dejvidek píše:2 Já Osobně: Myslím si, že pokud někdo ukradne smartphone, tak překupníci a típci v zastavárnách vědí co s tím udělat. Kompletně telefon sformátovat a pak ho prodávat dál. Asi by nikoho nenapadlo nechávat foun plnej fotek, videí, smsek, čísel, programů
Navíc z 90% se do toho telefonu vloží anonymní prepaid a tam je šance dopadnout zloděje prakticky nulová. Pokud toho člověka nechytneš za ruku jak ti ten mobil ukradne, těžko mu budeš dokazovat, že ho ukradl on. Lepší je ukradení mobilu předcházet než to pak řešit.
dejvm/quote]

..přesně tak!!..je vidět, že jsi z práglu...já si toho hodně prožila-např.v 16 mě matka vykopla..a byla jsem chvíli na ulici-takže můžu říct, že znám pražský podsvětí-alespoň trochu..navíc jsem chodila s typem, kterej nebyl zrovna svatoušek(snažila jsem se ho převychovat..ale díky bohu už s ním nejsem..), takže mám dost výhodu v tom, na koho si mám dávat pozor..nejhorší je asi vencl(tam si i já MT schovávám-i když mě nikdy nikdo nepodělal-ťuk,ťuk..tak tady to jinak nejde-jinak samozřejmě razím teorii, že nejlepší je se nebát-ne kecám-strach je dobrá věc-ale nesmí ho člověk dát najevo..takže když se stane, že MT nemám schovanej-houpe se mi na krku a krouží kolem mě banda cikánů- tak už ho nemůžu schovat-nesmím dát najevo strach!...bývají to horké chvilky-prostě jsem drzá, zároveň trochu diplomatická+se snažím dát najevo, že nejsem žádna dilinka,a že by se měli bát oni mě-což je dost těžký-až směšný-to takhle uhrát-ale zatím mi to vždy vyšlo!!-ťuk,ťuk..takže...na venclu(+národka, repka, staromák-kapsáři, muzeum-fetky)telefon schovat a hlídat!-hlavně před cikány(na ty nejvíc platí nahnat jim strach, a ty se bojí policajtů-takže přinejhorším za bengama-tam jsou i tajný)s fetkama je to horší(poznáte např.podle modrý pusy, nebo divný chůze)-ty můžou být nepříčetný(takže spíš zachovat klid, při nejhoršim úprk-oni na tom fyzicky dobře nebudou, takže vás nedohoní)..a bacha v metru-NIKDY nemějte tel.v ruce, když sedíte blízko dvěří!!-pak je hračka ho vytrnout těsně, než se zavřou dvěře...opravdu je nejlepší prevence, pak už se s tím nedá nic dělat, jak říká dejvídek-v zastavárnách to maj vychytaný-umí odblokovat všechno...
omlouvám se,ale už tu vůbec není prostor, abych s váma mohla sdílet něco jinýho, než parametry..ale proto, že spoustu z vás mám fakt ráda, tak budu doufat, že se potkáme i někde jinde...nebo to občas zkusím-jestli tu už není lepší vzduch;o))