořádný sluchátko. Nerad telefonuju třeba se Siemensem S55, mít takový nic u ucha mi nesedí. Ale k tématu: Mně se "žiletky" na pohled líběj, ale nějak mi nesednou do ruky. Ten telefon je na mě moc tenký a nedá se dost pevně chytnout. Ale možná mám jen divný ruce. A taky jsem zvyklej na pořádnou baculku (viz. avatar :D )
Glory to the flesh. Glory to the mass.
USER47
Pokročilý

Odeslat příspěvekod TomZ 14. 4. 2006 11:54

wossik píše:To TomZ: To jo, v kapse možná fajn, ale jak se ti s ním telefonuje? tedy jak se ti drží v ruce při delším hovoru? Nebo při psaní SMS? .... /quote]
TomZ
Junior

Odeslat příspěvekod TomZ 14. 4. 2006 11:57

wossik píše:To TomZ: To jo, v kapse možná fajn, ale jak se ti s ním telefonuje? tedy jak se ti drží v ruce při delším hovoru? Nebo při psaní SMS? .... /quote]

No je pravda ze pri telefonovani je vetsi, ale zas mam pocit ze mluvim primo do mikrofonu a ne do vzduchu s pocitem ze to mikrofon zachyti (viz mini mobily) a kdyz se pri hovoru nudim tak si hraju s kloubem ze ho malicko sklopim do tvare a zas rozklopim a tak hehe...
a pri psani se na to chce chvili zvyknout.. je pravda ze se hur mackaji spodni klavesy a fakt to neni mobil pro lidi s malyma prstama co radi pisou.. protoze pak musi psat obouruc. :).
TomZ
Junior

Předchozí stránka