Kolik jste ochotni maximálně investovat do nového telefonu?

Pokud nenaleznete vhodnější přihrádku

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Petr_Novak 1. 4. 2005 22:11

Jak často si kupujete (nový) mobil a kolik jste do něj maximálně ochotni investovat?

Já jsem student, takže nemám moc peněz :D a nemohu si tedy dovolit extra drahé telefony. Pro mě je horní hranice tak těch osm tisíc Kč a telefon mám v průměru tak ty necelé dva roky.
Petr_Novak
Junior

Odeslat příspěvekod Dark_Healt 1. 4. 2005 22:16

No tak max.do 1000 :D Mob.me vydrží max. půl roku takže ho pak vyreklamuju a pak jen pořád doplácím do ceny mob.který chci ...Chtěl bych mobil který něco vydrží myslím stabilitou softwaru ale aby to nebyla 5110 teď mám 6600 a doufám,že něco vydrží aspon rok :)
Dark_Healt
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Gloe 1. 4. 2005 22:23

Ted mam N6210 a N3200. Do ty 6210 jsem vrazil 500 Kc - od tatika a do ty 3200 1 Kc - dobra, je na pausal tak plus cca 1000 Kc. Tu 6210 mam uz 3 roky a jsem s ni spokojenej a 3200 mam 1 rok a jsem s ni taky spokojenej :) . Ale v podstate mi ani jeden nestaci, nevyhovuje mi absence BT a OS. Proto setrim a jestli nevyhraju tu 6680 :mrgreen: , asi pujdu do 6670.
Gloe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Mu.mi 1. 4. 2005 22:43

Hele před několika lety mi připadaly 2 tisíce za mobil docela hodně, Teď bych dal tak kolem pěti tisíc a když si vezmu. že jsem si teď postavil PC asi za deset tisíc a dost jsem šetřil aby to nebylo víc, tak mi pět táců za mobil připadá tak akorát.
Asi koupím už použitý, snad budu mít štěstí. Musí mít záruční list.
Mu.mi
Junior

Odeslat příspěvekod mickaelb 1. 4. 2005 22:43

Novy mob, tak zhruba co pul roku,investovat tolik kolik mam,takze ted asi tak 2000 + penize z prodeje stareho,zacina se ze mne stavta zavislak,porad potrebuju novy :D
mickaelb
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Petr_Novak 1. 4. 2005 23:05

Gloe píše:Ted mam N6210 a N3200. Do ty 6210 jsem vrazil 500 Kc - od tatika a do ty 3200 1 Kc - dobra, je na pausal tak plus cca 1000 Kc. Tu 6210 mam uz 3 roky a jsem s ni spokojenej a 3200 mam 1 rok a jsem s ni taky spokojenej :) . Ale v podstate mi ani jeden nestaci, nevyhovuje mi absence BT a OS. Proto setrim a jestli nevyhraju tu 6680 :mrgreen: , asi pujdu do 6670.

To jsme na tom asi stejně... taky mám 3200 - jsem s ní spokojenej, ale v dnešní době už je stará :roll: ... ale na druhou stranu... je mnoho lidí (a že jich znám) kteří mají starou A35 (to bych byl už zahrabaný)... ještě rok musím vydržet. :nenapadne
Petr_Novak
Junior

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 1. 4. 2005 23:39

No já nové mobily nepotřebuju, takže telefon mám dokud se mi starý nerozbije, nebo dokud s ním nejsou nějaké problémy. Takže tak 2-3 roky nový mobil. A jsem student takže +- 8000, ale teď budu koukat po mobilech s fotakem, který mají alepson 2Mpix, To už by stálo za to zainvestovat 8) To je pro mne velký lákadlo mít kvalitní pomerne fotoaparat v mobilu.
tOplOaDer
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Gloe 1. 4. 2005 23:55

Ze se nas tu tech studentu ale seslo. :lol:
2 tOplOaOer: Nevis, kdy bude na Czech trhu nakej foun s 2Mpx? A myslis si, ze to bude stat za to a ze fotoaparat opravdu vyuzijes? Jen by me zajimal tvuj nazor, tak si to neber moc osobne. Predem diky za odpoved.
Gloe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 2. 4. 2005 00:06

Gloe píše:Nevis, kdy bude na Czech trhu nakej foun s 2Mpx? A myslis si, ze to bude stat za to a ze fotoaparat opravdu vyuzijes? Jen by me zajimal tvuj nazor, tak si to neber moc osobne. Predem diky za odpoved.

To opravdu nevím, vždy jsem měl skepsi a nedůvěru v ty fotaky s rozlisenim VGA, ze tam kolikrat nebylo nic videt, ale teď už ten SE bude mít 2Mpix ne?..Navíc v Asii jsou daleko napřed a je mi líto, že u nás je to tak pozadu.
Na ty fotky z 6230i v dnešním článku jsem byl zvědavej, a vypadají hezky. I když taky žádna classe, tak už se dá na to koukat. Tak jsem zvědavej co bude na trhu třeba za půl roku nebo rok :lol:
JInak já bych určitě kvalitní fotak v mobilu využil. Nemusel bych tahat digitál, a měl bych vše v jednom přístroji. Navíc mám rád momenttky nebo náhodný fotky, tak bych určitě fotil co by se kde nachomejtlo. Nikdy nevíš co přijde. Ale určitě bych toho využil o tom jsem přesvědčen :wink:
tOplOaDer
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Gloe 2. 4. 2005 00:15

Jojo asi mas recht. V ty Asii spis maj fotaky s mobilem nez mobili s fotakem - nojo sikmooky byli vzdy vynakezavi. :D
Jo a nema nahodou 6230i 1 Mpx?
Gloe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 2. 4. 2005 00:26

Gloe: Jj má, ale je to telefon, co není velkej jak cihla a fotí kvalitně. Jsem moc zvědavej na ten SE jak má 2Mpix. Snad se k nám dostane. :)
Nj..Asii můžem jen závidět no..Ale tak třeba se jednou dočkáme taky :lol:
tOplOaDer
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Gloe 2. 4. 2005 00:28

tOplOaDer píše:Ale tak třeba se jednou dočkáme taky :lol:-/quote]
Hmmm, jednou .... :cry:
Gloe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dejvidek 2. 4. 2005 07:25

Sem ochoten investovat podle toho o jakej mobil se jedná, někdy sem investoval 2500,- (za N6600, výměna přístroje), někdy taky 16500,- (N6510 a o rok později 6610). Dnes je rozumná hranice do cca 14-15tis, vyjímky se najdou :)
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Gloe 2. 4. 2005 08:40

dejvidek píše:někdy sem investoval 2500,- (za N6600, výměna přístrojet/quote]
Hmm, to je hodne dobra i bazarova cena, do ty bych sel za 2.500,- taky.
Gloe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Petr_Novak 2. 4. 2005 10:43

Gloe píše:Jojo asi mas recht. V ty Asii spis maj fotaky s mobilem nez mobili s fotakem - nojo sikmooky byli vzdy vynakezavi. :D
Jo a nema nahodou 6230i 1 Mpx?

Má; a je to podle mě v tuto chvíli absolutně nejlepší telefon na trhu! Splňuje nejvíce funkcí, co požaduji... zkrátka, Nokia zase vyrobila bombu! :lol:
Petr_Novak
Junior

Další stránka