jakou melodii na zvoneni pouzivate + tipy a rady

Pokud nenaleznete vhodnější přihrádku

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Forsaken 25. 12. 2006 00:24

Vzhledem k tomu, ze mobil nosim v kapsicce u pasu, tak mnohdy neslysim ni hovor, ni sms, ni cokoliv jineho. Zajimalo by me, jakou melodii pouzivate, aby ste telefon pokud mozno za kazdych okolnosti slyseli? ja osobne se snazim o agresivni, hlucne vyseky z rockovych pisnicek, ale nekdy i to nestaci a/nebo sou prilis nemelodicke (chci, aby se mi to aspon trochu libilo, zejo).
Uvitam tedy tipy na pisnicky s pozadovanymi vlastnostmi (agresivni a hlucne useky, aspon trochu rytmicke), prip. hotove melodie, nebo mista pro stahovani.
Dik

edit: omlouvam se, ted sem nasel podobne tema, ale je hodne dlouhe a ma mirne jinou orientaci, takze by tohle mohlo klido zustat, co rikate? Ale aktivniho moderatora asi nezastavim, zejo :)
Naposledy upravil Forsaken dne 25. 12. 2006 00:27, celkově upraveno 1
E66, uz nikdy vic jak 1 telefon!!; T60; outdoors lover...

It's better to be hated for what you are than to be loved for what you are not
Forsaken
Junior

Odeslat příspěvekod Higgi 25. 12. 2006 00:25

Infogong z pražského metra na SMS a zvuk starého telefonu na zvonění.
Higgi
Junior

Odeslat příspěvekod Deleted user 25. 12. 2006 01:19

Ono dost závisí i na používaném telefonu a schopnostech jeho reprodukce, takže tipy jsou vcelku individuální. Pokud mohu mluvit za sebe, v K750 používám klasickou "sonyericssonní" Coo-coo.mp3 v kombinaci se vzrůstajícím vyzváněním. Při vysoké úrovni hlasitosti je hlas kukačky skutečně nepřeslechnutelný - mám to ověřeno v kombinaci hlučící knajpy a sálem dunícího jukeboxu.

Odeslat příspěvekod Gromm 25. 12. 2006 12:02

Osobně nepreferuji vzrůstající vyzvánění, jelikož by se mohlo stát, že vyzvánění uslyším v době, kdy se člověk snažící me dovolat, přestane vytáčet mé číslo. Což není moc příjemná situace :wink:
Mám rád Hip Hop, mobily, zbraně...
Ale stejně je nejlepší Sony Ericsson

5110 :arrow: 3510i :arrow: 8310 :arrow: K500i :arrow: K750i :arrow: E50 :arrow: W800i
Gromm
Pokročilý

Odeslat příspěvekod p.raetorian 25. 12. 2006 12:43

Já osobně užívámv mojí motorole e398 mp3 zvonění a to Apocalypticu na zvonění (v každé jejich písničce najdeš úsek pomalejší a úsek "brutálnější") a na SMS úvod písničky od Alicie Keyes - Fallin...

btw. u Motoroly je výhoda jakési akustické pružinky(?), díky které mobil vybruje v rytmu a málokdy se stane, že prošvihneš hovor :wink: Ale to se dá určitě nahradit vibračním vyzváněním...
p.raetorian
Junior

Odeslat příspěvekod Domca 25. 12. 2006 13:10

Akon feat Eminem-Smack That
Domca
Junior

Odeslat příspěvekod W900i 25. 12. 2006 13:12

já používám cdex na výřez úseku,jinak mám zvonění Dj Bobo-Let the dream come true 1MB 160kb/s :tleskani
SE W900i 2500 MB RAM
SE D750i 100MB RAM
W900i
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod hhitmen (novy) 25. 12. 2006 14:08

na zvoneni mam We Wisch You merry Xmas je to v midi ale nic lepsiho na Vanocni zvoneni nemam chtel sem zvuk z reklamy na coca colu jak tam jede ten kamion a zpivaji Vanoce jsou tady.... bohuzel nikdo nemel
Telefon: MDA Vario-Crossbow(WM06)
rom 10.1.0.811 UE4 WWE
radio 02.25.11
Příslušenství:2GB miniSD Kingston;Bluetooth Perfect
Tarif: O2 Pohoda
hhitmen (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod bestver 25. 12. 2006 14:16

mám na svoji D600 mp3 Last Christmas od Wham a Happy xmas od Lennona
bestver
Junior

Odeslat příspěvekod Vencos 25. 12. 2006 21:51

Mám tam Static-X The only a přesto že sou tam celkem ostrý kytary, nejsem s to to v autobuse slyšet... :cry: (mám asi vykloktanej repráček :( - myslíte že to půjde reklamovat? )
Sex & Drugs & Rock & Roll
Vencos
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Domca 25. 12. 2006 22:21

jo pujde :-_)
Domca
Junior

Odeslat příspěvekod Vencos 26. 12. 2006 11:38

A myslíte někdo že přijdou na acoustic tuning?
Sex & Drugs & Rock & Roll
Vencos
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod copper 26. 12. 2006 13:26

Forsaken píše:Vzhledem k tomu, ze mobil nosim v kapsicce u pasu, tak mnohdy neslysim ni hovor, ni sms, ni cokoliv jineho. Zajimalo by me, jakou melodii pouzivate, aby ste telefon pokud mozno za kazdych okolnosti slyseli?

Osobne od dob vynalezu vibracniho zvoneni melodie neresim a nepouzivam (cili vlastne nikdy). I kdyz je fakt ze v tom nesmyslu u pasu ti asi nepomuzou, holt neco za neco.
~ Carpe diem ~
copper
Mírně pokročilý