iPhone v ČR

Pokud nenaleznete vhodnější přihrádku

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod AgentSvr 1. 9. 2007 23:29

Jako třeba já sem z toho nedělal až takovou vědu, co jsem to čet na netu. Ale co si ten "mobil" vyzkoušíte na vlstní oči, to budete teprv koukat. Je to docela hustý, a nějakej popis nebo recenze to nevistihne tolik, co vyzkoušení si ho. Štve mně, že se toho brzo uchytěj i ostatní výrobci a originální nápad bude tatam. Ale alepoň to bude pro nás dostupnější.
AgentSvr
Pokročilý

Odeslat příspěvekod lukee_cz 3. 9. 2007 08:58

alexxx: kdyz ho kupujes od Apple, k nicemu se neuvazujes. Ty casy kdy bude mozne Iphone odblokovat, jsou trosku zavadejici. Je to vic jak mesic zpet co mela byt odblokace za par dni a tento termin se stale posunuje. A jelikoz jsou legislativni problemi cim dal vetsi a nikdo si to nechce vzit na triko, tak tezko rict, kdybude unlock zverejneny. Telefon se mi taky po uvodnim nadseni jen vali doma, ale na soft unlock se mi moc cekat nechce, takze asi nezbude nic jineho nez TurboSim :-(
MDA Vario + 2GB Transcend miniSD + 1GB Kingston mini SD + I-Tec 339
lukee_cz
Junior

Odeslat příspěvekod Capo de tutti capi 7. 9. 2007 17:07

Co se odblokování týká, když jsem se byl kouknout na iPhone v Brně v iStyle, tak tam bylo na displeji Vodafone_CZ... Víte o tom někdo něco?
Capo de tutti capi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod AgentSvr 7. 9. 2007 18:27

Capo de tutti capi: Měl ses zeptat.
AgentSvr
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Capo de tutti capi 7. 9. 2007 23:17

nj, ptam se tady:) Nekdo to musite zjistit a dat vedet... :)
Capo de tutti capi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Bočo 8. 9. 2007 09:20

Capo de tutti capi : To je hodne zajimave.
Jinak by se tam mohl nekde z Brna stavit a prozkoumat co je na tom pravdy. :-)
Bočo
Junior

Odeslat příspěvekod Dave 8. 9. 2007 12:59

Teda já když jsem se byl minulý týden podívat na iPhone v iStyle, tak tam nic takového nebylo.. a SMSky taky nešly odesílat, takže nevím nevím.. jedině že by tam měli dva modely :)

Jinak ale naživo na mě udělal telefon velice pozitivní dojem, který srážel jen slovník, který mi pořád cpal anglická slova.. vyzkoušel jsem pár webových aplikací z http://www.everythingiphone.com a třeba takové ICQ je úplně dostačující.. prostě tak jak jsem byl zklamán z uzavřenosti systému, tak už se na to po vyzkoušení dívám zase jinak.. a dílenské zpracování na jedničku s hvězdičkou, tady se má třeba taková Nokia co učit. Ještě bude (u mne) těžké rozhodování mezi N95 8GB + BT klávesnice, E90 a iPhonem..
"In the world without walls and fences, who needs Windows and Gates?"
Dave
Junior

Odeslat příspěvekod Bourn 8. 9. 2007 17:56

Jak někdo může porovnávat Iphone s E90, která je úplně někde jinde.
Bourn
Junior

Odeslat příspěvekod Capo de tutti capi 8. 9. 2007 22:18

Já tam byl taky tak 14 dni dozadu a nic, ale posledni dny(nevim presne) jsem byl v brne. Phone se tvaril, ze jede vse az na youtube...
Capo de tutti capi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Dave 9. 9. 2007 07:09

Bourn píše:Jak někdo může porovnávat Iphone s E90, která je úplně někde jinde.e/quote]

