Kolik KONTAKTŮ v telefonu potřebujete?

Pokud nenaleznete vhodnější přihrádku

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod M. 3. 7. 2006 10:55

To mas jak s opakovanym budikem nebo omezenym diktafonem na 1 minutu.
Nevim, co tam dela za lidi a nechapu jejich logiku. Stale opakovani chyb.
"Systém GPS není určen pro přesné určování polohy
a nikdy byste neměli výhradně spoléhat na data
o poloze získaná z přijímače GPS a rádiových sítí pro
zjišťování polohy nebo navigaci."
M.
Expert

Odeslat příspěvekod Papi 3. 7. 2006 11:12

Mě jich 500 bohatě stačí - dalších 250 na sim. Ale nechápu výrobce, proč to omezuje, proč to není omezeno jen volnou pamětí.
Papi
Junior

Odeslat příspěvekod tomas.kulda 3. 7. 2006 11:57

Mám v telefonu přesně 55 vícepoložkových kontaktů, rodinu, kamarády, kolegy z práce, ... a úplně mi to stačí. Před jistou dobou jsem měl adresář akorát na SIM kartě, 90 míst a nikdy jsem neřešil nedostatek kapacity. Spíše mi občas trochu vadilo jen 10 míst na SMS
tomas.kulda
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod anonymni 3. 7. 2006 12:18

Já mám přesně 88 vícepoložkových...
anonymni

Odeslat příspěvekod Michal P 3. 7. 2006 12:33

Já mám v Nokii 6230i obsazenu paměť na 12%, na počet kontaktů to nevím ručně počítat je nehodlám a telefon to na počet nezobrazuje ( nebo já to neumím ).
...
Michal P
Pokročilý

Odeslat příspěvekod JeremyCZ 3. 7. 2006 12:43

Thonyk tu napsal "Pro manažera je 1000 jmen skutečně minimum, pro člověka co volá rodině a pár známým asi ne" Neškatulkujte si lidi podle svých představ. Nejsem žádný buran co má pár známých a volá jen rodině. Můj mobil (pouze pracovní osobní nemám) SE K750i slouží jak pro osobní účely tak i pracovní. Koukám zrovna na Klárku a na její využití paměti pro kontakty. Mám 140 kontaktů. (rodina,známí,sousedé,přátelé,lidi z práce,podřízení,pracovní klienti,servisy,kina,restaurace,pizzerie,nemocnice, no když nad tím přemýšlím nemůžu tu psát všechno upsal bych se a nikoho to nezajímá.) Prostě mám tu dle mého názoru všechno potřebné. U tak cca půlky kontaktů jsou i jiné čísla emaily adresy poznámky.
Věřím ovšem že někomu paměť 500 kontaktů opravdu nemusí vyhovovat, ale jasem rád že to nejsem já..a těžko se mi to i představuje :hm
EnJoY
JeremyCZ
Junior

Odeslat příspěvekod Wexx 3. 7. 2006 14:59

Mam známou lékařku, ta tam má asi něco přes 2000 jmen. Má QTEK 8310. Nutno přiznat, že vzhledem ke geniálnosti řešení telefoního seznamu ve Windows Mobile je úplně jedno, kolik tam máte jmen. Myslím, že kdyby tam měla čísla na všechny svý pacienty (přes 20 000 lidí), vyhledávání by bylo stále stejně rychlé.
MPx200; Oskar - Odepiš; Widle 2oo3
Wexx
Junior

Odeslat příspěvekod Froo 3. 7. 2006 16:13

Jo .. toje proste genialnost adresaře v WindowsMobile . spolu se super rychlym vyhledavanim pomoci T9. to same je s SMSkama.. mam jich tam uloženych 2851sms :D :D :lol: :lol: jinak kontaktu na to by mi 500 stačilo.. ale vadilo by me vedomy. že to je limitovane na 500 :D ale to už je hnidopišstvi z me strany
HTC Touch, Senny PX 100, 8GBmicroSD - really nice media device...
Froo
Junior

Odeslat příspěvekod shrek.12 3. 7. 2006 16:24

mám v CX65 55 vícepoložkových kontaktů...., u některých používám třeba i 12 položek
takže když vyčítáte telefonu třeba, že má jen 500 kontaktů, tak mě to určitě nevadí.... :D :D :D , zajímá mě spíš, kolik položek dokáže "přiřadit k jednomu kontaktu"... :tleskani
shrek.12
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod maly.vena 3. 7. 2006 17:31

Mám v seznamu kolem 500 kontaktů,mám tam i firmy,otvírací doby,adresy.Nejlepší jsou telefony z mnoha položkami a pamětí sdílenou s telefonem.Mám K750i,mohla by mít víc položek. :hm
maly.vena
Junior

Odeslat příspěvekod kujon 3. 7. 2006 17:53

Nokia 6230 ;)

Obrázek
kujon
Junior

Odeslat příspěvekod flaskin 3. 7. 2006 18:12

takze já mam motorolu mpx 200 a vní asi tak 300 kontaktu...je mi teprve 22 takze nepochybuji ze se seznam v dobe budouci jeste rozsiri..jinak mam takove pravidlo..nikdy nemazu(pokavad cislo je pravdive)nikdy nevis kdy se bude hodit..
ber život s humorem stejnak z něj nevyjdeš živej
flaskin
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 3. 7. 2006 18:46

Já mám zhruba 150 kontaktů, ale nepoužívám zdaleka ani polovinu. A nechápu, jak někomu nemůže stačit 500 míst :roll: To už si tam opravdu ukládá každého, koho potká a podobně.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod p@p@ t. 3. 7. 2006 19:07

Tak já mám v mojí bábince (N6310i) 260 vícepoložkových kontaktů a z toho 200 nejdůležitějších položek ozálohovaných na SIM pro případ poruchy přístroje. Podotýkám, že jsem téměř obyč. uživatel, "žádnej menežr". Takže plně chápu stesky výše zmíněné na omezování počtu kontaktů v seznamech. Všechno se to tu odvíjí od N6233. Mně osobně se hodně líbila, dokud jsem nesrovnal fotky s SE K800i :shock: To je nebe a dudy :!: Než bych vysolil 8,5K za N6233, tak asi ještě chvíli vydržím s mojí stařenkou a budu vybírat dál :nenapadne
Naposledy upravil p@p@ t. dne 15. 9. 2007 15:37, celkově upraveno 1
p@p@ t.
Junior

Odeslat příspěvekod pan14 3. 7. 2006 19:38

Tak jo více méně mám ve své NK 6230 nacpáno 470 čísel a u každého ještě více podrobností, ale ještě jsou tel. které jsou uložené v PC a které použiju tak jednou za rok a to na vánoce....koukám že v PC jich je 1222 takže docela dosti...
Jen žít a nechat žít.
pan14
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka