Vyčištění displeje - neřešitelný úkol

Pokud nenaleznete vhodnější přihrádku

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod mickaelb 2. 4. 2005 10:59

Mozna by se chtelo poptat servisu,protoze ja si myslim ze jako nahradni dil by mely byt.
mickaelb
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Gloe 2. 4. 2005 11:00

mickaelb píše:Mozna by se chtelo poptat servisu,protoze ja si myslim ze jako nahradni dil by mely byt.
To jo, ale servis te pride draz jak novy kryt s tim okrajem.
Gloe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mickaelb 2. 4. 2005 14:04

Gloe píše:
mickaelb píše:Mozna by se chtelo poptat servisu,protoze ja si myslim ze jako nahradni dil by mely byt.
To jo, ale servis te pride draz jak novy kryt s tim okrajem.

To je jasny,ale bude to original a original je vzdy original,mel sem na 3310 taky jiny kryt a nestalo to za nic,takze bych radsi original.
mickaelb
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Gloe 2. 4. 2005 14:13

Tak kazdopadne se v nakym autorizovanym servisu muzem zeptat.
Gloe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Mu.mi 2. 4. 2005 16:06

Teď čtu, žes vzal na displej zubní pastu? Je to sice jemný brusný prostředek, ale na displej se opravdu hodí jen štěteček a tlakový vzduch. Zubní pastou se dá vyleštit, ale musíš vědět jak na to. Není to jen mechanické leštění
Mu.mi
Junior

Odeslat příspěvekod Návštěvník 2. 4. 2005 16:08

do boha ja sem to poradil puvodně sklo od pl.krytu ne na displej pod nim.Nevšim sem si :oops: To vyčistit jinak :(
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Petr_Novak 2. 4. 2005 19:55

Mu.mi píše:Teď čtu, žes vzal na displej zubní pastu? Je to sice jemný brusný prostředek, ale na displej se opravdu hodí jen štěteček a tlakový vzduch. Zubní pastou se dá vyleštit, ale musíš vědět jak na to. Není to jen mechanické leštěnín/quote]

Já jsem jednou plastovou skořápku od N3200 čistil ironem... ale ta zubní pasta je na "normální" displaye dobrá... používal jsem ji na starého Siemense
Petr_Novak
Junior

Odeslat příspěvekod Gloe 2. 4. 2005 20:06

Petr_Novak píše:... na "normální" displaye dobrá..../quote]
CO tim myslis? Myslis jako klasicky cernobily?
Gloe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Petr_Novak 2. 4. 2005 20:23

Gloe píše:CO tim myslis? Myslis jako klasicky cernobily?

Nene, myslím tím telefony, který nemají display překrytý dalším plastem (rozumějte krytem).

Nokie 3200 nemá "normální" display (naštěstí) - je tedy schovaný pod skořápkou...
Petr_Novak
Junior

Odeslat příspěvekod Gloe 2. 4. 2005 21:11

Petr_Novak píše:Nokie 3200 nemá "normální" display (naštěstí) - je tedy schovaný pod skořápkou...
Gloe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Petr_Novak 2. 4. 2005 21:26

Gloe píše: Ja vim, vzdyt ji mam. To je taky jedna z vyhod, proc jsem si ji kupoval. Jen me stve, ze se mi pod kryt obcas nake smitko dostane.

Když se mi to stane, pokusím se to dát ke stolnímu větráku. Dobrý je na to taky stlačenej vzduch a bavlna...
Petr_Novak
Junior

Odeslat příspěvekod Gloe 2. 4. 2005 21:30

Petr_Novak píše:Když se mi to stane, pokusím se to dát ke stolnímu větráku. Dobrý je na to taky stlačenej vzduch a bavlna...a/quote]
Bavlnu vim, ru sem taky tady doporucoval a vetrak me teda jeste nenapadl! :lol: Vyzkousim to, sice nemam vetrak, ale snad se neufoukam! :D Jo, ale puvodne sem s tim smitkem pod displayem myslel to, ze me nebavi telefon rozevirat, cimz take nicim kryt (ze se opotrebovava a potom treba spatne drzi a vrze).
Gloe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mickaelb 2. 4. 2005 22:32

Foukat pusou bych rozhodne nedoporucoval,nikdy se totiz nevyvarujete vyfoukniti sliny :D ,a i kdyby tak v dechu jsou vodni pary a ty se pak na slicku srazi a nasledne lesteni ty sliny rozmazne a je to uplne upatlane,jeste horsi nez predtim. :wink:
mickaelb
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Gloe 2. 4. 2005 22:44

2 mickaelb: Ty si myslis, ze jsem opravdu takova lama, ktera jby tohle vyzkousela ? :mrgreen: (i kdyz znam par lidi, kteri by to klidne udelali :lol: )
Gloe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Petr_Novak 3. 4. 2005 00:27

mickaelb píše:Foukat pusou bych rozhodne nedoporucoval,nikdy se totiz nevyvarujete vyfoukniti sliny :D ,a i kdyby tak v dechu jsou vodni pary a ty se pak na slicku srazi a nasledne lesteni ty sliny rozmazne a je to uplne upatlane,jeste horsi nez predtim. :wink:

Přesně tak - proto ten větrák! Když budete foukat pusou, vodní páry způsobí orosení displaye...
Petr_Novak
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka