Tak také přispěji svým trapasem a kámošky

Tak zhruba před pěti lety jsem měla jít na diskotéku na oslavu a byla jsem domluvená s kámoškou, že ani jedna nebude řídit a budem pěkně pařit. No a odpoledne mi můj přítel volal, že se tam nemá jak dostat a že pro něj musím přijet a pak ho odvézt. Samozřejmě se mě ptal jestli mi to nevadí a tak ...tak jsem říkala že ne, že v pohodě. No a vzápětí píšu sms kamarádce ... doslova ... že mě pěkně sere a že pro něj musím jet ... no a naprala jsem ji jemu. Ale vůbec jsem to nevěděla, načež mi volá ... a říká, tak Tebe to sere? ... a já ne proč .... a v tom se mi rozsvítilo ...tak to bylo dobrý ...ale vzal to v legraci
A kámoška zase byla na baru a byl tam bývalý a koketoval s nějakou holkou. Jí to tak rozzuřila, že přesně začala druhé kamarádce popisovat co tam dělá, a jak ta holka hrozně vypadá, jak on je trapný ...atd ... a až při sedmé sms ... si všimla že to posílá přímo jemu ... pak ta holčina odešla tak za ní přišel jestli by mu nemohla poslat další sms, že by si to rád dočetl do konce

Bylo to jak když vás poleje horkou vodou ...chudák nevěděla jestli se smát nebo brečet, načež mi všichni jsme se váleli smíchy

Motorola d160, Nokia 3210,Nokia 5110,Siemens C35i,Nokia 6510,Nokia 3510, Motorola V300,Nokia 3100,Nokia 3220 a SE K700i ...a nyní SE W800i