No, mě konkrétně se jedná hlavně o zařízení na prohlížení netu, a tady nabízí jak E90 tak iPhone svoje.. E90 má perfektní klávesnici, možnost stahovat soubory, 3G, větší rozlišení displeje, vyhledávání po stránce ("ctrl+F").. iPhone má zase vychytanější pohyb po stránce, jasnější a celkově hezčí displej, větší výdrž, lepší konstrukci (a ne že by E90 měla špatnou!) a rozměry, ani jeden z přístrojů neumí copy/paste pro text v prohlížeči.. A N95 8GB + BT klávesnice je +- jako E90, jen s lepší klávesnicí (kterou člověk musí tahat s sebou) a horším displejem (a výdrží) ..
"In the world without walls and fences, who needs Windows and Gates?"
Dave
Junior

Odeslat příspěvekod martano 1. 10. 2007 13:17

iPhone mám od července, začátkem září se objevil unlock, koupil jsem si tedy SimFree a 24.9. jsem ho zprovoznil v Praze na českým T-Mobilu. vše je naprosto perfektní a funguje dokonale. GSM, EDGE, SMS, internet, Youtube, iBrirckr a installer mi dodavaj dost aplikaci na hrani, takze jsem si pridal voicerecorder, ToDo, notes, textedit, finder a další. unlock video je zde: http://www.youtube.com/watch?v=XN-ld1fTdhw
otazky? rad se podelim, odpovim najednou treba v patek.
poznamka na konec, chcete-li iPhone kupujte bystre, protoze novej firmware 1.1.1 vsechny unlocky a appy zrusi a nepusti a telefony s 1.0.2 budou za chilku pryc. Muj soukromej nazor.
martano
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod JeSuA_mAsTeR 1. 10. 2007 13:49

aj ja mam iPhone :-) odblokovany na vsetky siete.Tiez mam plno instalacii ale zaujimalo by ma ci mas nieco na posielanie cez BT a ako ukladas veci z Mailu,fotky a podobne.D
iPhone
JeSuA_mAsTeR
Junior

Odeslat příspěvekod alexxx 1. 10. 2007 18:04

martona : je jen otázkou času než se crakne i FW 1.1.1
...Vy se mi smějete že jsem jiný???...
...Já se směju vám že jste všichni stejný!!!...
alexxx
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod alexxx 8. 10. 2007 16:34

Můžu se zeptat potřebuju poradit od někoho kdo má iPhone. Vážně uvažuju o koupi ale mám pár nejasností který bych potřeboval vyřešit...

1. Můžu používat u nás EDGE. Nevím jestli jde nastavit připojení třeba pro TM

2. Když už se připojím s iPhonem na net přes EDGE můžu ho využít jako modem s PC

3. Má automatický ostření u foťáku - nikde jsem to nenašel.

4. Jak je to s aplikacemi. Četl jsem že jsou pár ale že většinou jdou využívat jen přes Safari takže musí být telefon připojený k netu?

5. Existují i normální aplikace, které bych nemusel spouštět přes Safari

6. No a konečně poslední můžete mi poradit kde ho mám koupit zatím jsem koukal na http://www.ebay.de ale nevim přeci jen poslat někomu jen tak přes net 400Euro se mi moc nechce. Třeba jestli nemá někdo cestu do Ameriky že by mi ho za nějaký příplatek přivezl :-)

Děkuju všem mockrát za odpovědi. Doufám že to EDGE půjde využívat jinak si ho nekoupím. - No možná stejně jo :wink:
...Vy se mi smějete že jsem jiný???...
...Já se směju vám že jste všichni stejný!!!...
alexxx
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod JeSuA_mAsTeR 8. 10. 2007 16:42

1.samozrejme
2.neviem neskusal som ale asi hej,lebo je na to app
3.nie
4.je ich plna rit,cca 101MB (asik 100 ich tam je)
5.o com to hovoris,ziadna aplikacia sa nespusta cez Safari...
6.teraz uz mas s kupou smolu,vsetky co boli kupene pod 29.9. su blokovane a tym padom beodblokovatelne takze si musis pockat,co bude este trvat,ja som mal to stastie ze som mal den pred tym ako vysiel FW update odblokovany iPhone
iPhone
JeSuA_mAsTeR
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka