Nokia vs. SE

Pokud nenaleznete vhodnější přihrádku

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Wir-jin 25. 9. 2005 21:51

Já to vidím stejně jako Dave...SE je v tomto ohledu krok před Nokií...Nemá tolik telefonů ale zase je má všechny nabušené, kvalitní a za slušnou cenu. Jediné plus u Nokií jsou Smartfouny...
One of Djs Affair project
Siemens C35i->ME45->M55->S75->SE W880i->HTC HD2->HTC 8S->Lumia 925
HTC HD2 (Leo) Segal - Těžko ho zabít
Wir-jin
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mr.slim 5. 11. 2005 11:51

Nokia chrlí vela podobných mobilo ...ktore maju rovnaky hardwarovi zaklad...proste ako keby iba vymenili FW :eh ....SE su super :tleskani
mr.slim
Junior

Odeslat příspěvekod Návštěvník 5. 11. 2005 12:26

Uz vyse 2 rokou nic ine nemam . Mal som t310 , t610 a teraz D750i a z SE som uplne spokojny . Co sa tyka n-series , tak su to funkcne skvele ale prilis drahe , velke , tazke a hnusne a v porovnani s P990i su to riadne hebeda a radsej dotykovy displej , wi-fi a fotak vyrobou od sony , nie jak tie cinske nokiacke crepy co tam montuju . Nokia nikdy nebude mat lepsie fotaky ako SE , kedze tie od SE su vyrabane v spolupraci so sony . Keby SE este zacalo vyrabat smarty s wm , tak si lepsej znacku niet .
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Dragonnx 6. 11. 2005 01:34

Zdar lidi. Podle mě jsou dobré obě značky. Například u Sony Ericssonu jdou schémata (myslím) na každý model, kdežto u Nokie fungují pouze na "chytré" mobilní telefony. Nebo SE teď začaly vyrábět Walkmany, čímž si "šplhli" u nás, hudebních fanoušků. Na Nokii jsem trochu začínal (první byl docela neznámý telefon Mitsubishi Trium Mars, druhá byla Nokia 3410 a můj poslední je Nokia N - Gage, ale čím více oba konkurenty pozoruji, tak zjišťuji, že Finové kopírují většinu modelů a funkcí od Švédo-Japonců. Teď jsem se rozhodl pro změnu a zvolil jsem Sony Ericssona, takže až mobil budu vlastnit, budu zkušenosti sbírat ještě lépe.
Dragonnx
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod goodoldalex 6. 11. 2005 03:28

Ja mam 5 telefonov SE a od Nokie ma nic nelaka (smarty S60 nemusim a zaujimave mi pripadaju iba niektore stylovky od NK ktore ale stoja za prd), ale moje dalsie telefony uz SE nebudu. Pre mna su momentalne obe znacky rovnako odpisane, ale lepsiu buducnost vidim pre NK ktora mozno zacina vypustat telefony ktore maju logiku (vid rada E), nez to neidentifikovatelne haraburdie co teraz produkuje SE. A ked zacne Nokia zase vymyslat nezmysly ako prakticky vzdy doteraz zvykla, tak si najdem nejaku inu znacku... Co uz.
goodoldalex
Junior

Odeslat příspěvekod andels 6. 11. 2005 08:45

Nokie se mi uz od zacatku nelibily...tak sem sel do SE a udelal sem dobre :)...Nokie vladli mobilnimu svetu, kdyz tady jeste nebyly barevne displeje ale jejich nastupem se zacaly ukazovat i jine znacky :)..SE Rulezzzz
andels
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod doopoo 6. 11. 2005 08:57

Suhlasim s nazormi ze Nokia je v dnesnej dobe uz iba tych 5 pismen niekde na kryte telefonu. Ja osobne som Nokiu ani nkdy nevlastnil, nejak ma nikdy neoslovila. Vzdy som bol zatazeny na Sony Ericsson, to asi preto, ze to bol moj prvy _normalny_ telefon.
doopoo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Papi 6. 11. 2005 09:41

Koukám, že všicni tu zarití příznivci SE, ale dobrý jsou obě značky, ale já se přikláním k Nokii - větší výber telefonů, kvalitní zpracování, jako mínus, že nedá do jednoho telefonu úplně všechno, ted už asi je jeden a to N80, ale já jdu ted do Nokie 6280
Nokia 3330 -> Nokia 6280->Nokia 6500 slide(4 GB)
Papi
Junior

Odeslat příspěvekod dejvidek 6. 11. 2005 09:55

U Nokie je z čeho vybírat, to se u SE moc říct nedá. Pár telefonů a to je vše. A že Nokia chrlí na jednom základu víc modelů, no a kdo to dneska nedělá? Viz. koncern PSA a jejich auta, viz. VW a společné motory, podvozky, dalo by se toho spoustu najít v elektronice, atd. není to nic nenormálního, v dnešní době to je přirozené.
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod š.ť.á.p.i 6. 11. 2005 10:21

Ja jsem pro nokiu jeji telefony se mi zdaji hezci nez SE..
nokia 5110,3310,3510i,philips530,alcatel756, nokia n-gage,6230i,6630,6233,N73ME,6500slide,N78, 5530xm, 5800xm, C7, lumia 820, LG G Flex2, honor 9, huawei nova 5T, Apple Iphone 15Pro, Google pixel 9Pro..
š.ť.á.p.i
Pokročilý

Odeslat příspěvekod olas11 6. 11. 2005 11:37

ctu jen prvni posledni stranku a vypada to, že se to nestrhává do přehnanyho flamu, jinak za SEbe rikam SE. A dovolil bych si nesouhlasit s konstrukcemi, např jejich vlajkové lodě jako 6230 či teď nová 6681 (jak byla bleskovka že vrže až to hezjé není...
olas11
Junior

Odeslat příspěvekod Kvetak 6. 11. 2005 12:44

Podle mě jsou obě značky dost oblíbené,ale lidi se stejně budou pořád hádat,že zrovna ta jeho oblíbená je ta lepší!Já jsem měla Nokie a nedala jsem na ně dopustit,ale teď mě skoro pokaždé zklamala.Neříkám,že bych si už Nokii nekoupila,ale přijdou mi dost předražený.Toť můj názor.Tak mě za něj nekamenujte! PS:Momentálně vlastním všechny modely co mám v podpisu.
N 5110=N 3310=Al 501=N 3510i=Al 735=SE K700i=SE W800i=SE J220i=Moto F3=Si A50=N 1600=Si AX75=N N73=N 2600c=Vf 533=LG KC550=LG KM900=N C3-00=HTC WS=SGS3
Kvetak
Junior

Odeslat příspěvekod Makaveli2Pac 6. 11. 2005 12:57

Ja som bol zozaciatku vzdy za Nokiu (mal som aj motorolu, sagem, no nokiu som mal najradsej). No potom som si kupit SE T610 a odvtedy som iny telefon ako SE nekupil. Pomeru cena-vykon(vybavenie,kvalita) sa SE v sucastnosti nic nevyrovna... Nokia a Samsung su vybavou na tom podobne ako SE, no ta cena je tam vzdy ovela vyssia... Cena N6230i je stale vyssia oproti tej u K/D750i, no ze by mala oproti tymto SE navrch? Ani zdaleka...
"I believe that everything you do bad comes back to you. So everything that I do that's bad, I'm going suffer for it. But in my heart, I believe what I'm doing is right. So I feel like I'm going to heaven." - Tupac Shakur
Makaveli2Pac
Junior

Odeslat příspěvekod Laky 6. 11. 2005 13:05

Horlivych zastancov nokie sa chcem spytat, naco je v telefone HSDC, infra a EDGE, ked tam nie je BT?.

Nokia proste nie je schopna spravit telefon strednej triedy a hlavne slusne V-cko, ktore ma zabudovany BT. To iste mi vadi aj na Siemense - nema t.c. V-cko s BT.

A to je aj jeden z dovodov, preco si zase kupil motorolu.

Ta dava BT aj do strednej triedy a V-ciek.

Nokia nie je zla, ale jedina, nad ktorou som kedysi uvazoval bola 6310i.
Laky
Junior

Odeslat příspěvekod Makaveli2Pac 6. 11. 2005 13:10

toto iste plati aj pri Samsungu...
"I believe that everything you do bad comes back to you. So everything that I do that's bad, I'm going suffer for it. But in my heart, I believe what I'm doing is right. So I feel like I'm going to heaven." - Tupac Shakur
Makaveli2Pac
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka