Nejdražší mobilní telefon

Pokud nenaleznete vhodnější přihrádku

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod JUPI-CITRON 30. 3. 2005 11:24

V Japonsku, chtějí vyrobit nejdražší mobilní telefon s nejlepšíma parametrama, na Evropském trhu, by takovýto telefon mohl stát až 8000 Euro.

Má obsah nejvýkonnější Li-on baterii, která se nabije za 5 minut a má vydržet až 14 dní v pohotovostním režimu. V provozním režimu vydrží 180 hodin. Tedy 180 hodin můžete kecat až od úplné vyčerpání baterie.

Na další vychytávky bychom se měli dozvědět v brzké době.
Ovocná š?áva pro váš zdravý život
JUPI-CITRON
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Fido (novy) 30. 3. 2005 14:11

nevim jestli by byl nejdrazsi

vem si treba takove VERTU-to jsou celkem shity,ale vyplacane zlatem ,diamanty a nevim cim vsim..............
Fido (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod Petr_Novak 30. 3. 2005 18:39

Ano, Vertu je nejdražší telefon.

Verzi "Vertu Signature Platinum" si můžete koupit za 899.999 Kč.

Něco o telefonu
Safírové sklíčko displeje, nerezová ocel a záplava drahých kovů v čele s platinou. Telefony Vertu jsou téměř nesmrtelné (jsou konstruovány tak, aby je bylo možné snadno upgradovat na vyšší verze.

Pro ty méně majetné je k dispozici verze "Vertu Platinum Gold", která je k dispozici za skvělých 599.999 Kč.

Něco o telefonu
Safírové sklíčko displeje, nerezová ocel a záplava drahých kovů v čele s platinou. Telefony Vertu jsou téměř nesmrtelné (jsou konstruovány tak, aby je bylo možné snadno upgradovat na vyšší verze). 3

Ti, kteří by se chtěli dozvědět, kde jsem na tu cenu přišel, či kde si telefon zakoupit, nechť mi napíšou soukromou zprávu...
Petr_Novak
Junior

Odeslat příspěvekod czechian 30. 3. 2005 18:59

Petr_Novak píše:Ano, Vertu je nejdražší telefon.o/quote]

Vertu je ovšem dceřiná společnost Nokie a přesně vyjadřuje přístup Nokie k telefonům: drahé a naprd. Jó kdyby měl Obrázek nějakou platinovou edici, to by byla jiná...
czechian
Junior

Odeslat příspěvekod Fido (novy) 30. 3. 2005 19:08

to by byl stejne taky nejaky *****.....................treba nejaky zlaty symbian vykladany diamanty.......
Fido (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod Gloe 1. 4. 2005 14:41

Fido píše:to by byl stejne taky nejaky *****.....................treba nejaky zlaty symbian vykladany diamanty.......
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Gloe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Gloe 1. 4. 2005 14:44

czechian píše:Drahé a naprd../quote]
Asi nechapes, o co jde u tehle telefonu. Nejsou urcene k tomu, aby meli dobre funkce apod., u tehle telefonu jde predevsim o reprezentaci a styl. Proto jsou taky drahe a naprd.
Gloe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Gloe 1. 4. 2005 14:47

JUPI-CITRON píše:V Japonsku, chtějí vyrobit nejdražší mobilní telefon s nejlepšíma parametrama, na Evropském trhu, by takovýto telefon mohl stát až 8000 Euro.
Gloe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Kulička Sandry 1. 4. 2005 16:08

Takovejch keců o výdrži telefonů už tady bylo a nakonec z deklarovaných 300 hodin bylo s bídou hodin 30 - viz Siemensy.
Ale třeba japonci tak ukecaný nejsou. Já nepotřebuju nabíjet vždy jen 5 minut a 14 dní v pohotovostním režimu vydržel i bývalý Azalis288.
Ale jak tomu má rozumět pitomá blondýna, když ji postavíte před hotovou věc. Bere to tak jak je to napsaný a nezírá v němým úžasu, protože tomu nerozumí.
A i když jsem dost ukecaná, tak 180 hodin bych asi nevydržela.
Kulička Sandry
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mu.mi 1. 4. 2005 16:12

Teda s vámi je sranda, to snad není pravda.
S těmi Siemensy je to ale pravda. Nevím , kde vzali ten čas v pohotovostním režimu.
Mu.mi
Junior

Odeslat příspěvekod party boy 1. 4. 2005 17:21

lidi, vy asi nevíte za jakým účelem byl Vertu vyroben
Naposledy upravil party boy dne 15. 4. 2005 17:31, celkově upraveno 1
party boy
Junior

Odeslat příspěvekod Petr_Novak 1. 4. 2005 17:26

Gloe píše:
czechian píše:Drahé a naprd../quote] Asi nechapes, o co jde u tehle telefonu. Nejsou urcene k tomu, aby meli dobre funkce apod., u tehle telefonu jde predevsim o reprezentaci a styl. Proto jsou taky drahe a naprd.

Přesně tak... nemůžete chtít, aby histylový telefon stál deset tisíc! (maximálně tak Siemens :lol: )
Petr_Novak
Junior

Odeslat příspěvekod dalibor 3. 4. 2005 20:44

není trochu přehnaní :?: :pozor2
dalibor
Junior

Odeslat příspěvekod JOKO 3. 4. 2005 22:02

no sorry za OT ale ma trochu zarazila ta pripomienka na siemensy a nokie

siemensy su fajn telefony - su vcelku lacne a daju sa snimi robit suprove vecicky ale kebyze maju normalne klavesnice na ktorych sa da pisat npr ako nokie tie maju klavesnice v pohode
nokie su tiez fajn telefony - malo problemov (neratam lowendove 3310 ktorych je ako na....) ale zase si kusok priplatime a co sa tyka funkcii oproti siemensu tak nato kolko stoja nokie mali doteraz siemensy vzdy viacej funkcii ak u lowendovych fonov

este raz sorry ze to nepatri k teme :roll: ale nedalo mi to :lol:
Žiaden telefón nie je dokonalý!
JOKO
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Dave 4. 4. 2005 12:13

Všechno moc hezký... milion za mobil, pokud ste chudší tak jen půl milionu.. přitom funkčně to asi žádnej zázrak nebude.. některý lidi nechápu :eh
"In the world without walls and fences, who needs Windows and Gates?"
Dave
Junior

Další stránka