N 90-velkej a drahej krám

Pokud nenaleznete vhodnější přihrádku

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod skoroandel 4. 8. 2005 19:50

nechápu, co na tom všichni vidí....?! dvoumega foťák už dnes na trhu je a za mnohem přijatelnější cenu,ehm Desítkový EDGE už má taky kde kdo! ale jinak: vzpomínáte na NOKIA 7650, první mobil s foťákem? osobně jsem z toho byl unesenej a měl jsem ho během několika hodin, co přišel do prodeje.....a za pár týdnů jsem se ho těžko zbavoval, byla to totiž velká nepraktická "kráva" a během několika týdnů přišly na trh mobily daleko menší, praktičtější a za daleko nižší cenu...nepřipomíná vám to něco?? :-)) Prostě mi to přijde naprosto zbytečný, tenhle typ kupovat! Už léta jsem nokiář a jím i zůstanu:-),ale tomu novýmu erikovi s dvoumegovým foťákem všechna čest! A stojí polovinu...... co vy na to?
skoroandel
Junior

Odeslat příspěvekod hotspot 4. 8. 2005 20:23

Taky se mi zdá SE jako mnohem levnější a sovnatelná volba ;) u N90 je podle mně unikátní hlavně ta jemnost displeje, to je fakt bomba ...
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod party boy 4. 8. 2005 20:38

Von si stejně najde někoho kdo si ho koupí :mrgreen:
party boy
Junior

Odeslat příspěvekod tury 4. 8. 2005 21:11

Kolem N90 je zbytecnej rozruch. První moula co uvidi na propagacnim letaku napsano Carl Zeiss pro ni poleti a vyplazne 20 tacu uplne zbytecne... Znacka Carl Zeiss je podle me zcela marketingovy tah pro upoutani pozornosti. A vyssi ceny samozrejme... Nokia me moc nepotesila...
tury
Junior

Odeslat příspěvekod 14.jirik 4. 8. 2005 21:15

jo sice Carl Zeiss,ale k750ka ma lepsi fotky,alespon podle me,N90 nic moc,cekal sem ze bude lepsi
14.jirik
Junior

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 4. 8. 2005 21:17

Ale sranda je ze to nema vibrace :D
To panum z nokie opravdu uniklo :)
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod 14.jirik 4. 8. 2005 21:21

Ma jen skvelej displej,kdyby zavibrovala tak se rozpadne :lol:
14.jirik
Junior

Odeslat příspěvekod Mufloon 4. 8. 2005 22:17

to fakt nemá vibraci? to si snad dělaj srandu, ne?
už léta mám nokie, nikdy jsem neměl nic jinýho, ale poslední dobou to vidim na SE.
Mufloon
Junior

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 4. 8. 2005 22:23

Ne nema :)
Alespon jsem to cetl v clanku o N90 nekdy dva tri dny na z5
Jeste se tam redaktor omlouval ze to do vyhledavani zadal spatne :)
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod morki 5. 8. 2005 01:32

je to peknej foun ale zlatej SE K750
City: Praha
morki
Junior

Odeslat příspěvekod SPSS 5. 8. 2005 01:44

ja mit na ni prachy tak ji beru vsema 10
Impossible is nothing
SPSS
Junior

Odeslat příspěvekod koblih.jr 5. 8. 2005 02:03

Nemuzete srovnavat k750i a n90. Každý foun je z jineho testa. Navic n90 ma OS, coz je oproti k750i velke +
No a kdo bude hlavnim zakaznikem n90? Zejmena technoidi (a že jich není málo, znám jich docela dost - teda, pokud jsou ochotní platit), dále spíše ti, co musí mít jen novinku (za 2 měsíce steně vymění n90 za n70 nebo neco jineho...
Zkratka: N90 si zakaznika najde, nemejte obavu. :pozor2
Tady nic není. Výš koukej. :-)
koblih.jr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod shady-b_ing(smazano) 5. 8. 2005 16:34

A vy se divite, ze nema vibrace? Vy byste takovou kra*u nosili v kapse? :D
Takze ta by tu byla vlastne zbytecna..

Me osobne u ni nezaujal ani tak 2mpix fotak jako prave ten displej, jak uz to tu rikal hot_spot. Jinak souhlas, je sice naslapana funkcema, ale jeji velikost a vaha je za hranici normalni pouzitelnosti. Navic mi prijde strasne predrazena. Ale to u Nokii neni nic zas tak neobvyklyho.. :wink:
by shady-b_ing
shady-b_ing(smazano)
Junior

Odeslat příspěvekod Jirass 5. 8. 2005 17:26

:lol: no tak to udělej. Já to udělal a po tejdnu používání T630 jsem se rád vrátil k Nokii. Jsem vyléčen. Zlatá nokča. :!:
Jirass
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Dave 7. 8. 2005 15:55

party boy píše:Von si stejně najde někoho kdo si ho koupí :mrgreen:-/quote]

To najde, jdu do něj :wink:
Ale je pravda, že člověk co není zvyklej na velký telefony s tím může mít problém...
Nicméně displej, velká tlačítka (N70 je pro mě nemyslitelná), perfektní kvalita vidozáznamů, celkem dobrý fotky a hlavně Symbian jsou pro mě dost dobré dúvody k pořízení tohoto těžkotonážního zázraku techniky...
"In the world without walls and fences, who needs Windows and Gates?"
Dave
Junior

Další stránka