Ukradli vám telefon?

Pokud nenaleznete vhodnější přihrádku

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod ice.dogg 30. 7. 2005 17:46

Ukradli už vám někdy mobil :?:
Mně jo 2x pokus a 1 ukradli,
Třeba včera sedim na lavičce před prodejnou T-Mobile (v metropoli) a hraju si s K750i,přisedne vedle mě cikan (17-19let), a chce po mě abych mu pujčil telefon na zavolani.Jenom to začal řikat rychle jsem se zvednul a padal do prodejny TM,v prodejne nikdo neyl kromě zaměstnancu, jednomu z nich jsem vysvětlil co se stalo a on mě doprovodil z metropole.
A co vy :?:
ice.dogg
Junior

Odeslat příspěvekod hotspot 30. 7. 2005 17:59

Mně ukradli mobil dvakrát, každej jsem měl tak půl roku :( pokaždý v polovině června... btw. Ukradli se píše s měkkým I
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod ice.dogg 30. 7. 2005 18:00

Cikaně?
ice.dogg
Junior

Odeslat příspěvekod hotspot 30. 7. 2005 18:01

Nevím kdo, ale byl to někdo ze třídy...
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod party boy 30. 7. 2005 18:02

A zase je hl. aktér mobil a příslušník etnické menšiny (nebo mršiny?) zajímavé. :hm :mrgreen:
Tak to mě zatim ne (ne, že bych an to čekal) ale jen ztratil z blbosti.
party boy
Junior

Odeslat příspěvekod goodoldalex 30. 7. 2005 21:37

Mne nie ukradli ale ulupili. Siemens S10, najlepsi mobil aky som kedy mal na svoju dobu. Mal som ho vtedy iba piaty den, a este som ho ani nestihol nabit... A to som s nim dost volal za tych 5 dni :hm
goodoldalex
Junior

Odeslat příspěvekod Pavel M 30. 7. 2005 21:49

Mě ukradli K700i. Z pozdra na opasku za chůze po přechodu. Když jsem na něj zavolal, ozvala se paní se silně cikánským přízvukem. Pořídil jsem si znovu K700i, tentokrát už ne za 12.600. Dávejte si pozor, v životě bych nevěřil že jsou tak šikovní. :pozor2
Pavel M
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod hotspot 30. 7. 2005 22:01

goodoldalex -> ve slovenštině neznamená krádež a loupež to samé? :nenapadne
hotspot
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod goodoldalex 30. 7. 2005 22:10

hot_spot píše:goodoldalex -> ve slovenštině neznamená krádež a loupež to samé? :nenapadnep/quote]
Nie, kradez je ked si mobil na chvilu odlozis na lavicku a uz ho tam nenajdes. Lupez je ked ta zastavia traja typci a vyhrazaju sa ti ze ked im nedas mobil tak... Proste pouzite nasilia alebo vyhrazok.

Keby ludia neboli lakomi a nekupovali mobily za stovku bez nabijacky tak by sa take veci nediali :oboze
goodoldalex
Junior

Odeslat příspěvekod Pavel M 30. 7. 2005 22:11

Slovensky neumím, ale v češtině loupež je krádež za použití násilí.
Pavel M
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod hotspot 30. 7. 2005 22:12

Díky za info :)
hotspot
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 31. 7. 2005 09:20

Me nastesti jeste nikdo nic neukradl :-) Stastny to clovek :-D
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ConPower 31. 7. 2005 10:52

Mně naštěstí neukradli mobil ani jednou, ale málem jsem ho ztratil. Jinak u nás na Ostravsku raději mobil před romskými "spoluobčany" vůbec neukazuju.
ConPower
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod tury 31. 7. 2005 11:00

Testoval nekdo pevnost snurek na krk??? Me se zda ze pri prudkem trhnuti by nemusely vydrzet.... Mobil na krku me prijde jako dobry terc...
Jinak jsem nastesti nikdy nebyl okraden... Telefon si hlidam jako oko v hlave...
tury
Junior

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 31. 7. 2005 12:04

tury mne s jednou pretrhlo to poutko nastesti doma ale nikdy jsem to moc nenosil takze je me to jedno...
Ale neveril bych tomu pri normalnim noseni
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Mírně pokročilý

Další stránka