Avox - virtuální operátor

Pokud nenaleznete vhodnější přihrádku

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod luke8210 28. 7. 2007 08:59

sory
Naposledy upravil luke8210 dne 29. 7. 2007 19:40, celkově upraveno 2
luke8210
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Já Osobně 28. 7. 2007 10:51

luke8210 píše:KOho zajímá info o AVOx mrkněte sem něco sem sepsalp/quote]
Tak nejdřív se nauč číst, pak vem do ruky smlouvu cos podepsal s Avoxem, pak se koukni do toho humusu cos vytvořil, dej si facku a smaž tu reklamu dřív, než ti zruší Avox účet, ty BC.Lukáš Hrnčiřík :lol:

Já Osobně 8)
Já Osobně
Pokročilý

Odeslat příspěvekod vladaman 28. 7. 2007 13:24

Vypada to dobre. Az mi skonci smlouva u Vodafone (jeste 3 mesice) tak do toho pujdu. U vodafone nezustanu pac bydlim na horach a pres zimu tady nemam skoro zadnej signal. O2 v pohode cely rok. Ceny Avoxu jsou ze vsech pausalu opu nejlepsi, pricemz nemusim podepisovat smlouvu na 2 roky. "akontace 1200 kc preziju zbytek je kredit. O zadny Obchodovani MLM nemam zajem budu jen telefonovat a platit faktury.
vladaman
vladaman
Junior

Odeslat příspěvekod S474N 28. 7. 2007 13:43

vladaman: no a co ze O2 uctuje 60+30, co se ti na tom nezda? Nikdy nerikej nikdy, protoze spousta telefonistu konci na budovatelich :mrgreen:

Michal P: jak casto objednavas a rusis datove sluzby? Heslo samozrejme nemas, nicmene je nutno rozlisit, jake sluzby a jak casto je aktivujes/deaktivujes. Skryte ID me aktivovali na klasicke infolince O2, jinak samozrejme existuje i AVOX Linka.
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Junior

Odeslat příspěvekod vladaman 28. 7. 2007 15:03

Eurotel jsem pouzival(pausal dlouho). Vzdycky meli nejakou dobrou nabidku ale ted holt nic. Leda ze bych se zase uvazal na 2 roky a to uz nechci. Tarifikace 60+30 se mi nelibi proto ze ceny jsou dost vysoky a platit hodlam jen za to co skutecne provolam. Vypada to ze pro me je Avox je ta spravna volba. U predplacenek se mi nelibi drahe sms. Tri koruny za sms je fakt dost.
vladaman
vladaman
Junior

Odeslat příspěvekod S474N 28. 7. 2007 16:57

vladaman: ono ani u konkurence (Tmobile, Vodafone) to neni nejak extra ruzove.

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Junior

Odeslat příspěvekod j.kojak 29. 7. 2007 21:21

Tak jsem byl na základním semináří. Takže už chápu snad úplně všechno, ale mám jeden dotaz. Za 1000 provolaných Kč dostanu 8 bodů. Ale je to jenom od mojich G1 a nebo ode všech lidí, co jsou v pyramidě pode mnou?
A taky musí to být 1000Kč od jednoho a nebo jeden provolá 500Kč a druhý 500Kč a já dostanu 8bodů?
A taky by mě zajímalo, jestli když někdo provolá 1500Kč, tak jestli dostanu 8bodů a nebo 14bodů?

Předem dík za odpověď
j.kojak
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod S474N 29. 7. 2007 21:30

j.kojak: od uplne vsech pod tebou. Tech 1000 Kc sis spatne zafixoval, podivej se do ceniku, je to za 125 Kc 1 bod.

Za provolanych 1500 budes mit tim padem 12 bodu.

S474N
Junior

Odeslat příspěvekod j.kojak 29. 7. 2007 21:35

S474N píše:j.kojak: od uplne vsech pod tebou. Tech 1000 Kc sis spatne zafixoval, podivej se do ceniku, je to za 125 Kc 1 bod.

