Mam podobnu skusenost, odovzdal som mobil na reklamaciu, zistene vonkajsie zavady ziadne a vratil sa mi poliaty!!! s oznamom ze reklamacia neuznana!!!
napisal som im nasledovne:
Dobry den,
dakujem za odpoved aj prilozene foto, s tym ze mam vyhradu voci poskodeniu ktore je JASNE VIDITELNE VOLNYM OKOM na baterii /fotka c. s2_45.tmp.jpg/
Chcem Vam oznamit ze bateria pri odovzdanavani na reklamaciu v takomto stave rozhodne nebola!!!
Telefon nebol poskodeny z nasej strany!!!
Este raz opakujem, telefon pri prijati na reklamaciu firmou DITEL s.r.o. v Cadci bol zamestnancom prezerany z vnutra vybratim baterie takze zbezna kontrola viditelnych zavad prebehla, na zaklade tejto kontroly neboli uvedene ziadne viditelne zavady ani na telefone rovnako ani na baterii, co mam potvrdene PISOMNE v doklade o prevzati na opravu, rovnako to moze potvrdit aj svedectvo cloveka s ktorym som bol telefon reklamovat!
Este raz preto ziadam o napravu, nakolko som presvedceny ze doslo k pochybeniu bud zo strany DITEL s.r.o., alebo z Vasej strany !!!
Odpisali:
Dobrý den,
stanovisko servisu je neměnné,oxidace na přístroji je shledána,pokud nesouhlasíte s vyjádřením doporučuji se obrátit na soudního znalce v oboru.
DOBRE NIE? NECH ZIJE ERICSON!!! ze takto zabezpecuju servis