Jak se zbavit mobilu?

Pokud nenaleznete vhodnější přihrádku

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Bungo 5. 5. 2006 17:09

Mam stary Panasonic GD 67, ktery uz ma doslouzeno. Nefunguje na nem temer nic. A ja se ptam.

JAK SE HO MAM NEJLEPE ZBAVIT?

Kamarad mi navrhnul scenku typu: Tramvajova zastavka, vsude plno lidi, delat jako ze mi zazvoni mobil, "vzit ho" a zacit hulakat na cele kolo: "Coze? Ty jsi tehotna? To si delas srandu, tak to spolu koncime, nazdar!!! " Pak hodit mobilem vsi silou na chodnik a zacit po nem vztekle dupat a bavit se reakcema lidi vsude okolo... :D

Nebo mate lepsi napad???

Bungo

//Zdeněk L.: editován nadpis
Excuse me, is this the Society for Asking Stupid Questions ?
Bungo
Junior

Odeslat příspěvekod vizitix 5. 5. 2006 17:13

Bungo:odkaď jsi,já mobily sbírám,možná bych ho i chtěl! :),ale preferuju osobí předání...
Unknown Pleasures
vizitix
Pokročilý

Odeslat příspěvekod USER47 5. 5. 2006 17:14

Ehm, co třeba prodat do bazaru?? Mně by to rozhodně přineslo asi větší užitek, než ho rozdupat...
Glory to the flesh. Glory to the mass.
USER47
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Bungo 5. 5. 2006 17:23

Mobil je v dezolatnim stavu, funguje spise jen jako maketa, ktera jde nabijet... Nejde z nej telefonovat (spatna zakladni deska), selhala vnitrni pamet, neodesila SMS, baterka vydrzi pul dne, a kdyz ho mirne sevrete nebo strcite do kapsy, tak se vypne... Proste na odpis...

Pokud najdete nejaky bazar, ktery by ho chtel koupit, jdu do toho, mozna bych se bavil vice nez rozdupanim ;-)
Bungo
Junior

Odeslat příspěvekod goodoldalex 5. 5. 2006 17:25

Chudak mobil co ti spravil? Ja si stare masinky odkladam, obcas na nich mrknem a zaspominam si :) A ne takto...
goodoldalex
Junior

Odeslat příspěvekod Bungo 5. 5. 2006 17:33

to goodoldalex: Ten "chudak mobil" mi vypovedel sluzbu zrovna kdyz jsem ho docela dost potreboval... Jinak mobil beru spise jako pristroj k usnadneni zivota, ne jako citovou zalezitost... Radeji si schovavam fotky holek :-)
Bungo
Junior

Odeslat příspěvekod krtenek 5. 5. 2006 17:41

Zkus ho odevzdat v některé elektroprodejně - měli by se postarat o ekologické znehodnocení (elektrošrot). Vysloužilý mobil je nebezpečný odpad.
krtenek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Bungo 5. 5. 2006 17:46

to krtenek: To neni spatny napad... Mozna jim tam zbytky prinesu v pytliku :D
Bungo
Junior

Odeslat příspěvekod vizitix 5. 5. 2006 17:51

Bungo: to už radči mě..odkaď teda jsi??za nějakej malej peníz bych ho možná vzal...
Unknown Pleasures
vizitix
Pokročilý

Odeslat příspěvekod goodoldalex 5. 5. 2006 17:57

Bungo píše:to goodoldalex: Ten "chudak mobil" mi vypovedel sluzbu zrovna kdyz jsem ho docela dost potreboval... Jinak mobil beru spise jako pristroj k usnadneni zivota, ne jako citovou zalezitost... Radeji si schovavam fotky holek :-)
No ked si vyberies taky srot ako GD67 tak sa necuduj :D Ale mobil aj tak nemoze za to ze ho tak debilne vyrobili :)
goodoldalex
Junior

Odeslat příspěvekod Bungo 5. 5. 2006 18:06

to goodoldalex: Koupil jsem ho za tezke penize pred ctyrmi lety a mel jsem prvni mobil s barevnym displejem siroko daleko... Ted uz bych si ho samozrejme nekoupil, ale svoji misi Panasonic docela slusne zvladl a vecne loviste cekaji...

to fildas: Poslal jsem ti SZ
Bungo
Junior

Odeslat příspěvekod =<AsToN>= 5. 5. 2006 19:29

alebo ho poloz na kolajnice :mrgreen:
SKATEBOARDING IS NOT A CRIME
=<AsToN>=
Junior

Odeslat příspěvekod AgentSvr 5. 5. 2006 20:50

Pokud neuděláš ten kšeft s fildasem, tak udělej tu scénku a ať to někdo z dálky natáčí, ať se doma zasmějete.... Šrot, nebo to co zněj zbyde dej někam, kde maj nastarosti takovej typ odpadu...
AgentSvr
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Leszek 5. 5. 2006 21:05

AgentSvr píše:...ať to někdo z dálky natáčí...
Leszek
Junior

Odeslat příspěvekod Bungo 5. 5. 2006 22:27

Kseft nebude, ale scenka urcite, ale v nejblizsich dnech to nebude...

Ale porad prijimam dalsi napady :-)
Bungo
Junior

Další stránka