nejlepe jsou an tom nokie, ty ty tvrdarny nemaji, tam si clovek zmeni tapetu, kontextovou klavesu taky a je to v klidu...kryt se vymeni a uvodni logo se prezije, stejne telefon nevypinam..

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
YAMATO píše:OT: bez urážky...pan DVOJTÝ x je záměrně?n/quote]
YAMATO píše:Prostě je to neúcta ke klientům...měli by mít na výběr customizované i normální...no, tak si ho koupím jinde, jejich chyba.j/quote]
Fido+ píše:STaTOM píše:Kolik vás komu se kustomizovaný telefony nelíbí někdo pod pohrůžkou smrti nutil jejich koupi???![]()
Mě když se něco nelíbí tak si to prostě nekoupim. Proč bych měl ale každýho prudit tim, že to co se mi nelíbí je e-e>/quote]
Jde o to, ze to nemusis hned poznat. Proste si koupis telefon, o kterym si myslis, ze je v pohode a az po dukladnem zkoumani zjistit, ze sis diky customizaci vlastne koupil uplne jiny telefon nez jsi chtel (zpravidla mnohem horsi). A reklamovat to nejde.
STaTOM píše:YAMATO píše:Prostě je to neúcta ke klientům...měli by mít na výběr customizované i normální...no, tak si ho koupím jinde, jejich chyba.j/quote]
Co to je za cint?? Když přijdeš do značkový prodejny Sony tak budeš řikat, že je ohromná neúcta ke klientům, že ty lumpové tam nemají vůbec nic od Panasonicu když je to tvoje oblíbená značka???![]()
Mě přijde celkem logický, že ve značkovce opa máš mobily kustomizovaný. Bez kustomizace si můžeš koupit mobil v každym průjezdu tak prosím překousni, že si to ten velký, zlý op dovolujei/quote]
YAMATO píše:STaTOM píše:YAMATO píše:Prostě je to neúcta ke klientům...měli by mít na výběr customizované i normální...no, tak si ho koupím jinde, jejich chyba.j/quote]
Co to je za cint?? Když přijdeš do značkový prodejny Sony tak budeš řikat, že je ohromná neúcta ke klientům, že ty lumpové tam nemají vůbec nic od Panasonicu když je to tvoje oblíbená značka???![]()
Mě přijde celkem logický, že ve značkovce opa máš mobily kustomizovaný. Bez kustomizace si můžeš koupit mobil v každym průjezdu tak prosím překousni, že si to ten velký, zlý op dovolujei/quote]
Hm, takže kdyby jsi si koupil kazeťák Sony u firmy ABC, tak by ti nevadilo, že na něm to ABC najdeš 3 x a místo play bude třeba pause? T-Mobil (např.) je operátor, ne výrobce telefonů, takže když si chci koupit např. Siemens XXX, tak chci Siemens XXX a ne XXX-TM. Pokud si operátor nechá udělat speciálně pro sebe model telefonu, jako třeba teď SE D750, tak budiž, ale u všech?a/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků