Jaky je vas nejvetsi trapas s mobilem?

Pokud nenaleznete vhodnější přihrádku

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod KouzelniCZech 27. 6. 2005 15:39

Asi nebudu prvni ani posledni, kdo si zpusobil mobilem peknej trapas. Vcera se mi povedlo poslat docela rajcovni a lechtivou SMSku pro pritelkyni svemu sefovi. No dneska rano to bylo v praci docela zajimavy...malem jsem se pri pohledu na naseho postarsiho sefa, ktery me cely den pozoroval, propadl studem do prizemi.
KouzelniCZech
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vratu 27. 6. 2005 15:50

trapas... to si ani nevzpomínám. Jo vlastně - Byl jsem si vyzvednout telefon z opravy a oni ho ještě zkouseli... tak začali volat aby vyzkoušeli, jestli telefon vibruje a najednou jsem si všimnul divného obličeje prodavače :) já měl nastavený uvítací ton - vrtání u zubaře, a pak to začalo řvát ze sluchátka, prostě řev jako sviňa a on nejdřív nevěděl co to je = ) tak se tvářil dost divně. Já myslel, že se zahrabu, fakt to bylo trapný... jak to z toho sluchátka řvalo a on vykulenej :mrgreen:
KEEP SMILING !!! :mrgreen:
vratu
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 27. 6. 2005 16:53

Trapas s telefonem? Myslim ze zadny
NIkdy se mi nestalo ze bych neco poslal nekomu co jsem nechtel a do telefonu me nikdo neleze
ale kdybych nahodou poslal sefovi nejakou takovou smsku myslim ze by to pochopil nebo bych se mu omluvil :)
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod SPSS 27. 6. 2005 16:55

No tak to me se teda taky nastesti jeste nic takoveho nestalo
SPSS
Junior

Odeslat příspěvekod Dr. Goblin 27. 6. 2005 18:54

SPSS: Proč sem přispíváš, když se ti žádný trapas nestal? Nadpis zní: Jaký je váš největší trapas s mobilem? a ne: Stal se vám trapas s mobilem?

Mě se stalo něco podobnýho jako Kouzelníkovi. Jednu lechtivou sms jsem chtěl poslat své přítelkyni, ale omylem jsem jí poslal své spolužačce. Následující den mi bylo dost divný, proč se na mě pořád tak divně culí, ale nevěnoval jsem tomu pozornost. Večer mi pak ta spolužačka poslala sms, že se jí ta moje včerejší sms líbila, jestli bych jí zase něco neposlal. Odepsal jsem, že nechápu, načež mi poslala další, že prej ať se nestydím a něco hezkýho jí napíšu. Fakt jsem se zarazil a až po tom, co jsem se kouknul do odeslaných sms, jsem s hrůzou zjistil, že jsem to teda místo přítelkyni poslal spolužačce. Takže jsem jí to vyjasnil, no a druhý den se na mě zase jen mračila... :)
Dr. Goblin
Junior

Odeslat příspěvekod mobilman 27. 6. 2005 19:14

no trapas to byl docela hustej....

mel jsem v praci docela trhlou kolegyni a stejne trhle jsme si obcas i zavolali kdyz uz z firmy odesla. no kdyz jsem si zase chtel obstastnit par minutama tlachani o blbostech a drbech z firmy tak jsem vytocil cislo a... misto ahoj, cau nebo nejakyho pozdravu jsem do telefonu desne ale vazne desne nahlas zarval ... no a pak to vyslo najevo, spletl jsem si posledni dve cisla (prohodil jsem je), takze chudak uplne cizi slecna najednou slabym hlaskem podiva "halooo...?? ". no nedalo mi to abych jen tak zavesil (volam s cislem), takze jsem se ji slusne omluvil ze je to omyl, ze jsem si popletl cislo. no sledna me stacila jeste dorazit lichotkou ze mam velmi prijemny hlas. takze jsem ji podekoval, popral ji hezky den a bylo to.

v zapeti jsem uz volal na spravne cislo te kamosce a spolu jsme se pak asi pul hodiny chichotali nad predstavou co si asi slecna myslela kdyz zvedne telefon a nekdo na ni ze sluchatka jen tak zarve.... no proste trapas jeden z nejvetsich ktery jsem kdy s mobilem mel.
mobilman
Junior

Odeslat příspěvekod RedeeMrd 27. 6. 2005 21:07

Já na trapasy s mobilem moc nejsem. Ale čas od času se mi stane, jelikož jako opravdu telefonní přístroj používám stále ještě Motorolu T180, že mi přijde SMS a já nevím, od koho je, vidím jenom číslo a když si myslím, že to je někdo jinej než to doopravdy je, že taky někdy něco moc pěknýho napíšu. :lol:

No a jinak takovej malinkej trapásek se mi stal, když jsem si před nějakým tím pátkem koupil zbrusu novou Nokii 3310, tenkrát ještě skoro za 4000 Kč a nevěděl jsem, jak je to s vypínáním zvonění a že to má profily, a tak jsem dal jenom ohlášení hovoru na vypnuto a v hodině biologie mi zapípala esemeska :lol: Pan profesor to vzal naštěstí s humorem. Možná proto, že jemu tam ty esemesky na 3310 pípaly taky dost často a kupodivu stejným tónem :)
RedeeMrd
Junior

Odeslat příspěvekod Fido+ 27. 6. 2005 22:16

Mobil mam uz hodne dlouho ale trapas se mi s nim jeste nepodaril. No treba to dozenu. :wink:
Fido+
Expert

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 27. 6. 2005 22:17

Ja bych to i docela rad dohnal :D
je to zajimava zkusenost :D
IcemanCZ
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod SDR 27. 6. 2005 22:55

Asi před půl rokem jsme šli s kámošema oslavovat do hospody sportovní vítězství. Jeden kámoš ale ještě musel pro něco do města a řekl, že tam za náma za hodinu přijde. Uběhly dvě hodiny a on nikde a tak sem vzal mobil a zavolal mu

"Čau, tivole kde seš ? "
"Ee, doma."
"To si děláš *****, vždyť si říkal že za hodinu přijdeš !"
"Já nikam nejdu, co to má znamenat ?"
"Co to meleš ? Hele nedělej fóry vole a ať už seš tady"
"Nerozumím, kam mám jít ?"
"No asi do hospody ne, TIVOLE..."

v tom sem se podíval ke dveřím a viděl toho kámoše jak jde směrem k našemu stolu a už zdálky nás zdraví.

druhej den ve škole jsem se dozvěděl, že třídnímu profesorovi volal a nějaká podezřelá osoba...

:eh
SDR
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 27. 6. 2005 22:58

:D u nas ma tridni na vsechny cisla to by asi jen tak neproslo :D
IcemanCZ
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Storm8 27. 6. 2005 22:59

Na začátku telefoního seznamu mám jméno A s číslem 0. Mám to od té doby, co jsem asi 3x po sobě poslal správci jednoho statku, kam jsem denně jezdil SMSku něco jako "Dobrou noc lásko"... Jeho příjmení začínalo na Ada, takže byl první v seznamu a mě nějak blbla klávesnice a potvzrovací tlačítko jsem prostě zmáčkl vícrkát za sebou, než sem měl (Myslim že na N6210). Moje číslo naštěstí neměl v paměti, takže když mi po těch zprávách volal, tak sem to radši nezvedal. :roll:
Ale moje máma je expret na mobilní trapasy, pravidelně posílá SMSky jinejm lidem, než komu jsou určené, a občas se nestačim divit... Ale bere to s humorem :D
200 v městě. 300 z místa.
Storm8
Junior

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 27. 6. 2005 23:20

Ja to porad zamykam :)
sice se me stalo ze jsem jednou prowapoval par korun kvuli tomuto ale jinak nastesti nic :)
IcemanCZ
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod MrazikCZ 28. 6. 2005 02:41

To já dorazil do Prahy na přijímačky. Ráno celej rozespalej jedu metrem do Dejvic a lidí kolem si moc nevšímám. Po ujetí dvou zastávek ale vidím, že lidi si všímají mě. Hlouček nějakej puberťaček se začíná docela nahlas chechtat a ukazovat na mě. Zkusil jsem trapnou situaci řešit tím, že budu "jako" dělat že píšu SMSku - hlavně se neprohlížet. Spásná to myšlenka.

Když ale šahnu do kapsy u kalhot, kam jsem si předtím narval svůj tehdejší mobil nokču 6310i, začnou ty kočky křičet. To už jsem nevydržel a podíval jsem se co že je špatně.

Kombinace upnutých kalhot a tvaru mobilu zpusobily dojem *hádejte čeho* :o) a trapas je na světě.
... toto je můj osobní názor!
Pomozme týraným, zneužívaným, handicapovaným, opuštěným a ohroženým dětem částkou 27,- odesláním dárcovské SMS "DMS NASEDITE" na číslo "87777" !!!
MrazikCZ
Junior

Odeslat příspěvekod Filda 28. 6. 2005 05:26

Mě se nic nestalo ale fotr až donedávna pořád volal babi, kterou má 1. v seznamu. On totiž na Nokii 3310 volá tím způsobem že mačká potvrzovací tlačítko tak dlouho dokut někomu nevolá.
Ericsson A1018S, Siemens C35i, Siemens C60, Siemens CX65 ,Sony Ericsson K700i, Sony Ericsson K800i, Sony Ericsson W580i
Filda
Junior

Další stránka