Tak ja som sa k mobilom pridal trocha neskor, a zacal som s pouzivanou Nokiou 6110 za 7. 000,- Sk to bolo v roku 2000 a potom to boli nasledovne:
- Nokia 6150 (vymena za stary plus doplatok 1000sk, neskor mi ho jeden fetak ukradol, cize dlho som sa z neho neradoval

)
- Ericsson A1018 (uplne novy za 2000,- Sk, od kamosa, dobry telefon)
- Nokia 6210 (9.000 sk, uplne novy, super mobil, doteraz pouziva kamarat ako druhy mobil)
- Motorola V500 (super display, ale bol kupeny na akciu od orange a ti tam dost domrvili menu, cena 6.000, posledny pol rok sa zacal mierne kazit

)
- Motorola E398 (zobral som tiez na akciu, ale teraz od eurotelu.sk, tu nastastie nebolo domrvene menu ako to robil orange, super konsktrukcia, hovor, sms, iked pouzivany ako sekundarny mobil, ale kvalitne prepracovany, cena tusim 7.000 sk)
- Motorola V3x (nedavno kupeny za 11.000 sk, super UMTS mobil, len slaba vydrz baterky, V500 sa ocitol na policke)
Sucasne mam dva: E398 (tmobile) a V3x (orange)
Az teraz som si uvedomil, co clovek vyhodi penazi za 6 rokov mobily ;o))) a to este nepocitam prislusenstva (nabijacky, HF, baterky atd..) no, kaslat na to, hlavne ze sa mozeme odfotit do mobilu, no nie