Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
To jo, ale servis te pride draz jak novy kryt s tim okrajem.mickaelb píše:Mozna by se chtelo poptat servisu,protoze ja si myslim ze jako nahradni dil by mely byt.
Gloe píše:To jo, ale servis te pride draz jak novy kryt s tim okrajem.mickaelb píše:Mozna by se chtelo poptat servisu,protoze ja si myslim ze jako nahradni dil by mely byt.
Mu.mi píše:Teď čtu, žes vzal na displej zubní pastu? Je to sice jemný brusný prostředek, ale na displej se opravdu hodí jen štěteček a tlakový vzduch. Zubní pastou se dá vyleštit, ale musíš vědět jak na to. Není to jen mechanické leštěnín/quote]
CO tim myslis? Myslis jako klasicky cernobily?Petr_Novak píše:... na "normální" displaye dobrá..../quote]
Gloe píše:CO tim myslis? Myslis jako klasicky cernobily?
Petr_Novak píše:Nokie 3200 nemá "normální" display (naštěstí) - je tedy schovaný pod skořápkou...
Gloe píše: Ja vim, vzdyt ji mam. To je taky jedna z vyhod, proc jsem si ji kupoval. Jen me stve, ze se mi pod kryt obcas nake smitko dostane.
Bavlnu vim, ru sem taky tady doporucoval a vetrak me teda jeste nenapadl!Petr_Novak píše:Když se mi to stane, pokusím se to dát ke stolnímu větráku. Dobrý je na to taky stlačenej vzduch a bavlna...a/quote]
mickaelb píše:Foukat pusou bych rozhodne nedoporucoval,nikdy se totiz nevyvarujete vyfoukniti sliny,a i kdyby tak v dechu jsou vodni pary a ty se pak na slicku srazi a nasledne lesteni ty sliny rozmazne a je to uplne upatlane,jeste horsi nez predtim.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků