Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
retron píše:.... Od noveho zakona pouzivam HF Nokii HDW-3 a prijde mi to nebezpecnejsi nez bez ni, pokud ji mam na uchu porad, je to neprijemne, navic na jedno ucho clovek hur slysi a tim padem hure vnima okolni dulezite ruchy a pokud si ji nasazuju jen na volani odvadi to vic pozornosti nez drzet telefon u ucha. Ale po doslova sikane PCR ...
seterwohipikule píše:Fido+:80 telefonátů během jízdy?
Nevím jak to myslíš s tím palivem. Když párkrát zastavíš, tak se to na spotřebe tak projeví, jo? To jsem opravdu nevěděl.......
Mimochodem, jezdím docela dost a telefony za jhízdy nezdvihám. Buď zavolá později a vysvětlím mu to, nebo brnknu já.
Všimli, sám jsem to chtěl napsat. Normálně zastavit, nafackovat a rozdupat telefon. Stejně si koupí nový za 20 litrů, ale sluchátko za 2 tisíce, to neretron píše:BTW: vsimli jste si, ze ridici nejdrazsich vozu telefonuji zasadne s telefonem v ruce?
Fido+ píše:seterwohipikule píše:Fido+:80 telefonátů během jízdy?
Nevím jak to myslíš s tím palivem. Když párkrát zastavíš, tak se to na spotřebe tak projeví, jo? To jsem opravdu nevěděl.......
Mimochodem, jezdím docela dost a telefony za jhízdy nezdvihám. Buď zavolá později a vysvětlím mu to, nebo brnknu já.Bablbam.
- seterwohipikule
- Trvalý BAN
Modulator píše:Když žádné mobily nebyly, tak se tohle neřešilo. Jsem pro to nejbezpečnější řešení-ZAKÁZAT STEJNĚ JAKO ALKOHOL a stejně tak i trestat. Tedy 7 bodů prvně, podruhé šup zpátky do autoškoly! Do všech nových aut navíc ZE ZÁKONA RUŠIČKA připojená paralelně na zapalovací okruh (potom si zavoláte až po vypnutí motoru). A postupně vyžadovat jejich doplňování (už tady byly přece mhlovky, dětské sedačky.....). Jse zvědavý na to, jak se budete tvářit, až vám nějaký blbec za volantem s mobilem v ruce přejede třeba právě vaše dítě.......
Jinak svačina se zvládnout dá, s rohlíkem v ruce přeřadíte, když mluvíte do telefonu tak těžko. Jezdím služebně, snažím se tomu vyhnout, ale když není čas ani na svačinu, tak si ten jeden rohlík za jízdy dám. Mobil během jízdy vypnu úplně. NAKONEC-je to problém vypnout si zvonění? Nebo aktivovat registraci zmeškaných hovorů a pak vypnout úplně (to je nejlepší, neruší to). Až zastavíte, zapnete a nepřijaté hovory vyřídíte.v/quote]
Asspenn píše:1. ... telefonování je samostatným zákazem v zákoně zdůrazněno jako zvlášť nebezpečné ...
3. Jestli má někdo 200 hovorů (BTW při trase Praha - Ostrava . Budějovice - Praha řekněme 15 hodin to je cca každých 4 - 5 minut hovor !!!) a nesnese takovou dobu BT za uchem, je to na pevnou, resp. přenosnou s hlasitým příposlechem. Jsou k mání a ve slušné kvalitě.
m/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků