Krádeže mobilů

Pokud nenaleznete vhodnější přihrádku

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod kocab 29. 6. 2005 20:54

Mám bazar zastavárnu v Praze a ze zkušenosti vím,že pokud vám někdo chce ukrást telefon tak vám ho vždy ukradne(pokud nemáte 2 metry a hromadu svalů).Začaly se totiž množit klasická loupežná přepadení,kdy Vás obstoupí banda (cikáni Rumuni..) a tel Vám seberou a nikdo Vám radši nepomůže.I mě ho ukradli a od té doby ho nosim jenom na předku kalhot.Zabránit se dá pouze tím ,že nebudete přitahovat pozornost.Policie Vám ho podle i-mei může najít.Mají takové možnosti že jsem nevěřil (zjistí i že před 6 ti měsíci do něj někdo vložil to a to číslo třeba jenom na 5 vteřin)ale musí se jednat pouze o závažnější zločin.Pro normální krádež nehnou prstem.Ověřeno
kocab
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kocab 29. 6. 2005 21:00

Ano týpci z bazarů vědí co dělat.Já pokud zastavuji někomu tel tak se neptám na bezpeč. kód.Pak musí tel. na naformátování. To je praktický důvod kterým ale nechci omlouvat lidi z této branže.Každej za sebe
kocab
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Hondaq 29. 6. 2005 22:15

misacek píše:to Hondaq: kde se da sehnat ta aplikace pro x65??

tady
Válka je mír. Svoboda je otroctví. Nevědomost je síla...
Hondaq
Junior

Odeslat příspěvekod janah09 30. 6. 2005 20:36

kocab píše:Ano týpci z bazarů vědí co dělat.Já pokud zastavuji někomu tel tak se neptám na bezpeč. kód.Pak musí tel. na naformátování. To je praktický důvod kterým ale nechci omlouvat lidi z této branže.Každej za seben/quote]

..jj.každý sám za sebe...každý se na kód přístroje neptá...prodala jsem takhle C62(koupenou norm.u oskara) , ale v mobilpoh. mi řekli, že , když neznám kod přístr., tak mi ji nevezmou, a v mobilarené mi ji vzali bez problémů...
omlouvám se,ale už tu vůbec není prostor, abych s váma mohla sdílet něco jinýho, než parametry..ale proto, že spoustu z vás mám fakt ráda, tak budu doufat, že se potkáme i někde jinde...nebo to občas zkusím-jestli tu už není lepší vzduch;o))
janah09
Junior

Odeslat příspěvekod mmartinko12 15. 8. 2005 18:23

Dam vam radu: Jednou mi chtel cikan slohnout mobil a Ja mu rekl "aha" ukazal jsem za nim on se otocil a ja jsem v momente zdrhal a kricel ze mi chce slohnout mobil a jeden pan sa za nim rozbehol a bylo. Jen se netreba bat. Ale to je rada jen tam kde nechodite ze skoly domu ale nekde uplne daleko kde se uz tak skoro nevratite, protoze si vas muze pockat na druhej den a zmlatit. :)
mmartinko12
Junior

Odeslat příspěvekod goodoldalex 15. 8. 2005 19:16

No to ja som prisiel o mobil v spolocnosti troch ci styroch pivnych hulvatov. Asi ich provokovalo ze mam mobily dva :? Zvlastne ze Siemens S10 mi tahali z vrecka od gati a Philips Diga co bol v naprsnom vrecku ich nejak nerajcoval. Sice po nom jeden sahal ale z nejakeho dovodu to vzdal. Divne.

Inac, teraz beham tiez s dvoma... T630 a P900 a hoci si smarta beriem iba do prace, aj tak je to blby pocit. To aby slusnemu cloveku musela opasok zatazovat este aj devina na sebeobranu.

Fakt neviem kam svet speje.
goodoldalex
Junior

Odeslat příspěvekod Deadlock 5. 9. 2006 19:22

hmm, a von tu už dlouho nikdo, no neva...
Deadlock
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod crashpc 5. 9. 2006 22:24

chceš mobil? dostaneš mobil, na!!! dvě do tykve mobilem :lol: .... já se teď rozhoduju pro MDA vario a to bude dvojnásob opatrnost. vystrkovat jen na nutný věci... ale jinak chodim celej v černym, v široký bundě, a zle čumim, takže lidi většinou okolo mě choděj obloukem, i když nejsem žádnej rambo :-D. cykáni, to je jiná, s těma je to těžší no. ale ještě mi taky nic neukradli ani mě nezbili. a měli štěstí protože až se tak stane, okamžitě vyměnim pěknou černou bundu za křiváka s ostnama, dva boxery v zadních kapsách a bagány. pak už je budu jen šikanovat :lol:
A proč to dělá? ; Přežírám se do bezvědomí ; To se budeš dvit i vočima!
crashpc
Junior

Odeslat příspěvekod N6600 5. 9. 2006 22:59

Já používám Guardian, ten je navíc Freeware(tj. pro ty co neumí zacházet s internetem :-) ). Např tady:http://gallery.mobile9.com/f/27874/
N6600
Junior

Předchozí stránka