Dostupna siet z Lybie a Tuniska , na Malorke ???

Pokud nenaleznete vhodnější přihrádku

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod miso3nasa 30. 7. 2007 13:41

V dnesnom clanku ,, Eurotarifa a desat tipov,, som sa docital ze na Malorke mozno chytit taliansky , lybijsky a tunisky GSM signal . AKo je to mozne ze na taku velku vzdialenost (niekolko 100 km ) je mozne chytit GSM signal ???
miso3nasa
Junior

Odeslat příspěvekod Michal P 30. 7. 2007 13:46

Nevím jak je to možné ale já v Tunisu na Tabarce zachytil italskou síť, přihlášení však nebylo možné.
...
Michal P
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Jirka_2 30. 7. 2007 20:07

Signál cizí GSM sítě můžeš zachytit, pokud jsi ale od nejbližší BTS (v pásmu 900 MHz) dále než 30 km, nepovede se ti do ní přihlásit. Jirka
Teprve pivo dělá žízeň krásnou...
Jirka_2
Junior

Odeslat příspěvekod miso3nasa 30. 7. 2007 23:14

Ale stale sa mi to nechce verit ze na taku velku vzdialenost telefon registruje GSM siet
miso3nasa
Junior

Odeslat příspěvekod Lubo.s 1. 8. 2007 19:17

ak je to uz vyse 100km tak fakt to neverim
aj ked pri priaznivych podmienkach no teoreticky mozno...
je to otvorene more, ziadne rusenie atd
aj tak neverim
no co sa tyka prihlasenia do siete tak naozaj pri standardnej konfiguracii siete (8timeslot/kanal a neviem ze by sa niekde komercne pouzivali ine nastavenia) je naozaj technicky nemozne naviazat spojenie na viac ako 32km.
Lubo.s
Junior

Odeslat příspěvekod Já Osobně 3. 8. 2007 10:35

Není to nic až tak neobvyklého. Na trajektech se to stává běžně, třeba z Itálie do Řecka naskočí na chvíli Albánský VF, ale s vykřičníkem před názvem (u Siemensů), takže se přihlásit nedá. Když se trajekt k albánským břehům přiblíží (asi na těch cca 30 km) a vykřičník zmizí, není s přihlášením problém :wink:

Já Osobně 8)
Já Osobně
Pokročilý