Katastrofální zkušeností s reklamací telefonu

Pokud nenaleznete vhodnější přihrádku

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Wolfov 7. 10. 2006 13:06

2,5 mesice?Tak to bych mel uz 1,5 mesice penize doma...tohle bych si libit urcite nenechal...
Pravda má jednu velkou výhodu: člověk si nemusí pamatovat, co řekl.

>>>>-- N E50--<<<<
Wolfov
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Slonik 7. 10. 2006 13:06

Esquire: pravda, na Datart jsem zapomněl. Mimo jiné i proto, že mě nenapadlo jej spojovat s příšernými zkušenostmi s reklamací. Reklamoval jsem tam videokameru a kamarádovi mp3 přehrávač a vše proběhlo korektně, rychle a k mé naprosté spokojenosti.
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Junior

Odeslat příspěvekod Driver 7. 10. 2006 13:08

Jakej ma ten clanek podle tebe smysl, kdyz ani neuvedes jmeno a sidlo prodejny??? To je pak ostatnim ctenarum uplne k nicemu!

A nechapu tuhle vetu:
Jenže do opravny nic nepřišlo a opravna 5 dní čekala na vyjádření servisu a po 7 dnech přístroj opět poslala neopravený zpět na prodejnut/quote]

Neni snad opravna a servis to samy?

Jinak ze zakona je limit 30 dni, takze par dni pred uplynutim by to chtelo pohrozit jim s ČOI. Tohle jejich jednání by mě fakt naštvalo, cekat 45 dni na mobil...
Das Auto
Driver
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Zekon 7. 10. 2006 13:12

borsuk: když jsem měl komunikátor 9500 u t-mobile třicátý den, sami se ozvali, že mi vrátí peníze nebo dají nový telefon. Dohodli jsme se na 9300, která nebyla skladem. Za hodinku mi pracovník volal, že ji nechá přivést tak ať se večer stavím. Večer jsem odcházel s novou 9300 a cca 4tis v peněžence :-).
R.
Zekon
Junior

Odeslat příspěvekod Driver 7. 10. 2006 13:15

Zekon: jo T-mobile je v tomhle směru fér, navíc po dobu opravy půjčeje zdarma jiný mobil. Podmínkou ale je, že musíš mít paušál, k twistu ho nepujčujou..
Das Auto
Driver
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod (CZ)Mirek 7. 10. 2006 13:24

K twistu ho taky půjčujou, ale je nutné složit depozitum ve výši 5000 Kč.
mobily: T2288R > OT311 > T192 > S25 > MT50 > M55 > MC60 > CT65 > OT303 > K300i > ME75 > K750i
Internet: garantovaná linka 4 Mbps
Disky: 200 GB Seagate, 250 GB Seagate, 640 GB Western Digital
(CZ)Mirek
Junior

Odeslat příspěvekod Zekon 7. 10. 2006 13:30

Driver: i k Twist, ale záloha cca 5tis.
R.
Zekon
Junior

Odeslat příspěvekod LaL 7. 10. 2006 13:47

Chtel bych se zeptat zeptat jestli by me meli vratit penize kdyz sem daval mobil do obchodu na zarucni opravu 31.7. a pak me 15.8 napsali ze jedna ze tri pozadovanych oprav nejde na zaruku(spinavy systemovy konektor) tak sem se pak domluvil ze chci spravit jen to co je na zaruku a vyridil to 22.8. a doted mne ten mobil jeste neprisel.... Nevim jestli mam na vraceni penez narok kdyz je ten mobil trocha poskrabanej a je znecistenej ten systemovej konektor.
LaL
Junior

Odeslat příspěvekod Driver 7. 10. 2006 13:50

Vzdyt jsem psal, ze k twistu ho zdarma nepujcujou...
Das Auto
Driver
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod borsuk 7. 10. 2006 14:56

Zekon píše:borsuk: když jsem měl komunikátor 9500 u t-mobile třicátý den, sami se ozvali, že mi vrátí peníze nebo dají nový telefon. Dohodli jsme se na 9300, která nebyla skladem. Za hodinku mi pracovník volal, že ji nechá přivést tak ať se večer stavím. Večer jsem odcházel s novou 9300 a cca 4tis v peněžence :-).
R.m/quote]

No vídíš,telefon je mojí ženy,klávesnice zlobila už od novoty,naše smůla že jsme s tím nepřišli do týdne,bohužel kvůli dovolené se to nestihlo,šel do reklamace 7.9.2006,od té doby se nikdo neozval,ticho po pěšině,zítra tam dojedu a ve vší slušnosti to vyřídím,aspoň doufám!!
borsuk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod STaTOM 7. 10. 2006 19:18

borsuk : možná bych to na tvém místě nechal na pondělí nebo úterý, ptz. je dost pravděpodobný, že zítra ještě nic nevyřídíš. V tvém případě totiž připadl 30tý den k zákonem dané lhůtě záruční reklamace na dnešek. A v takovém případě pokud se nepletu se bere jako 30tý den následující pracovní den po So, Ne nebo svátku. Tzn., že pokud budou schopni předat vyřízenou reklamaci do pondělní zavírací hodiny sou z obliga a dobu pro vyřízení reklamace dodrželi. ;-)
-use your brain-
STaTOM
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod borsuk 9. 10. 2006 20:27

Ano je to pravda,přesto jsem měl včera cestu kolem,tak jsem se zastavil a zjistil že telefon dorazil na prodejnu 3.10. neopravený,tudíž ho poslali zpět,to jsem čučel jak vykulený,ale co se rozčilovat,zítra je 32 druhý den,tak jdu pro nový,jsem zvědavý co tam na mně vybalí,neměli by ale nic,prostě nový foun!!
borsuk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod (CZ)Mirek 9. 10. 2006 20:28

No vidíš, tak aspoň že tak. Já jsem měl tu smůlu že mi taky poslali mobil neopravený, a musel jsem ho po převzetí reklamovat hnedka znova a čekat další týden..
mobily: T2288R > OT311 > T192 > S25 > MT50 > M55 > MC60 > CT65 > OT303 > K300i > ME75 > K750i
Internet: garantovaná linka 4 Mbps
Disky: 200 GB Seagate, 250 GB Seagate, 640 GB Western Digital
(CZ)Mirek
Junior

Odeslat příspěvekod borsuk 10. 10. 2006 00:37

LaL píše:Chtel bych se zeptat zeptat jestli by me meli vratit penize kdyz sem daval mobil do obchodu na zarucni opravu 31.7. a pak me 15.8 napsali ze jedna ze tri pozadovanych oprav nejde na zaruku(spinavy systemovy konektor) tak sem se pak domluvil ze chci spravit jen to co je na zaruku a vyridil to 22.8. a doted mne ten mobil jeste neprisel.... Nevim jestli mam na vraceni penez narok kdyz je ten mobil trocha poskrabanej a je znecistenej ten systemovej konektor.

Paneboze dnes je ale uz 10 rijna,to se ani neozvali,proste nic??Kerym vagabundum jsi to daval,ty mas z toho asi strach ze jo nebo nemas ohlene te zaruky ciste svedomi...jinak tam proste vlitni a udelej vitr,tohle nelze a neni to mozna trochu jinak nez jsi popsal???....
borsuk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod iwigirl 10. 10. 2006 09:04

teda, nechat 2,5 měsíců mobil v opravně a nejít si pro něj/případně peníze, to chce velkou dávku trpělivosti....
iwigirl
Mírně pokročilý

Předchozí stránka