Vyčištění displeje - neřešitelný úkol

Pokud nenaleznete vhodnější přihrádku

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Mu.mi 3. 4. 2005 11:31

Probírám se všemi těmito příspěvky a docela je to zábavné.
Je neuvěřitelné, co se dá vymyslet kolem vyfouknutí několika smítek a jak může být diskuse ohledně jedné drobnosti, najednou plná komplikací.
Mu.mi
Junior

Odeslat příspěvekod Gloe 3. 4. 2005 23:22

Hele nechcte te tu vymyslet nakej novej zpusob? Akorat budem potrebovat nici 3200 jako pokusnyho kralika. Tak kdo se hlasi? :lol: (Mimochodem, moje nepripada v uvahu z citovych duvodu :twisted: )
Gloe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ladin2 4. 4. 2005 06:04

trochu rozumu by neuškodilo -na PDA se da sehnat specialní folie na displey která se da na mobil nebo PDA a je po po problemu a žádne problemy s poškrabáním displee - folie tomu zabrání stojí kolem 250kčj a ji mam na T630 A ŽÁDNÝ PROBLEM
ladin2
Junior

Odeslat příspěvekod Gloe 4. 4. 2005 06:10

Prece si na movil nebudu kupovat nakou folii za 250 Kc, kdyby tak cca za 75 Kc nereknu, ale 250 Kc? :? To uz si tam rovnou mohu nalepit izolepu.
Gloe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jvitek 4. 4. 2005 14:06

mam stejny problem s telefonem a skvele se mi osvedcily nalepovaci Post-It zalozky do knih, specialne ty pruhledne (asi polyetylen) s cervenym okrajem. Staci nalepit na displej, opakovat nekolikrat k dokonalosti a je to. Na displeji nezustane vubec nic. Asiby sly pouzit jakekoli lepici papirky typu "vzkazy na monitor", to jsem ale nezkusil. Takat to jde :D
jvitek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod VooDoo (novy) 4. 4. 2005 14:48

No ja nevim jak vy, k mobilu se chovam relativne slusne, taham ho po kapsach a jeste nikdy se mi nestalo, ze by se dostal prach tam, kam by nemel.. porad je displey cisty.. jo mam k700i, ale to same platilo u vsech ostatnich mobilu co jsem mel, snad krome 7110 :wink:
Polovina obyvatel České Republiky jsou optimisté, ta druhá na drogy nemá . . . :O)
VooDoo (novy)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Driver 4. 4. 2005 15:50

Sundam kryt, profouknu to, nasadim kryt a je po problemu. Nevim co tady vsichni tak resi...
Das Auto
Driver
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Gerard 4. 4. 2005 18:53

No mne se docela osvedcilo vzit popel od cigarety a docela to pomaha podle meho nazoru LEPSI nez pasta....VAZNE NDELAM si SRANDU...
Gerard
Junior

Odeslat příspěvekod mickaelb 4. 4. 2005 19:02

Driver píše:Sundam kryt, profouknu to, nasadim kryt a je po problemu. Nevim co tady vsichni tak resi...

No pokud mas stesti a nemas tam moc prachu tak to pomaha, ale ja kdyz tohle udelam,vyfouknu,je vse v poradku a nasadim kryt a je tam zase jine smeti. :hm
mickaelb
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Mu.mi 4. 4. 2005 19:34

Driver píše:Sundam kryt, profouknu to, nasadim kryt a je po problemu. Nevim co tady vsichni tak resi...
Souhlasím s Driverem, řeší se tady, ze které strany je nejlepší naťuknout vajíčko - nebylo něco podobného v Guliverovi?
A možná Kocourkovští by se na tomto tématu vyřádili.
Ale aspoň je sranda.
Mu.mi
Junior

Odeslat příspěvekod michallom 4. 4. 2005 20:42

Vycistit cernej displej je fakt problem. Me se osvedcil takovej jemnej hadrik na cisteni optiky, kterej se da sehnat ve foto potrebach. Staci na ten displej dejchnout a utrit timhle a nezustanou VUBEC zadny smouhy.
michallom
Junior

Předchozí stránka