Lze zjistit tajné číslo?

Pokud nenaleznete vhodnější přihrádku

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 29. 6. 2005 16:23

PRosimte co delas ze ti policie musi porad volat :D
nezaplacene pokuty za spatne parkovani? :-D
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod sarkanik 30. 6. 2005 15:39

I tak by se to dalo nazvat, az na to, ze jsem zaparkoval hlavou do auta a podival se skrz okynko az dovnitr :)
sarkanik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 30. 6. 2005 18:30

aha no jeste ze se ti nic moec nestalo :)
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Venýsek 30. 6. 2005 19:20

Tak to se mýlíš, jelikož ti operátor sdělí pouze čísla která byla jako příchozí od stejného operátora. Jinak ho totiž příchozí hovory od jiných operátorů nezajímají, neukládá je a ani ti je tím pádem nesdělí.
Venýsek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Venýsek 30. 6. 2005 19:21

Tak to se mýlíš, jelikož ti operátor sdělí pouze čísla která byla jako příchozí od stejného operátora. Jinak ho totiž příchozí hovory od jiných operátorů nezajímají, neukládá je a ani ti je tím pádem nesdělí.
Venýsek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod aege 29. 10. 2005 10:09

Tyto problemy jsem mela ne jen 1x,na doporuceni Oskara jsem predala vse policistum,ti sice nic nevysetrili,ale operator mi nabidl nove cislo a pro zmenu jsem si ho nechala zablokovat ja,a nove cislo jsem dala jen tem nejblizsim.Me cislo se jiz nikomu na displeji nezobrazi a mam klid.A aby se neobjevilo v telefonnim seznamu,zaplatila jsem si tuto sluzbu a mam klid.Zrejme je to,to jedine jak se clovek muze branit.Uz je vice jak 2 roky a zatim je pokoj.Ja nikoho neprozvanim,i kdyz mam utajene cislo,a proto jsem rada,ze to jde takhle udelat.Je to nejlepsi reseni.
aege
Junior

Předchozí stránka