Lze zjistit tajné číslo?

Pokud nenaleznete vhodnější přihrádku

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Phantome 28. 6. 2005 19:11

Chtěl bych se zeptat, jestli je nějak možné zjistit u Oskara (Oskarta) tajné číslo, které mě neustále obtěžuje a volá mi několikrát denně. Po příjmutí hovoru je ale na druhé straně ticho a volající okamžitě zavěsí. Co se dá v takovémto případě dělat? Máte s tím někdo nějaké zkušenosti. Díky za radu.
Phantome
Junior

Odeslat příspěvekod Storm8 28. 6. 2005 19:17

Na tohle jsou různý tipy: Nech to vyvěšený a nic neřikej, časem mu dojdou peníze, nebo ho to přestane bavit, nebo mu tam pust něco HODNĚ hlasitýho (z HiFi věže) - taky ho to časem přestane bavit. Myslim ale, že jinak se číslo zjistit nedá (teda pokud nemáš dobrý známý v Oskarovi)...
200 v městě. 300 z místa.
Storm8
Junior

Odeslat příspěvekod Storm8 28. 6. 2005 19:18

Ačkoliv, kdyby si si nechal poslat podrobnej výpis, možná by tam to číslo bylo...
200 v městě. 300 z místa.
Storm8
Junior

Odeslat příspěvekod M. 28. 6. 2005 19:18

Vim, ze u T-Mobile se to da zjistit, stoji to asi 400,-. Zeptejte se na infolince a jinak bych to resil asi pres policajty.
M.
Expert

Odeslat příspěvekod softmann 28. 6. 2005 19:33

U Oskara to taky jde, na jejich webu jsem nikde viděl formulář kterej se vyplní a oni to zjistí, zkus to
softmann
Junior

Odeslat příspěvekod iwigirl 28. 6. 2005 19:38

Zjisti,ale za prachy. Myslim ze 800(?).
iwigirl
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod XXTeens 28. 6. 2005 19:58

Zjistí za poplatek. A dle novýho zákona o elektronických komunikacích, pokud ho operátor ví (když to není předplacenka), tak Ti řeknou už i jeho jméno. Z.
XXTeens
Junior

Odeslat příspěvekod mobilman 28. 6. 2005 20:04

Storm píše:Ačkoliv, kdyby si si nechal poslat podrobnej výpis, možná by tam to číslo bylo...y/quote]

vypis prichozich hovoru? hm... az nato ze takovou sluzby zadny operator nenabizi ale to je jen detail... vypis odchozich hovoru nabizi vsichni.
mobilman
Junior

Odeslat příspěvekod XXTeens 28. 6. 2005 20:09

Když neznáš problematiku, tak se k tomu moc nevyjadřuj :) . Každý tel. operátor je ti povinnen dle Tvých přesných údajů (za nemalý poplatek) sdělit, z jakého čísla jsi měl spojený příchozí hovor. A nyní nově, pokud ho operátor zná, musí Ti sdělit i jméno volajícícho. Například u Oskara je to na stránce http://www.oskarmobil.cz/oskartipy/download.php , odstavec "Obtěžují vás protivné či zlomyslné hovory?"
XXTeens
Junior

Odeslat příspěvekod Phantome 28. 6. 2005 20:26

Díky za ten formulář
Phantome
Junior

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 28. 6. 2005 23:23

Ja jsem tohle neresil :)
kdo dela tohle jsou to jen puberalni vyjevy na ktere neberu ohledy jsou jine zpusoby jak otravovat nebo prudit nez cely den mackat volat/konec :)
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod sarkanik 29. 6. 2005 06:14

A co takhle automaticky blokovat hovory ze skrytych cisel? U P900 mam pro takove hovory presmerovani do hlasove schranky a divili byste se, jak to lidi odnauci prozvanet a volat ze skrytych cisel. Dokonce i Policie se to naucila :)
sarkanik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 29. 6. 2005 12:38

sarkanik policie? :))
kdyz mam skyrte cislo nedovolam se na 158?
Ja mel zato ze u techto instituci to nema efekt respective na centrale to vide
Ano ale ja nemam symbian :)
ale neni to problem zaclenit do normalnich telefonu
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod sarkanik 29. 6. 2005 13:24

IcemanCZ píše:sarkanik policie? :))
kdyz mam skyrte cislo nedovolam se na 158?
Ja mel zato ze u techto instituci to nema efekt respective na centrale to vide
Ano ale ja nemam symbian :)
ale neni to problem zaclenit do normalnich telefonu

Ja to myslel tak, ze Policie vola vetsinou ze skryteho cisla. Jednu dobu me intenzivne shaneli. Nakonec volali na pevnou linku, ze se mi nemuzou dovolat na mobil. Vysvetlil jsem jim, ze pokud maji skryte cislo, nedovolaji se mi, protoze to mam blokovane. A tak se naucili mi volat z cisel, ktere skryte nejsou :)
sarkanik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod minolta1 29. 6. 2005 15:00

To mi prijde total k nicemu. Vetsinou se prozvani - takze na to stejne neprijdou....
minolta1
Trvalý BAN

Další stránka