nekdo by tomu mohl rici nostalgie, ale...

Pokud nenaleznete vhodnější přihrádku

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Leszek 13. 6. 2005 18:32

Jojojo, je parada mit vse dohromady, ale ted sem si rozbil displej na SX1, a mam po mp3 playeru, po fotaku, po webkamere a v neposledni rade i po telefonu, no a nemam nic no... I v tom je problem spojovani :)
Leszek
Junior

Odeslat příspěvekod M. 13. 6. 2005 18:32

radekm píše:..., ale jak jinak hodnotit mobily? Podle velikosti?

Si delas srandu ne? Koukni na stary Mobility a uvidis...
M.
Expert

Odeslat příspěvekod radekm (novy) 13. 6. 2005 18:33

Bohužel mi ty staré mobility budeš muset poslat, protože žádné nemám.
(toto je můj osobní názor, nemusí se vám líbit, ale nemusíte mě za něj kamenovat)
radekm (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod M@ngo 13. 6. 2005 18:35

@ M. :Jak stary Mobility jsou pro tebe stary? ;-)
MM...3310 5210 7210 N80 P900 P910i (5000) BB9780&apod. ... nová éra ...MM
M@ngo
Junior

Odeslat příspěvekod Leszek 13. 6. 2005 18:35

Si kup CD, tam je vse v PDF, ale ja mam vse i v papiru, i to co bylo puvodne jako priloha Computeru :)
Leszek
Junior

Odeslat příspěvekod radekm (novy) 13. 6. 2005 18:38

Starý? no tak třeba rok 1999, v roce 2000 už mi to přicházelo (resp. tátovi) s Computerem.
(toto je můj osobní názor, nemusí se vám líbit, ale nemusíte mě za něj kamenovat)
radekm (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod M@ngo 13. 6. 2005 18:52

já si to raději nepředplácím,nemám s předplatným dobré zkušenosti.
M@ngo
Junior

Odeslat příspěvekod Leszek 13. 6. 2005 18:55

To ja mam kazdy cislo mobilit ve schrance den pred vydanim, takze mam taky dobre zkusenosti :D
Leszek
Junior

Odeslat příspěvekod M@ngo 13. 6. 2005 19:01

Jo to mě hrozně štve.Den předem to má kámoš a já pěním...
M@ngo
Junior

Odeslat příspěvekod CZcore 14. 6. 2005 15:00

no jsem rad ze se nasli i lide ktera urcitym zpusobem sdili muj nazor. jednoduse jsem chtel poukazat na nedostatky mobilu kterymi jsou hlavne mala vydrz, ne moc pekny design, vysoke ceny...a k te multifunkcnosti zarizeni - opet je zde problem velmi male vydrze /skuste si zatelefonovat, pak vyfotit par fotografii a natocit nekolika minutove video, precist si par sms a par jich odeslat a pak si pustit mp3 - vic jak jeden den telefon neprezije/. mimo to, vzdy jde lepsi specializovane zarizeni, alespon dle meho nazoru.
CZcore
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Caddy 14. 6. 2005 15:07

a ja opakuji svuj odveky dotaz: Co furt vsichni maji s tou vydrzi? To jsme narod lidi, co prespava v lese a dva tydny se neukaze doma nebo co? Nabijet muzu doma, v praci, v aute.... prijdu domu, dam mobil na kolibku...na co tyden vydrz? Hlavne ze mam sanci dostat se na net, na ICQ a dalsi veci...je fakt, ze kdyz to clovek vyuziva naplno, ma problem i s tim jednim dnem...ale nijak me to netrapi. Pokud si muzu vybrat mezi mobilem, co je super, umi vsechno a druhym, co neumi skoro nic, ale vydrzi, pak volim ten, co umi...a jak posloucham lidi, vetsina by radsi vydrz, i kdyby to stalo stejne prachy....

jinak nostalgii chapu a taky se mi styska...treba po 8400, 6150, 7110, T39, 9110.....proste mobily, co mi neco daly a zivot s nimi byl hezci...
Caddy
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Chytrák 14. 6. 2005 15:23

No a proto si dost lidí ty starší mobily schovává jako záložní, kdyby něco. To je celkem zajímavej důkaz důvěry...
No jinak taky preferuju zvlášť foťák, mobil i mp3 player.... stejně to všechno hodim do baťohu a je mi jedno, jestli tam je věc jedna, nebo tři.
Chytrák
Junior

Odeslat příspěvekod M. 14. 6. 2005 15:27

[quote="Chytrák";No a proto si dost lidí ty starší mobily schovává jako záložní, kdyby něco. To je celkem zajímavej důkaz důvěry..a/quote]
No ani ne. Prece nebudu kupovat novej telefon jen proto, aby mi lezel ve skrini pro pripad nouze.
M.
Expert

Odeslat příspěvekod Torro 14. 6. 2005 16:05

Souhlasim s tim názorem ohledně výdrže. Každej přece někde přespává a má poblíž zásuvku. Neni přeci problém si dát nabíjet mobil přes noc ne? S tim se musí počítat že když je mobil vypavennej tolika funkcema a používám je tak to něco stojí. Kdo chce výdrž a't si koupí Nokii 5110 s 1500mAh baterkou, tu pak 14 dní nebude muset nabíjet)))
Torro
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod CZcore 14. 6. 2005 17:38

no sice zijeme v dobe kde je mozne nabijet pomene na hodne mistech, ale ja napriklad mivam tyden ve kterem jsem doma dve hodky, doma nespim, auto nemam a porad nekde litam a ne, nabijecku s sebou neustale nosit nehodlam. ale docela jsem se tou vydrzi dostali od tematu, me slo i o to, ze se mi vice libi monochromac a jen par funkci, hezky design a i ta kvalitni vydrz. vic ke spokojenosti nepotrebuju. ale bohzel takovy telefon /novy/ jiz dnes nekoupim. takze vzpominam na to kdy jeste byla moznost si ho poridit novy
CZcore
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka