Jak prihlasit najednou vic klonovanych SIM.

Pokud nenaleznete vhodnější přihrádku

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod michal-18 26. 7. 2005 16:25

Potrebuju mit v jedne karte 10 naklonovanych SIM. Nekde ctu, ze to jde, jinde, ze to pry nejde. Je mozne mit jeden telefon prihlaseny najednou s vice SIM u vic operatoru? Aby mi to zvonilo pri volani na kteroukoliv SIM. Pozna operator, kdyz budu mit zapnute dve stejne SIM ve dvou telefonech, ktere jsou blizko u sebe, a jake sankce hrozi? Zrusi se mi probihajici hovor pri prihlaseni klonu?
michal-18
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod M. 26. 7. 2005 16:29

Jeden telefon = jedno cislo. To by kazde cislo na SIM muselo mit vlastni prijimaci cast ap.
A myslim, ze operator pozna, kdyz jsou dve stejne SIM aktivni zaraz.
M.
Expert

Odeslat příspěvekod michal-18 26. 7. 2005 16:39

Neda se ten telefon nejak predelat, aby umel vic sim najednou?
Co se v mládí naučíš, to ve stáří zapomeneš.
michal-18
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod M. 26. 7. 2005 16:40

To uz se tady kdysi probiralo. To by v podstate museli byt spojene telefony. Kazdy vlastni antenu, prijimaci a vysilaci cast ap.
Proste musite mit vic mobilu, jinak to nejde. V telefonu muze byt aktivni pouze jedna.
M.
Expert

Odeslat příspěvekod Johny_ 26. 7. 2005 21:56

michal-18 píše:Neda se ten telefon nejak predelat, aby umel vic sim najednou?

JJ, jak rika M. - na jednom telefonu jde mit aktivni pouze jednu kartu. Telefon ma jen jedno prijimaci a jedno vysilaci zarizeni.
Na karte sice muzes mit 10 karet, ale vzdy muzes zapnout jen jednu.
A pokud budes mit na jednom telefonu zapnutou originalni kartu a na druhym zapnes stejnou (klon) tak bude aktivni ta, ktera mela posledni aktivitu v siti - prihlasila se, volalo se z ni, odesilala SMS atd. Na tu taky budou chodit prichozi hovory a SMS.
Johny
Johny_
Junior

Odeslat příspěvekod Johny_ 26. 7. 2005 22:02

michal-18 píše: Pozna operator, kdyz budu mit zapnute dve stejne SIM ve dvou telefonech, ktere jsou blizko u sebe, a jake sankce hrozi? Zrusi se mi probihajici hovor pri prihlaseni klonu?

Pozna, zalezi jak se k tomu postavi. Muze to brat jako neopravnene uzivani karty, zneuziti atp. Treba ti muze kartu zablokovat v dobre vire, ze ti ji nekdo zneuziva... V praxi jsem o tom neslysel. Vsem rikam, aby si na to davali bacha. Nicmene i me samotnymu se to parkrat stalo, ze jsem se prihlasil v tu samou chvili o sto kilaku dal, ale nastesti se nic nedelo, ale nespolehal bych na to :-)
Jak uz jsem psal. Kdyz budes mit dva telefony, se stejnou kartou (original a klon) tak vzdy bude aktivni ta, ktera mela posledni aktivitu v sit.
Vice se dozvis treba u me na webu.
Johny
Johny_
Junior