Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Fido+ píše: Ad 1. neni zakazano telefonovani ale drzeni telefonu nebo jineho zaznamoveho nebo komunikacniho zarizeni. To je ten nesmysl v zakone.
ad 3. Uz jsem predtim psal, ze pevna HF sada nelze a take proc. Staci cist.
O prenosnych sadach s hlasitym priposlechem vim svoje. uz jsem jich nekolik zkusil a je to absolutne nepouzitelne.
globalplayer píše:zakladna otazka je ze pri rozhovore zo spolujazdcom,,,mas vedla seba cloveka,,,,a da sa ôpvoedat dalsi par oci a usi co ta moze na njeco upozornit(aj ked jaciacich spolujazdcov nema asi nikto rad) a druha vec je neviem ako tebe ale mne osobne sa zda ze rozhovor z njekym kto ej vedla teba rozptyluje omnoho menej ako rozhovor cez mobil......./quote]
blanka píše::eh já bych vás prosila o napsání rozdílu telefonování - bavení se se spoluřidičem.
Je vidět, že jste v životě toho moc nenajezdili, co? Jinak by jste takové kraviny nemohli napsat. Vše co děláte mimo koukání na silnici a držení se oběma rukama volantu, může být posuzováno jako "nevěnování" se řízení. Nevidím rozdílu kecat do mobilu nebo se spolujezdcem.
Dle mého názoru je to určitá šikana (je to drsné, ale je to tak). Za chvíli nám teda můžou zakázat - mluvení za jízdy, koukání po reklamách, kouření, ........ a dopadne to tak, že nám zakážou auta úplně. píšu o MLUVENÍ, né o psaní SMS (to fakt dělají jen šílenci).
Ale základní otázka je - jaký je rozdíl při mluvení do mobilu a mluvení se spolujezdcem?k/quote]
blanka píše:... Vše co děláte mimo koukání na silnici a držení se oběma rukama volantu, může být posuzováno jako "nevěnování" se řízení...."/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků