Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Mu.mi píše:Doporučuji ti návštěvu servisu, displej je choulostivá část a neustálým očišťováním a rozebíráním celého mobilu, si můžeš přivodit poruchovost mobilu jako celku.
Předchozí příspěvek byl velmi dobrý, co se týká samotného postupu, ale vzhledem k tomu, že zřejmě nemáš zkušenosti, vřele doporučuji tuto záležitost přenechat odborníkům.i/quote]
Petr_Novak píše:Bavlna je na to asi opravdu nejlepší...
Kryt normálně omeju vodou a mýdlem a utřu ho.... už je dost poškrábaný, taky je to u vás stejné?
Petr_Novak píše:Bavlna je na to asi opravdu nejlepší...
Kryt normálně omeju vodou a mýdlem a utřu ho.... už je dost poškrábaný, taky je to u vás stejné?
Jo jo, ach ta elipsa!!mickaelb píše:Jo zezadu je takova elipsa tak 1,5x0,8cm a vpredu sou takove ryhy ktere sou videt jenom na slunci,neco jako na starsich autech na laku,ale fakt celkem odolny,az na ty skrabance,celkem se mi na nem libi ze ho nema skoro kazdy teda aspon ja nikoho, kdo by ho mel neznam,a tak to neni jako t630 tu u nas ma kazdy a vsichni hned:jee to ma ten a ten a to je tam na nic...........Proste stylovka.
Gloe píše:2 Petr Novak: Vyzkousej v Brne Nokia Gallery, ale nejsem si tim jistej, kdyby ho tam meli, dej mi prosimte vedet treba na E-m@il, taky bych potreboval novej kryt. I kdyz jsem nekde v nakym foru cetl, ze staci vzit vosk na snowboard a prejed tim ten kryt, nebo vosk na lyze a i ho zazehlit, ale nefim jestli to funguje, protoze jsem se to jeste neodhodlavyzkouset.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků