Odposlouchávají vás???

Pokud nenaleznete vhodnější přihrádku

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Cadik 25. 5. 2006 23:46

Tak jsem před chvíli dostal tip, jak zjistit, jestli je váš telefon odposloucháván policií. Udajně je to tip přímo od nějakého kriminalisty. Jde o to, co se ozve ve sluchátku po vytočení čísla #31#0017604330003. Lidi, kterým se ozve šum a pískání a po cca 30 sekundách se hovor sám ukončí, jsou údajně odposlouchavání. A lidem, u kterých se ozve, že číslo neexistuje, je údajně vše v pořádku.

Můj názor: #31# je kód pro zamezení identifikace volajícího
- 0017 je pravděpodobně volačka někde na druhý konec světa
- v 1. případě (pískání atd.) by mělo jít o lidi s paušálem a ve druhém by mělo jít o lidi s předplacenkou, takže je to nějaké divné...
Vyzkoušeno na T-M a VF (paušál) a VF (předplacenka). Jak je to u ET nevím.

Moc tomu nevěřím, ale když jsem se dozvěděl, že se o mě ví kriminálka, tak na mi to nedá se nezeptat, co vy na to?

PS: Vůbec nevím, čím bych mohl být pro policií zajímavý, nekradu, nefetuju, nepašuju... Zkrátka nic nelegálního...

Takže dík za vaše názory. Teď jdu spát, ať jsem ráno čilej... :D

Varování MobilManie: Měli byste vědět, že uvedené číslo je tarifikováno velmi vysokou sazbou. Za hovor proto zaplatíte poměrně dost peněz.
Cadik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod KubbY 25. 5. 2006 23:49

Hlavne to cislo nevolejte!!!!! Jedna se o datove cislo s nejvyssi tarifikaci jako pri volani na satelitni telefony!!!!! Patricneho admina bych prosil, aby tento thread nejlepe smazal a dotycneho pisalka zabanoval...
Ou tů - ken dů
KubbY
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Fido+ 25. 5. 2006 23:50

No to je blbost. To cislo je nekam do USA.
Fido+
Expert

Odeslat příspěvekod Pedro83 26. 5. 2006 00:00

KubbY píše:Hlavne to cislo nevolejte!!!!! Jedna se o datove cislo s nejvyssi tarifikaci jako pri volani na satelitni telefony!!!!! Patricneho admina bych prosil, aby tento thread nejlepe smazal a dotycneho pisalka zabanoval...

pripajam sa k ziadosti na admina
Pedro83
Junior

Odeslat příspěvekod mikioko 26. 5. 2006 01:29

KubbY píše:Hlavne to cislo nevolejte!!!!! Jedna se o datove cislo s nejvyssi tarifikaci jako pri volani na satelitni telefony!!!!! Patricneho admina bych prosil, aby tento thread nejlepe smazal a dotycneho pisalka zabanoval...

co uz nemas ani na satelitny hovor? :wink:
mozno sa ti ozve E.T.

ps: nechces ho exemplarne potrestat soudruhu organe?
mikioko
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Dong 26. 5. 2006 08:06

Tady si asi nikdo nevsiml ze sam autor upozornuje na to ze cislo je nekam na druhy konec sveta (a tedy i za odpovidajici penize) :-)
Dong
Dong
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod includes 26. 5. 2006 13:59

hm...a nevíte kolik asi? Kč?
includes
Junior

Odeslat příspěvekod Banny 26. 5. 2006 14:16

includes: když to zkusíš jako první, budeme ti vděční :lol:...
Banny
Junior

Odeslat příspěvekod includes 26. 5. 2006 14:28

Ne v poho :mrgreen:...nemám kreditu nazbyt :mrgreen:...

btw: Pak to kdyžtak někdo sem napište, díky :mrgreen:
includes
Junior

Odeslat příspěvekod Fifu 26. 5. 2006 14:38

to je zajimavy. spis by se to clovek dozvedel, kdyby do telefonu rekl, ze Paroubek je kdo vi jaky debil ... :D
Nebo inspektor Schirz. Ten zase zatčeným sliboval hory, doly. Mě například vzal k mapě a řekl: Když se přiznáte, Meyere, můžete si vybrat - Krkonoše, Beskydy, Příbram, Jáchymov.
Fifu
Junior

Odeslat příspěvekod Michal P 26. 5. 2006 14:42

A to se nesmí říkat že je debil ?
Kdyby měli vyhodnocovat kdo co řekne do mobilu, tak by na odposleších musela pracovat tak třetina národa.
...
Michal P
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Fifu 26. 5. 2006 16:51

Michal P: ja myslel hrubsi veci. on by to asi rad neslysel ... Myslim si ale, ze je jim nanic, aby odposlouchavali normalni lidi. tak mozna pribuzne kontroverznich prachacu ... :D
Nebo inspektor Schirz. Ten zase zatčeným sliboval hory, doly. Mě například vzal k mapě a řekl: Když se přiznáte, Meyere, můžete si vybrat - Krkonoše, Beskydy, Příbram, Jáchymov.
Fifu
Junior

Odeslat příspěvekod bourák 26. 5. 2006 16:54

Někde sem četl že když v Americe do founu řeknete Semtex (terosristická výbušnina) tak vám automaticky začnou odposlouhávat hovor.
"Je lepší shořet než vyhasnout."Kurt Cobain
bourák
Junior

Odeslat příspěvekod SWAPE 26. 5. 2006 17:05

To znamená,že odposlouchávají všechny :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
SWAPE
Junior

Odeslat příspěvekod rudla.rudel 26. 5. 2006 17:23

zavolam do obchodu jestli maj semtex (nápoj) a oni me budou odposlouchavat, pak to reknu znova a lup, sedim u vyslechu a ani nevim jak sem se tam dostal.............moc koukam na filmy :-)
T-Mobile a Vodafone jsou nejlepsi, RUDLA
rudla.rudel
Junior

Další stránka