WM - Symbian

Pokud nenaleznete vhodnější přihrádku

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod keal 14. 2. 2007 07:38

Prosím o radu, je mi jasný že nebude jednoduchá odpověď, ale přesto.
Mohl by mi někdo poradit jaký OS je lepší Windows mobile nebo Symbian ?
Symbian jsem měl ( N7610 a N6630 ) a byl jsem spokojen, ale WM jsem nikdy nevyzkoušel, takže nemůžu srovnávat určitě je mezi Vámi někdo, kdo vyzkoušel oba OS

Děkuji

//ConPower: Přesunuto do vhodnější sekce.
keal
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod WolfXXL 14. 2. 2007 08:17

Lidí kteří vyzkoušely obojí bude opravdu hodně ale co je lepší na to si asi musí přijít každý sám.(Já osobně sem se rád vrátil k symbianu.)
XXL Hardcore
WolfXXL
Junior

Odeslat příspěvekod Domca 14. 2. 2007 08:39

Pro kazdeho neco jineho,
pro me je jednoznacně WM vítezem

Ale takhle se to urcit neda,shus napsat parametry
Domca
Junior

Odeslat příspěvekod Aljosha 14. 2. 2007 08:47

Tady přece neexistuje jednoznačná odpověď. :pozor2
Jediný, co je jistý, že jsi založil téma, kde se bude mít potřebu projevit i řádka iracionálně smýšlejících ortodoxních zastánců jednoho nebo druhýho OS bez schopnosti akceptovat opačnej názor toho druhýho.... :lol: :lol: :lol:

PS: Aby to nebylo OT, tak prohlašuji, že jsem donedávna používal Symbian na N70 a teď provozuju WM6 na Variu a oba dva systémy mají co do sebe. :wink:
Aljosha
Junior

Odeslat příspěvekod keal 14. 2. 2007 09:10

kdybych tak měl možnost si WM vyzkoušet, dávat 20tisíc za něco o čem nevim co můžu čekat ( i když tak to bylo i s prvním symbianem )
množství aplikací je asi na oba OS přibližně stejné takže asi počkám na N95 až jí někdo opravdu vyzkouší a uvidí se
keal
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Filip Novák 14. 2. 2007 12:02

Pánové a dámy, o této problematice bylo na fóru psáno opravdu málo. Stačilo si trochu pročíst fórum, použít funkci hledat a narazil byste na mnoho diskuzí zabývající se problémem WM x Symbiabn. Nemá cenu tuto problematiku rozebírat znovu.

\\ Zamykám, děkuji za pochopení.
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“ J. R. R. Tolkien | Moderátor diskuzního fóra MobilMania.cz | Změna přezdívky z „filiptoje” | Nokia N85 + 8GB |
Filip Novák
VIP uživatel