Co si myslíte o mobilech s logem operátora

Pokud nenaleznete vhodnější přihrádku

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Caddy 14. 7. 2005 12:33

jo a uz jsem i videl, ze ten telefon NESEL nastavit na wap jineho operatora..proste to bylo napevno..v jednom proste profily vubec nebyly...a v jednom jsem profily smazal, udelal nove, ale stejne to furtl lezlo na uvodni stranku puvodniho operatora...hnus k pobliti...

nejlepe jsou an tom nokie, ty ty tvrdarny nemaji, tam si clovek zmeni tapetu, kontextovou klavesu taky a je to v klidu...kryt se vymeni a uvodni logo se prezije, stejne telefon nevypinam.. :)
Caddy
Pokročilý

Odeslat příspěvekod pan trojtý X 14. 7. 2005 13:00

Mě je to úplně jedno jestli je telefon upravovanej nebo ne!!!
Používám SE K750i, T-Mobile
pan trojtý X
Junior

Odeslat příspěvekod YAMATO 14. 7. 2005 13:15

OT: bez urážky...pan TROJTÝ x je záměrně? :mrgreen:
Naposledy upravil YAMATO dne 14. 7. 2005 14:20, celkově upraveno 1
Když zmizíš, tak budeš zmizelej, jinak tě zmizím já.
YAMATO
Pokročilý

Odeslat příspěvekod mickaelb 14. 7. 2005 13:17

Sestra ma LG c1200 od T-M, jeste ze ma oskara, jinak by se nedoplatila, at tam clovek sahne na cokoliv, uz je na internetu. Ji to nejak nevadi, me by ruzova HODNE vadila, vzdyt je to cely zensky telefon, ale je to hnus. Jak tady nekdo rikal, ze je to pro nekoho jednodussi, ze uz ma vsechno nastaveno, tak me fakt hodne mile prekvapila ma N6230i od oskara, customizivana neni, ale uz je provedene nastaveni, takze jsem nemusel nastavovat ani MMS, ani WAP, ani GPRS,vsechno je jak ma byt. A co je nejlepsi, ze kdyz budu chtit tak to v Nastaveni->konfigurace cele vymazu a muzu si to nastvait jak budu chtit ja. Tomu rikam pekny pristup operatora k dodavani telefonu :tleskani :tleskani :tleskani
mickaelb
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Fred(smazano) 14. 7. 2005 13:20

mickaelb: jen si pockej na Vodafounacke telefony... :lol:
Siemens S6 Power => Siemens C35i => Siemens MT50 + Siemens CX70
Fred(smazano)
Junior

Odeslat příspěvekod mickaelb 14. 7. 2005 13:22

Fred: Ja vim :-( kamos ma F500i,ale neni to zas tak hrozne, ma totiz prehrany FW ;) a tak tam zustalo jen male logo VODAFONE na krytu. Ale je mi lito, ze tenhle pristup pujde do....pryc.
mickaelb
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod YAMATO 14. 7. 2005 13:27

Prostě je to neúcta ke klientům...měli by mít na výběr customizované i normální...no, tak si ho koupím jinde, jejich chyba.
YAMATO
Pokročilý

Odeslat příspěvekod pan trojtý X 14. 7. 2005 13:40

YAMATO píše:OT: bez urážky...pan DVOJTÝ x je záměrně? :mrgreen:n/quote]

Nějak nechápu!!!!

Jak vám taková kravina může vadit??? Mě je to fakt ůplně jedno jestli je to upravovaný nebo ne, hlävně že se dovolám!!!
pan trojtý X
Junior

Odeslat příspěvekod mickaelb 14. 7. 2005 13:48

Muze,kdyz pouzivam a telefon a porad se musim divat na ruzovou barvu..napriklad.
mickaelb
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod STaTOM 14. 7. 2005 13:59

YAMATO píše:Prostě je to neúcta ke klientům...měli by mít na výběr customizované i normální...no, tak si ho koupím jinde, jejich chyba.j/quote]

Co to je za cint?? Když přijdeš do značkový prodejny Sony tak budeš řikat, že je ohromná neúcta ke klientům, že ty lumpové tam nemají vůbec nic od Panasonicu když je to tvoje oblíbená značka??? :oboze
Mě přijde celkem logický, že ve značkovce opa máš mobily kustomizovaný. Bez kustomizace si můžeš koupit mobil v každym průjezdu tak prosím překousni, že si to ten velký, zlý op dovoluje :wink:
STaTOM
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod STaTOM 14. 7. 2005 14:10

Fido+ píše:
STaTOM píše:Kolik vás komu se kustomizovaný telefony nelíbí někdo pod pohrůžkou smrti nutil jejich koupi??? :roll:
Mě když se něco nelíbí tak si to prostě nekoupim. Proč bych měl ale každýho prudit tim, že to co se mi nelíbí je e-e :mrgreen:>/quote]
Jde o to, ze to nemusis hned poznat. Proste si koupis telefon, o kterym si myslis, ze je v pohode a az po dukladnem zkoumani zjistit, ze sis diky customizaci vlastne koupil uplne jiny telefon nez jsi chtel (zpravidla mnohem horsi). A reklamovat to nejde.

Ano lidská hloupost naštěstí reklamovat nejde :D Když si budu kupovat mobil, tak si ho třeba můžu zapnout, mrknout do menu atd. - a kustomizace tak skrytá není aby nešla poznat lidským okem. Další věc je třeba ,že když si u nějakýho "obchodníka" koupím mobil a dá mi k němu záručák nikoli svůj, ale opa tak to už taky něco může napovědět odkud ten mobil je :idea:
STaTOM
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod YAMATO 14. 7. 2005 14:24

STaTOM píše:
YAMATO píše:Prostě je to neúcta ke klientům...měli by mít na výběr customizované i normální...no, tak si ho koupím jinde, jejich chyba.j/quote]

Co to je za cint?? Když přijdeš do značkový prodejny Sony tak budeš řikat, že je ohromná neúcta ke klientům, že ty lumpové tam nemají vůbec nic od Panasonicu když je to tvoje oblíbená značka??? :oboze
Mě přijde celkem logický, že ve značkovce opa máš mobily kustomizovaný. Bez kustomizace si můžeš koupit mobil v každym průjezdu tak prosím překousni, že si to ten velký, zlý op dovoluje :wink:i/quote]

Hm, takže kdyby jsi si koupil kazeťák Sony u firmy ABC, tak by ti nevadilo, že na něm to ABC najdeš 3 x a místo play bude třeba pause? T-Mobil (např.) je operátor, ne výrobce telefonů, takže když si chci koupit např. Siemens XXX, tak chci Siemens XXX a ne XXX-TM. Pokud si operátor nechá udělat speciálně pro sebe model telefonu, jako třeba teď SE D750, tak budiž, ale u všech?
YAMATO
Pokročilý

Odeslat příspěvekod p e t r 14. 7. 2005 14:39

Telefon s nápisem operátora nekoupím. Blokovaný telefon nekoupím. Telefon s upraveným "růžovým" software nekoupím.

Pak je tu ale určitá skupina lidí, která si takový telefon klidně koupí. Takže proč by toho operátor nevyužil. Volat se dá z různých příšerností, já si to ale k uchu dávat nebudu:-)))
p e t r
p e t r
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Caddy 14. 7. 2005 15:58

ty pristupy na wap mi ani tak nevadi....ale proste jsem estet a koukat se na t-mobilí telefony plne customisovane se proste neda....a pouzivat uz vubec ne..jako kdyby nebyl nekdy chaos jen pri pouzivani ruznych znacek...oni si jeste budou menu prekopavat operatori.....fuj....nikdy...fakt radsi hodne priplatit za cisty..

problem nastava, kdyz se treba nekomu libi mobil a on ho nikdo jiny nez operatori v nabidce nema...to ej pak problem...
Caddy
Pokročilý

Odeslat příspěvekod STaTOM 14. 7. 2005 16:18

YAMATO píše:
STaTOM píše:

Mě přijde celkem logický, že ve značkovce opa máš mobily kustomizovaný. Bez kustomizace si můžeš koupit mobil v každym průjezdu tak prosím překousni, že si to ten velký, zlý op dovoluje :wink:i/quote]

Hm, takže kdyby jsi si koupil kazeťák Sony u firmy ABC, tak by ti nevadilo, že na něm to ABC najdeš 3 x a místo play bude třeba pause? T-Mobil (např.) je operátor, ne výrobce telefonů, takže když si chci koupit např. Siemens XXX, tak chci Siemens XXX a ne XXX-TM. Pokud si operátor nechá udělat speciálně pro sebe model telefonu, jako třeba teď SE D750, tak budiž, ale u všech?a/quote]

Myslím si, že to je věc T-M co se svejma telefonama dělá.....i kdyby na všechny značky a typy narval stejnej kryt a všechny mobily by vypadaly stejně tak pořád do toho nikomu nic není a není to důvod mu za to nadávat. Jak říkám NIKDO NIKOHO NENUTÍ něco kupovat tam a tam :wink:
Buď se mi něco líbí a šahnu potom nebo nelíbí a nechám to ležet, ale neni třeba nutit prodejci svůj názor jak a co má prodávat :)
STaTOM
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka