Destrukce mobilních telefonů

Pokud nenaleznete vhodnější přihrádku

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Luke 25. 7. 2005 10:20

Mimo jiných úchylek ohledně mobilních telefonů :mrgreen: sbírám i fotky rozmlácených mobilů. Pokud máte nějaké, tak prosím sem s nimi a nejlépe i vč. historie jak k tomu došlo. Pro inspiraci tu mám jednu chuťovku
Luke
Junior

Odeslat příspěvekod Luke 25. 7. 2005 12:22

Copak jsem sám takto postiženej? :-)
Luke
Junior

Odeslat příspěvekod hotspot 25. 7. 2005 12:24

Omrkni Crash testy véček, tam je máš i na dvě části :) A, na MM nejsou, tak asi budou na příštím Mobility CD přiloženým k časáku... tak si počkej měsíc nebo dva :)
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Luke 25. 7. 2005 12:33

tak to si počkám :-) a jinak si budu muset asi zatím vystačit s tím co mi kdo donese, nebo co zničím sám :-)
Luke
Junior

Odeslat příspěvekod hotspot 25. 7. 2005 12:34

Hele mám tu dvě Mobility CD a na nich fotky z těch dvou předchozích Crash testů, máš zájem? :D Kdyžtak písni na ICQ
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod mickaelb 25. 7. 2005 13:19

Vas zazaluju za tyrani mobilnich telefonu :lol:
mickaelb
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod party boy 25. 7. 2005 13:20

Luke píše:Copak jsem sám takto postiženej? :-)-/quote]

Ne nejsi, taky jsem rozmlátil pár telefonů asi ne tak jako ty ale taky dobře, kdybych věděl že se bude zakládat tohle fórum tak to nafotim.

Tipuju že ta nokie šla o zeď :hm
party boy
Junior

Odeslat příspěvekod Luke 25. 7. 2005 17:39

party boy píše:
Luke píše:Copak jsem sám takto postiženej? :-)-/quote]

Tipuju že ta nokie šla o zeď :hm-/quote]

Prej o zem i o zed, proste o vsechno :-)
Luke
Junior

Odeslat příspěvekod Luke 25. 7. 2005 17:40

mickaelb píše:Vas zazaluju za tyrani mobilnich telefonu :lol:

Prosim ne, prisaham ze jsem mu dal prvni pomoc, ale bylo bohuzel pozde....
Luke
Junior

Odeslat příspěvekod Luke 25. 7. 2005 17:41

hot_spot píše:Hele mám tu dvě Mobility CD a na nich fotky z těch dvou předchozích Crash testů, máš zájem? :D Kdyžtak písni na ICQ
Luke
Junior

Odeslat příspěvekod hotspot 26. 7. 2005 11:26

© 2004, Computer Press. Jakékoli komerční nebo veřejné využití fotografií je zakázáno.
Hele já nevím, jestli by jsme se o tom měli vůbec bavit:) - takže sem to hodit nemůžu;)
hotspot
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Luke 26. 7. 2005 17:20

no jo mas pravdu...tak na mail pls....
Luke
Junior

Odeslat příspěvekod J-o-U 26. 7. 2005 19:26

Ja kdysi davno koupil Siemense S25, puvodni cena 15000, mel jsem ho za 7000 ale byl pokousany od psa, a ne malo :D Byl to taky posledni jetej telefon co jsem kdy koupil, hold jsem nemel prachy :o
J-o-U
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mickaelb 26. 7. 2005 19:32

Nas skolnik rikal, ze jeho vecko, co mel, ted uz nevim co to bylo (snad nejaka motorola??), ze ho mel na stole, dosel jeho pes (tehdy jeste stene), telefon packou shodil a zacal si s nim hrat, vecko se otevrelo a on ho zkousl pres kloub, takze vlastne provalil displej zubama ;)
mickaelb
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Leszek 26. 7. 2005 20:40

Tak bych tu mel pro tebe svy tenkrat 2 mesice stary SXko :D
Sem si na nej sedl... Navic bylo v origos pouzdre od Siemensu, stejne nevydrzel displej. Kryt je ale jako novej, takze moc nechapu :hm

Obrázek

:D
Leszek
Junior

Další stránka