Za provolanych 1500 budes mit tim padem 12 bodu.

Dík moc, no mě se zdá, že někdo mluvil na tom semináři o 1000Kč, takže proto jsem to tak bral. Jinak ten člověk, co mi o tom systému vykládal mluvil o 125Kč.
Takže to je super, když to tak je, to jsem rád.
j.kojak
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vladaman 29. 7. 2007 22:24

No, jak tak na to koukam tak jsem slapnul vedle. Tohle neni telefonovani pro bezneho cloveka :pozor2 s fakturama okolo 500 kc. Pokud me tady bude nekdo tvrdit ze ano tak jedine s velikou administrativou a skolenim.
vladaman
vladaman
Junior

Odeslat příspěvekod j.kojak 29. 7. 2007 22:26

vladaman píše:No, jak tak na to koukam tak jsem slapnul vedle. Tohle neni telefonovani pro bezneho cloveka :pozor2 s fakturama okolo 500 kc. Pokud me tady bude nekdo tvrdit ze ano tak jedine s velikou administrativou a skolenim.

a co třeba napsat, proč ne? Volat levněji budeš ikdyž provoláš jenom 500Kč měsíčně a vydělávat z lidí co dovedeš budeš vždycky stejně
j.kojak
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vladaman 29. 7. 2007 22:35

Takze kdybych chtel vyuzivat (telefonovat) sluzeb Avox. Absolvoval bych nejdrive schuzku s OZ Avoxu. Pote podpis smlouvy. Dale nejake skoleni jak jsem se docetl tady ve foru. Pripada mi to ze to telefonovani je jen soucast povinneho skoleni a podnikani MLM. Jednoduse receno. Neni to same ci podobne jako bych si sel pro sim kartu (tarif) k beznemu operaratorovi.
vladaman
vladaman
Junior

Odeslat příspěvekod j.kojak 29. 7. 2007 22:38

vladaman píše:Takze kdybych chtel vyuzivat (telefonovat) sluzeb Avox. Absolvoval bych nejdrive schuzku s OZ Avoxu. Pote podpis smlouvy. Dale nejake skoleni jak jsem se docetl tady ve foru. Pripada mi to ze to telefonovani je jen soucast povinneho skoleni a podnikani MLM. Jednoduse receno. Neni to same ci podobne jako bych si sel pro sim kartu (tarif) k beznemu operaratorovi.

Na školení musíš jít jenom pokud chceš z toho někdy vydělávat peníze, jinak ne. A pokud si dáš sraz s nějakým OZ, tak vysvětlení je tak na 15 minut, pak podpis smlouvy 10minut, zajít do ČSOB nebo na poštu 10 minut a na pobočce 10minut a SIMku máš aktivní okamžitě a mobil dostaneš taky pokud chceš tak okamžitě tam. Takže celkem 45minut + teda nějaké přesuny mezi těma místama. A pokud bys posílal smlouvu poštou, protože nejsi u pobočky, tak pak to máš ještě kratší a pak už jenom voláš levněji
j.kojak
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vladaman 29. 7. 2007 22:41

Diky za otevrenou odpoved.
vladaman
vladaman
Junior

Odeslat příspěvekod j.kojak 29. 7. 2007 22:55

vladaman píše:Diky za otevrenou odpoved.

Jinak když jsem si vyřizoval paušál u T-Mobile, tak prvně jsem to vzal z netu, tam aniž by mi něco řekli, tak mi ten paušál nedali a moji žádost zrušili, protože jsem to objednal 14 dnů před tím než mi bylo 18, což beru, ale mohli aspoň říct, že mi to nedají.
Takže potom jsem šel na pobočku, kde mi to aspoň půl hodiny zabralo to všechno podepsat atd.

Takže podle mě ti toto zabere zhruba stejně jako sepsat smlouvu přímo u operátora, ale s tím rozdílem, že výrazně ušetříš ;-)
j.kojak
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka