Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Lehce jsi to vytrhnul z kontextu. Přečti si to ještě jednou nebo raděj dvakrát celý.Lovo píše:Nelze oprávněně vymáhat náklady na soudního znalce? A to je co za právnický termín? To jsi trochu přehnal, ne?-/quote]
To by me zajimalo ktery paragraf, at uz SK nebo CZ zakona, tohle prikazuje. Veskere naklady spojene s reklamaci jsou povinni proplatit pouze pri uznane reklamaci a tobe jak vime ji neuznali. Jedina moznost jak ziskat tyto naklady zpet je vyhrat soudni spor.MaTTo S píše:Zakon jednoznacne hovori otom ze v takomto pripade sa mam obratit na znalca a ked znalecky posudok bude v moj prospech tak predajca mi je povinny preplatit naklady za tohoto znalca .
MaTTo S píše:dnes mi volali z alzasoftu ze oni mi daju novy telefon/dobropis , ale ze volali na obchodnu inspekciu a preplatenie nakladov mam sudnou cestou vymahat od servisu t.j. GSMobile Slovakia, ze stym predajca uz nic nema co sa nakladov atd. tyka ,, takto mi to doslovne povedal tak neviem co si otom mam myslet ale kontaktujem pravnika a spytam sa ho na to
Jouda.II píše:Takže budeš mít novej telefon s 50 % příplatkem. Dostat z Alza peníze za neopravitelnou věc je zcela nemožné. Jejich krédo zní: přece nejsme žádná půjčovna.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků