Váš názor na úmyslné ničení mt,a pak žádání "vrátit pra

Pokud nenaleznete vhodnější přihrádku

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod abuk 27. 6. 2006 20:07

Jaký na to máte názor?Já mám velmi negativní :x !Kvůli těmto "lidem" musíme čekat déle na opravy....
Na druhou stranu takové vrácení peněz za mobil,který už mám dlouho by se mi také líbilo...Ale snad jsem slušný člověk!Takže-pište sůj názor!! 8)
Naposledy upravil abuk dne 14. 7. 2006 18:10, celkově upraveno 1
abuk
Junior

Odeslat příspěvekod abuk 27. 6. 2006 20:09

má tam bejt "prachy"
abuk
Junior

Odeslat příspěvekod noker1 27. 6. 2006 20:12

ja si myslim ze je to uplna blbost. Sak ked mobil funguje tak ho nepotrebujem menit. A ked neni spokojny z mobilom tak si ho nemal kupovat
iPhone 6 Plus 16gb
noker1
Pokročilý

Odeslat příspěvekod abuk 27. 6. 2006 20:17

noker1 píše:ja si myslim ze je to uplna blbost. Sak ked mobil funguje tak ho nepotrebujem menit. A ked neni spokojny z mobilom tak si ho nemal kupovat

No ale těhle lidí je tady hodně moc...
abuk
Junior

Odeslat příspěvekod rudla.rudel 27. 6. 2006 20:38

ja jsem proti umyslnemu niceni mobilu a pak zadani vraceni penez, kdyz se to tak vezme, tak je to PODVOD - verejne prospesne prace za nicitelema mobilu, kteri chtej prachy :twisted:
rudla.rudel
Junior

Odeslat příspěvekod USER47 27. 6. 2006 20:43

Je to svinstvo, na který doplácíme my ostatní...
Glory to the flesh. Glory to the mass.
USER47
Pokročilý

Odeslat příspěvekod zaxmax 27. 6. 2006 21:01

Tak to já bych to s klidným svědomím udělal, ale nic bych neničil. Když už tak bych to hrál na firmware a tak. Lepší je mobil solidně střelit neznalému kámošovi a koupit nový kdyžuž :)
zaxmax
Junior

Odeslat příspěvekod Kryštof Korb 27. 6. 2006 21:06

to je to samý, jako kdyby ses zeptal na to, co si myslíme o warezu. Není to pěkné, ale každej to někdy udělá..
near field | Úplně všechno o NFC.
Kryštof Korb
NokiaManiak

Odeslat příspěvekod abuk 27. 6. 2006 21:28

[quote="Kryštof Korb";to je to samý, jako kdyby ses zeptal na to, co si myslíme o warezu. Není to pěkné, ale každej to někdy udělá..u/quote]
No to si myslim že neni moc podobný....
ale myslí ti to..
abuk
Junior

Odeslat příspěvekod Já Osobně 28. 6. 2006 01:11

Jsem proti a taky se mi to nelíbí :pozor2

Já Osobně 8)
Já Osobně
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Ally 28. 6. 2006 05:41

Nelíbí se mi to a nidky bych to neudělala. Mimo podvodu riskují to, že si mobil rozbijí a v obchodě na to můžou přijít a pak budou mít jen oči pro pláč.
~ Proti blbosti i bohové bojují marně. Jan Werich
~ Once upon a time ...
~ Pauza: *11.2.2006 - †10.11.2009
Ally
Junior

Odeslat příspěvekod MarB 28. 6. 2006 07:14

Znám kolegu,
který fiktivně reklamuje každý telefon který si zakoupí.
Kupuje pouze mobily od operátorů a nevím jak to dělá, ale vychází mu to.
Pokaždé mu po 3x strejné závadě vrátí peníze, nebo dohodou dají nový telefon!

Naposledy to bylo údajné poruchové bluetooth, prý nelze spárovat zařízení- uznáno.

Jeho postup je na jednu stranu vychytralý, ale asi jako většině lidí- těch slušných, se mi toto jednání hnusí!
Soubojům se vyhýbej. Není-li vyhnutí, bij se jako lev.
MarB
Junior

Odeslat příspěvekod Stripped 28. 6. 2006 07:35

Nelíbí se mi to a sám to nedělám. Když náhodou mám nějaký problém s mobilem, tak s těžkým srdcem ho dávam do servisu, protože nesnáším pocit, že se v něm bude někdo "rýpat". Samozřejmě myslím nějaký menší problém, ne závadu omezující použití přístroje. Po záruční době však mobil nikdy nenechávam opravovat a kupuji si nový mobil a starý končí v mé sbírce.
Stripped
Junior

Odeslat příspěvekod divotvorca 28. 6. 2006 08:27

Este ked som mal kedysi onu nokiu 3310...mala problemi so softwaerom...(je to tak 5 rokov dozadu...)1x mi reklamaciu uznali...dali novy soft...druhy krat ked sa problemi opakovali(zamrzanie,vypinanie proste seriozne vady ktore zneprijemnovali pracu)mi nechceli reklamaciu uznat...a nemyslim si ze to bolo koli takym ludom o akych sa tu pise...nie som zastancom takeho spravania...u mna neni mobil modnym doplnkom a iked mam cx65 obcas stale snivam o starom dobrom banane od nokii...nechapem ludi co kazdu chvilku mnenia mobili..to ze sa potom snazia ich neako poskodit a reklamovat je pochopitelne...ale nemyslim si ze to ked dam mob do serisu a trva to mesiac by bolo koli nim...dalo by sa to rychlejsie vybavit ak by sa tym v servise xcelo...
today will be a good day
divotvorca
Junior

Odeslat příspěvekod vaclavbarak 28. 6. 2006 08:52

Ty co ničí svoje telefony aby dostaly spátky peníze jsou u mě ... jsou ubohý. Akorát na to doplácej ty slušný.
vaclavbarak
Pokročilý

Další stránka