Ukradli vám telefon?

Pokud nenaleznete vhodnější přihrádku

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod hotspot 1. 8. 2005 10:14

marvin: pro nás tady na foru (nemocný :D) je telefon něco víc, nmavíc nezřídka stojí docela dost, tak se nediv... ;)
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod shady-b_ing(smazano) 1. 8. 2005 20:08

Zelik píše:shady:Sry,že do toho kecam,ale podle pár lidí to byl dvakrát ten samej co mu ukrad mobil,jednou s nim seděl a podruhý byl u toho jedinej on :):/quote]

hot_spot píše:Zelik: už jseš trapnej s tím jak to všude rveš...
by shady-b_ing
shady-b_ing(smazano)
Junior

Odeslat příspěvekod Zelik 1. 8. 2005 21:07

NN já myslel,že pár lidí tuší taky kdo to byl jak ukrad mobil hotovi :) (z města)
Zelik
Junior

Odeslat příspěvekod Kvetak 1. 8. 2005 21:36

Díky Bohu mi mobil ještě nikdy neukradli.A to ho občas taky nosím na šňůrce!
N 5110=N 3310=Al 501=N 3510i=Al 735=SE K700i=SE W800i=SE J220i=Moto F3=Si A50=N 1600=Si AX75=N N73=N 2600c=Vf 533=LG KC550=LG KM900=N C3-00=HTC WS=SGS3
Kvetak
Junior

Odeslat příspěvekod esceaen 1. 8. 2005 22:00

hmm, tak me fon zzatim taky neukradli a to ho nosim posledni dobou (neco pres rok) skoro vyhradne na snurce. akorat jednou sem ho zapomel na lavecce(tusim ze v roce 2000,to sem tehdy mel N5110, na tehdejsi dobu nabuseny fon) a zjistil to asi tak za 5-10 min. kdyz sem se vratil jestli tam nahodou nezustal(s cimz sem ani moc nepocital), tak tam samozrejme nebyl. ale o tri lavecky dal sedel kamos, ktery tam byl predtim se mnou, tak sem se ho zeptel, jestli si ho tam nevsiml a svete div se, on ho fakt mel. tehdy sem byl stastny jak blecha(o:
btw, kde teda nosite fon, kdyz ne na snurce? ale to je nejsis na jiny tema, tak nic.
oskar @ nokia - connecting people
esceaen
Junior

Odeslat příspěvekod uursik 1. 8. 2005 22:05

Mně ho ukradli taky, v práci, v původní kanceláři jsem mobil nechala kolikrát na stole a večer jsem volala do práce ať ho aspoň vypnou a dají do skříně. Pak mne přestěhovali do jiné kanceláře, opustila jsem ji na pět minut a mobil fuč. Ještě nebyl zaplacený. Do šesti večera ho určitě někdo měl zamklý ve skříňce, protože to zvonilo. A pak už nic. Mám podezření na externí zaměstnance, protože v tu dobu se u nás ztratilo během dvou měsíců asi 9 mobilů, ten poslední byl právě můj. Fakt jsem to obrečela. Můj první novoučký mobilek.
uursik
Junior

Odeslat příspěvekod hotspot 2. 8. 2005 20:10

shady-b_ing: vyjel jsme po něm protože už to sem cpe podruhý i když se ho na to nikdo neptal, a nemá do toho co kecat ;)
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod TOMBY 2. 8. 2005 20:31

Člověk musí vědět, kde si může dovolit vytáhnout telefon a kde ne.
Fiat Bravo 1.9MJT 120k Dynamic - šedá techno + dodělaný tempomat
NOKIA N97
Apple MacBook White
TOMBY
Junior

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 3. 8. 2005 12:43

TOMBY mno spise si ho musi hlidat.... ja opravdu nehlidam kde ho mam "vytahnout" a kdy ne.... To bych della kdyby me bylo 10 :-)
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Ninatus 13. 8. 2005 18:19

Naštěstí se mi to nikdy nestalo, ale parkrat jsem mel pocit, že jsem ho ztratil.
...T630->MPx200->T68i+iPAQ1930->T68i+TlE->K700i->T68i+TlT3->n3230->n6230->X480->K700i->E398->N6230->T610->N6610->N6681
Ninatus
Junior

Odeslat příspěvekod mmartinko12 15. 8. 2005 13:13

ice.dogg píše:a poprve 2 cikane (17 let) zeptaly se u mě kolik je hodin,ja blbec vytahnu mobil a řeknu kolik je!Potom jdu a slyšim počkej otočim se zeptaji se u me jak se dostanou na Novy Butovice (metro),prohlidly okoli a dali mi do držky,hodily mě na zem a vytahly z kapsy telefon.e/quote]

Mne sa stalo nieco podobne: Isiel som s kamosom do skoly a za nami isiel cigan uz sme sa rozchadzali a ten cigan sa kamosa spytal tiez kolko je hodin on nemal mobil tak isiel za mnou a povedal "Ak mi das mobil tak ti nic nespravim" ale nastastie isiel sused okolo a vydychol som si(skoda ze mam iba 13 rokov). A mobil mam dodnes(6100)
mmartinko12
Junior

Předchozí stránka