Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Stránky jsou určeny pouze členům sítě AVOX.
Připomínky, objednávky a změny realizujte přes uvedené kontaktní e-mailové adresy.i/quote]
omninet píše:http://neophonic.blogspot.com/2007/01/alternativn-opertor.html
Nemusíte tomu věřit, ale osobně jsem narazil na alternativního mobilního operátora.
Společnost nazývaná AVOX s.r.o. je vlastněna dvěma osobami, mužem a ženou.
Operátor si zvolil metodu přímého prodeje, dá se řící, že je to regulérní pyramida.
Nadruhou stranu velký podíl právě tohoto druhu prodeje najdeme i na západě.
Ovšem s čím sem se setkal já, je trošku udivující.
Produkt mi byl nabízen u jedné Vyškovské rodiny, kde seděl ne zrovna inteligentní 'mnager' a předváděl tento produkt.
Dozvěděl jsem se, že obdržím SIM kartu, převedou mi číslo, a začal ukazovat ceníky.
Ceny za hovory byly sice o něco levnější než u běžných operátorů, ale jakmile jsem se zeptal na možnost a cenu datových přenosů, onen příručkový manager začal koktat a náhle si vzpoměl na úžasnou akci 20% slevy na hovory ze zahraničí.
Byla to sice pěkná nabídka, ale opětoval jsem tím, že z ciziny obvykle netelefonuji a že bych určitě využil spíše možnosti datových přenosů.
Pan příručka vyplivl,že tato funkce bude dostupná za tři měsíce a zda-li podepíšu smlouvu a zakoupím si licenci, abych mohl pokračovat v pyramidě.
Možná je to fér nabídka, ale když nemáte ani pořádný web, díky, nemám zájem.[/code]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků