Kolikrát týdně Vám spadne mobilní telefon?

Pokud nenaleznete vhodnější přihrádku

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Majklmn 31. 7. 2006 20:14

Moje předchozí mobily mi párkrát spadly(byly to nokie, tak jsem si to mohl dovolit,přecejen maj výměný kryty), ale teď už si dávám velkej pozor a kdyby spadl muj novej mobil a něco se s nim stalo, tak bych asi dostal infarkt... :D
Vodafone - SE K750i + Crystal case + SanDisk Memory Stick PRO DUO Ultra II 1GB
Majklmn
Junior

Odeslat příspěvekod Makaveli2Pac 31. 7. 2006 23:14

Mne mobil padne tak max. raz za rok. Ja si ho strazim jak oko v hlave (ked uz zanho vysolim tolke prachy...)
"I believe that everything you do bad comes back to you. So everything that I do that's bad, I'm going suffer for it. But in my heart, I believe what I'm doing is right. So I feel like I'm going to heaven." - Tupac Shakur
Makaveli2Pac
Junior

Odeslat příspěvekod Andy 31. 7. 2006 23:25

No mam ho 1,5 roka spadol mi dva krat. Raz na asfalt, ked som isiel na bicykli a mal som ho v takom vrecku, skade vsetko lahko pri zlom pohybe vypadava. A druhy krat na podlahu v trolejbuse, vybral som ho z vrecka a nejak sa mi vysmykol z ruky.
Andy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Já Osobně 31. 7. 2006 23:43

3,018 krát do roka :) Někdy se holt stane no :nenapadne

Já Osobně 8)
Já Osobně
Pokročilý

Odeslat příspěvekod drabek06 1. 8. 2006 00:47

ja si o nej pecuju, mam tam dokonce jeste ochranou folii na LCD a jeste me ani jednou nespadl. Bych si to asi sel hodit kdybych si ho poskrabal bo neco takovyho ! dokonce ho i nerad pucuju . . . (spis jak komu, no . . .) :tleskani
drabek06
Junior

Odeslat příspěvekod Majk 1. 8. 2006 00:59

Minulej foun mi spadnul 2* za rok a pul, soucasnej jeste za mesic ani jednou. Kdyby mi padal 2* do tydne, asi bych si musel pripadat dost trapne. Staci jen trosku opatrnosti.
Nokia 5110 -> Philips Azalis 288 -> Sam X450 -> Moto V360 -> Nokia N70 -> ZTE Blade -> Huawei G600 -> inew V3 -> Ulefone Be Touch 2 -> LG Flex 2 (+ nokia N3109 a Samsung Galaxy Nexus) -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Honor 8X
Majk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Sislik 1. 8. 2006 01:00

tak jednou, dvakrat do roka :)
Sislik
Junior

Odeslat příspěvekod BadBoyJohnny 1. 8. 2006 09:14

Kolikrát týdně, ani jednou :mrgreen:
Nokia N73 MiniSD 1GB-operátor O2
Nokia 7250i (náhradní mobil)
BadBoyJohnny
Junior

Odeslat příspěvekod Kryštof Korb 1. 8. 2006 09:24

jo občas spadne, tak 2x za měsíc...

ale častějc s ním hážu naschvál :D
near field | Úplně všechno o NFC.
Kryštof Korb
NokiaManiak

Odeslat příspěvekod kubaaa 1. 8. 2006 09:25

Nevim čím to, ale včera mi spadnul 4x :oops:
kubaaa
Junior

Odeslat příspěvekod krtenek 1. 8. 2006 09:29

Ani nevím, ale od teď si budu dělat zářezy.
krtenek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Matko 1. 8. 2006 10:08

Ja si na mobil davam velky pozor moj sucasny mobil mi spadol raz (asi pred tyzdnom cca 20cm).
Panasonic GD90 -> Nokia 3310 -> Nokia 6210 -> Sagem MyX5-2 -> Sagem MyX-8 -> E-Ten X600
Matko
Junior

Odeslat příspěvekod Honza20 1. 8. 2006 10:22

yonderboy píše:možná sem lempl, ale nejsem pubertální výrostek co si dá ke svýmu jménu fotku líbajících se roštěnek :D>/quote]

hh :D :D :D
---> HP EliteBook 8540w
---> LCD TV Samsung LE32R86BD
---> Peugeot 206 Black edition
Honza20
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Martinez 1. 8. 2006 11:19

Naposled včera večer, když jsem se ho rozespalej pokládal na stůl, jehož povrch se ukázal nebýt tak rovným jak jsem si představoval - prostě telefon sklouzl z položený knížky. Následoval pád asi 50 cm ale do ledabyle položený pantofle (tj. do měkkýho) :) . Ale byl to první pád po dlouhý době - snažím se k telefonům chovat slušně...
In the beginning there was nothing. And the Lord said 'Let There Be Light!' And still there was nothing, but at least now you could see it.
Martinez
Junior

Odeslat příspěvekod Dragonnx 1. 8. 2006 12:34

Mám telefon od konce června a zatím mi spadnul jednou na dlaždičku v hospodě (asi před 14ti dny) - vypadlo to jako hnusnej pád, ale je to v pohodě...žádnej škrábanec, nic.

Dragonnx
Neopunk & Emo = my music love
Dragonnx
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka