co je to šedivka?

Pokud nenaleznete vhodnější přihrádku

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Martin-N66 8. 7. 2007 19:56

Majkl vP. píše:Není v záruce? U prodejce samozřejmě platí dvoletá záruka, ať už jde o šedivku nebo ne.u/quote]

To je fakt ale s pochybnym prodejcem bude v pripade reklamace dost velky problem...nebude ji chtit uznat.Kdyz date "sedivku" bez ofic. zarucaku pro CR do Autor. Servisu,vubec ji neprijmou...v lepsim pripade ano ale zaplatite to i "s chlupama" :?
Motorola RAZR2 V8
Martin-N66
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Parker 7. 1. 2008 21:25

A co se stane když internetový obchod u kterého jsem si telefon koupil zkrachuje (nebude už existovat) a mě se na telefonu objeví nejaká vada v záruční době(která by treba byla jasně z výroby ta vada (takže NEŠEDIVKA by měla v autorizovanym servisu zdarma)). Co se bude dít?
Parker
Junior

Odeslat příspěvekod Slávek 7. 1. 2008 21:52

DÁŠ SI TO OPRAVIT ZA SVOJE A JEDEŠ DÁL.
Slávek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Keet 7. 1. 2008 22:11

Kdyz si koupim telefon u Vodafonu, třeba E51, pak se mi s ní něco stane, tak musim s ní jít do Vodafonu, nebo mi ji opraví i u Nokie v prodejně?
Keet
Junior

Odeslat příspěvekod uiqjirka 7. 1. 2008 22:25

Jde o to mit provereneho a spolehliveho prodejce sedivek.Jednoho takoveho mam,telefony v pripade poruch mu opravuje oficialni servis Nokia.
Jenze ne vsichni prodejci sedivek jsou bezproblemovy.Takze pokud s nejakym obchodem nemate dlouhodobe zkusenosti nebo aspon kladne reference tak opatrne.
uiqjirka
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Parker 8. 1. 2008 14:56

uiqjirka: a ten tvuj obchod, rek bys?
Co mobilky.cz? vsichni tvrdí ze sou spatný ale maj velkej eshop a taky kamenej obchod
Parker
Junior

Odeslat příspěvekod Mademan 8. 1. 2008 15:04

a chcel by som sa spytat napriklad N95 v obchode mobilky.cz stoji menej, je jasne ze na SK/CZ bola uz pred oficialnou distribuciou, ale teraz ked je aj u nas (uz viac ako pol roka), ju stale dovazaju zo zahranicia ?
AMD Athlon X2 4000+,2 GB RAM, GF EN8600GT 256 MB, 250 GB Seagate, LG GSA-H12L
Nokia 6230i+512 MB A-DATA
Mademan
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod redmond 8. 1. 2008 15:27

Lebo v zahranici ju stale lacnejsie zozenies ako od nejakeho miestneho SK/CZ distributera ktory ma kujevske marze aj s celym retazcom co sa na tom podiela.
my name is mond, Redmond.
redmond
Pokročilý

Odeslat příspěvekod sandra 8. 1. 2008 15:43

AgentSvr píše:Majkl vP.: No, pokud půjde o závažnější závadu, tak to půjde asi těžko opravit a bude se tedy odstupovat od smlouvy ne??

Xemiq: Myslíš IMEI??l/quote]

Product Cod a IMEI jsou naprosto odlišné věci, samozřejmě, že PC změnit jde.
iPhone Xs :-*
sandra
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Já Osobně 8. 1. 2008 21:40

Parker píše:Co mobilky.cz? vsichni tvrdí ze sou spatný ale maj velkej eshop a taky kamenej obchodo/quote]
Jestli si přečteš desítky špatných zkušeností se Satronem (Mobilky.cz byly a IMHO jsou pořád Satron) a přesto si tam půjdeš koupit mobil, tak jsi hazardér (nechci psát přímo vůl) :roll: Jestli považuješ velikánskej éšop a kamennou prodejnu za záruku kvality a čestnosti, přeju ti mnoho úspěchů v životě, protože takovou najivitu se jen tak nevidí :twisted: A neopovažuj se chodit sem brečet, až tě pošlou do háje a ty přijdeš o mobil i o peníze :mrgreen: U Satronu bych si nekoupil ani zápalky :pozor2

Já Osobně 8)
Já Osobně
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Slávek 9. 1. 2008 09:12

uiqjirka: pochybuji, že by prodejce šedivek opravoval v servisu Nokie, ty umí akorát vyměńovat, ale opravit málokdy, navíc za nehorázné penízky, leda přes známého načerno, to jo.
Slávek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Parker 9. 1. 2008 15:38

Jasne, mozna sem naivní. Ale jinej velkej eshop sedivek neznam. Radsi si koupim sedivku u velkýho ehopu nez u nejakýho ketrej ma v nabidce 10 mobilu.
Parker
Junior

Odeslat příspěvekod sandra 9. 1. 2008 16:06

Já nakupuji většinou přímo u nás v Nokia nebo u TM a vyždy jsem byla spokojená. Šedivku bych se nekoupila.
iPhone Xs :-*
sandra
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Parker 9. 1. 2008 17:23

Kdyz mas penize tak nejaký 3-4 tis ti sou ukradený. Tdybych mel vic penez tak taky ale nemam. tak se Ptam jestli nekdo neznáte slušnej obchod na šedivky
Parker
Junior

Odeslat příspěvekod Bajtys 12. 11. 2008 11:01

Předem se omlouvám, jestli jsem zvolil špatnou sekci, nebo něco podobného.
Chtěl bych se na něco zeptat. Hovoří se tady často o šedivkách a tak by mne zajímalo, jestli ty mobily z těch až podezřele levých eshopů jsou všechny šedivky. Anebo je v tom eshopu například jen několik málo šedivek a zbytek jsou mobily v pořádku. Kamarád si totiž koupil také podezřele levný mobil, má ho přes půl roku a funguje mu prý naprosto perfektně.

Také by mne zajímalo, jestli to, že je mobil nazýván šedivkou znamená pouze to, že není určen pro český obchod, a že k němu není originální záručák od výrobce, ale znamená to i, že mobil je nějak vadný a to, že je koupen z levného obchodů bude při používání telefonu patrné?

Díky.
Naposledy upravil matho83 dne 13. 11. 2008 16:54, celkově upraveno 1
Důvod: tema zlucena
Bajtys
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka