Tyka sa to mojho telefonu, napisal som to na semaniu ale nech to vedia vsetci akych mame grazlov v servisoch tak to supnem sem vsetko : http://zakazka.gsmobile.com/_docs%5Ckdf ... 239758.jpg ,, telefon nema este ani dva mesiace, napisali mi z GSMobilu ze v telefone bola voda , zistena oxidacia pod tym integracom a zrusena zaruka . Uz som napisal 2 velmi rozsiahle maily tak zatial sa vyjadrite ako postupovat potom to tu dopisem fakt som z nervami na dne momentalne . Hlavne uz odpovedze .Nemazte to a spravte tu z toho peknu reklamu GSMobile servisu
môj nazor je ze v servise pri odletovavani to znicili a preto mi zrusili zaruku lebo keby tam bola voda alebo co tak ten telefon nezacnu opravovat... naco by preboha odletoval chip s mobilu ... potom odfotil az a az potom ze oxidacia ?? Nejak to maju v GSMobile pomylene, ved uvidim ako to bude, ale pochopte ma k telefonu sa spravam ako k najvecsiemu pokladu ,, mal som ho novucicky 1,5 mesiaca, na display-i folia screenprotector , fakt neposkodene nic , anilen kontakty na datovy kabel niesu zoxidovane co byvavaju, a oni mi toto spravia .
Prave som si spomenul odkial ja som si vryl do pamete ze GSMobile su svine na oxidaciu ...
a v televizii som to videl !!! je to neco ako vase obcanske judo ci co to je ... a jedna pani dala reklamovat sony ericsson ,, a presne to iste ze servis z prahy jej zrusil zaruku z dôvodu oxidacie a znalec v obore nic nenasiel tak nakoniec jej vratili peniaze za telefon !!!!!
Cize som sa uz skontaktoval zo znalcom, bol mimo niekde tak sme sa dohodli ze zajtra rano mu zavolam medzi 7:30 - 8:00 , a uvidime.... ja som slepy neni a GSMobile si somnou nebude zametat a este to bude mat aj dohru som zvedavy co mi odpisu na email, ale na 90 percent tam znalec ziadnu oxidaciu nenajde, lebo som ten telefon mal rozobraty vrukach ked mi ho predomnou technik rozobral a aj on povedal ze ziadna oxidacia tam neni ... a je pitchovina aby len pod integracom bola oxidacia a nikde inde .Tak dufam ze coskoro budem mat vypracovany znalecky posudok ... a velmi ma mrzi ze takej dobrej znacke ako je SE robi zle meno taky lajdacky servis .
\\ Majkl vP.: Přesunuto ze sekce Sony Ericsson