No ja tam ted 18 budu delat primacky na gimpl, tak se do ty gallery kouknu a dam vedet.Petr_Novak píše:Já jsem v Brně jednou ročně - na INVEXuViděl jsem ho, když jsem z něj jel domů... každopádně zkusím Nokia Gallery i jinde... je-li tam./quote]
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
No ja tam ted 18 budu delat primacky na gimpl, tak se do ty gallery kouknu a dam vedet.Petr_Novak píše:Já jsem v Brně jednou ročně - na INVEXuViděl jsem ho, když jsem z něj jel domů... každopádně zkusím Nokia Gallery i jinde... je-li tam./quote]
Gloe píše:No ja tam ted 18 budu delat primacky na gimpl, tak se do ty gallery kouknu a dam vedet.
Gloe píše:V podstate ta stribrna/transparentni se moc ani od originalu nelisi, akorat ma okraj. http://www.i-obchod.cz/foto/3200stribrna.jpg . Good job Petre Novaku!
Jo to jo, ale kdyz ti praskne, tak co mas delat. Trochu me mrzi take pristup Nokie, ktera na tyto kryty "asi" bohuzel zapomnela.Petr_Novak píše:... nemohu si pomoct. Já osobně bych si ty kryty koupil asi jen v krajní nouzi (např. kdyby mi ten současný praskl). Moc se mi líbí, že když se na telefon podívám z boku, vidím "základovku"."/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků